0 ΣΧΟΛΙΑ

Υπέστη φρενίτιδα κατά την παρακολούθηση πορνό και άρχισε να κόβει το πέος του!


Ένας 30χρονος άντρας από την Ταϊλάνδη προσπάθησε να κόψει το πέος του όταν υπέστη… φρενίτιδα κατά την παρακολούθηση ενός πορνό!

Ο WhisanuSrisanao κάλεσε πανικόβλητος τις πρώτες βοήθειες για να ενημερώσει ότι αιμορραγεί από το πέος του. Όταν οι νοσοκόμοι έφτασαν στο σπίτι του τον βρήκαν να κάθεται στο πάτωμα και να κρατά τα γεννητικά του όργανα ενώ υπήρχαν παντού αίματα.

Ο άντρας αρχικά αρνούνταν να συνεργαστεί καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και επαναλάμβανε συνεχώς «Έβλεπα πορνό, έβλεπα πορνό», σύμφωνα με τους νοσηλευτές.

«Κατηγορούσε τα βίντεο που τον έκαναν να ξεφύγει. Δεν μας έλεγε τίποτα άλλο», ανέφεραν οι νοσοκόμοι που του πρόσφεραν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, ο άντρας έβλεπε σκληρό πορνό στο κινητό του και έγινε τόσο πολύ… ενθουσιώδης που πήρε ένα μαχαίρι κι άρχισε να κόβει το δέρμα του πέους του. Όταν όμως είδε το πόσο πολύ αιμορραγούσε πανικοβλήθηκε και αφού προσπάθησε μόνος του να σταματήσει την αιμορραγία στη συνέχεια κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.

Πλέον αναρρώνει και ευτυχώς δεν έχει υποστεί κάποια σοβαρή βλάβη στα γεννητικά του όργανα.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ