10 ΣΧΟΛΙΑ

Η θέση του Λυκουρόπουλου για τη στάση της «Αθλητικής Κυριακής»

Ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής εξέφρασε τη θέση της ΕΡΤ για τη χθεσινή εκπομπή


Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν λογική κι έντονη χθες για το γεγονός ότι η ΕΡΤ και συγκεκριμένα η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» έδωσε βήμα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ σε μία… τηλεδίκη που κράτησε πολύ ώρα χωρίς να υπάρχει αντίλογο. Στην ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν έξαλλοι για το γεγονός, με τον παρουσιαστή της εκπομπής Γιώργο Λυκουρόπουλο να αναφέρει στην εκπομπή του, μετά την έντονη αντίδραση της ΑΕΚ: «Επικοινώνησα με τον κ. Δημάτο, τον ενημέρωσα ότι θα φιλοξενηθούν στην εκπομπή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και του ζήτησα να παρακολουθεί την εκπομπή κάποιος από την ΑΕΚ για να παρέμβει ζωντανά, αν το θελήσει. Μου απάντησε ότι θα είναι στο δρόμο μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είπε ότι θα ενημερώσει τον κ. Λυσσάνδρου, για να παρακολουθεί την εκπομπή και να παρέμβει», είπε χθες στην εκπομπή. Η ΑΕΚ φυσικά είχε αγώνα, είχε επιστροφή από την Κρήτη και αναμένεται νέα τοποθέτησή της.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
mario_koralh - 16/4/2018 19:45

¨Οχι σε προσπάθεια επηρεασμού της Δικαιοσύνης .

taxiss21 - 16/4/2018 15:03

Βασικα βαρεθηκα να τους ακουω ρε σεις. Ολο μπλα μπλα μπλα και συνεχεια οπου τους δοθει η ευκαιρια θα μιλανε συνεχεια για το ιδιο πραγμα

Alexisagios - 16/4/2018 14:26

Εγώ δεν έχω εικόνα τι είπανε γιατί απλά δεν βλέπω ερτ....τι να δω τι λέει ο μινος;;; αφού όμως τους έβγαλαν και δώσανε σόου να τους βγάλουνε και την Κυριακή το βράδυ μετά το πάρτυ με τον λέβαδειακο... Εμείς θα πανηγυρίζουμε και ας λένε ότι θέλουν μινος Κυριάκος κωνσταντινιδης και σία... ΑΕΚ ΆΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΉΤΡΙΑ 2018 ΚΥΠΕΛΛΟΎΧΟ 2018 ΑΥΤΌ ΛΈΩ ΕΓΏ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!

epitoukanapeos21 - 16/4/2018 13:52

Αυτος ο τυπος που τον βλεπεις και σε πιανει νυστα ειναι διευθυντης στον αθλητικο τομεα της ΕΡΤ. Μπραβο!!!Αυτος προεδρος αεργων ελλαδας επρεπε να τανε

Agia_Sofia_AEK21 - 16/4/2018 12:38

Από την στιγμή που δεν μπορούσε να βγει κάποιος από την ΑΕΚ τότε δεν θα έπρεπε να βγάλετε καθόλου κανέναν από τον παοκ.. Είναι απλά τα πράγματα... Θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από την ΑΕΚ αλλιώς διαφορετικά να παραιτηθείτε....

reflection - 16/4/2018 12:18

Βλεπω μια ταση να πέσουν οι τόνοι . Η ΑΕΚ πρέπει να το τραβήξει το θέμα να το φτάσει στο τέρμα ...γιατί το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο και συνεχές .Επομένως δεν είναι σύμπτωση ...οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ το αποτέλεσμα κοιτάνε ,ποιός φταίει δεν μπορούν να ψάξουν .

Xazos - 16/4/2018 11:17

Καλημέρα !

Και χτες που τον παρακολούθησα αλλά και την προηγούμενη φορά, φάνηκε να εχονλείται έντονα από την οπαδικήυ στάση του Γιώργου Μίνου.

Μου φαίνεται αξιοπρεπής . . .

AEKARA_99_reloaded - 16/4/2018 12:14

Μην είσαι αφελής,όλο αυτό το πανηγυράκι στήθηκε εν γνώσει του.

marv - 16/4/2018 11:40

Όντως είναι αξιοπρεπής δημοσιογράφος αλλά χθες υπέπεσε σε βαρύ σφάλμα και όφειλε να το αναγνωρίσει! Η εκπομπή στήθηκε ολόκληρη για να γίνει προπαγάνδα υπέρ του ΠΑΟΚ. Δεν έπρεπε να γίνει αυτό όταν εκκρεμεί ακόμη η υπόθεση. Οι θέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι άλλωστε γνωστές αφού δεν έχουν αφήσει μικρόφωνο και κάμερα να μην στηθούν μπροστά. Η ΑΕΚ κρατάει ιδιαίτερα αξιοπρεπή και συνετή στάση, αποφεύγοντας να ρίξει λάδι στη φωτιά, αφού αυτή είναι και η προτροπή FIFA και UEFA για την... Συνέχεια αποφυγή του Grexit. Αν συμμετείχε στον καρνάβαλο που εχει στήσει ο ΠΑΟΚ θα εγκατέλειπε τη θέση της και αυτό δεν συμφέρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Στον ΠΑΟΚ αδυνατούν να το καταλάβουν αυτό αφού αυτό επιτάσσει η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΜΑΝΙΑ του Σαββίδη που ήταν αυτή άλλωστε που τον έκανε να εισβάλει με το όπλο του και τους μπράβους του.

kostas37 - 16/4/2018 11:34

έπρεπε να πάρει θέση και να τους κόψει. επί 20 λεπτά είχαν στήσει δικαστήριο. ημαρτον

ΕΠΟΜΕΝΟ