2 ΣΧΟΛΙΑ

Καθυστερήσεις πληρωμών στον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ έχει πληρώσει κανονικά τους Έλληνες, για τους πρώτους τέσσερις μήνες της σεζόν, ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα, δεν εμφανίζεται το ίδιο συνεπής με τους ξένους


Η εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ σε δημοσίευμά της αναφέρει πως μια μικρή αναστάτωση και σκέψεις ανασφάλειας έχουν προκληθεί στους ξένους της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές.

Όπως σημειώνεται, οι Έλληνες παίκτες έχουν πληρωθεί για τους τέσσερις πρώτους μήνες της σεζόν, Μπόμπι Μπράουν και Κάιλ Ουίλτζερ έχουν πληρωθεί τα συμφωνημένα, ενώ παρουσιάζεται καθυστέρηση στη καταβολή χρημάτων στους υπόλοιπους ξένους για τον Μάρτιο και τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός αυτό ενδέχεται να συνδέεται με κάποιες δικαστικές υποθέσεις των αδερφών Αγγελόπουλων, οι οποίες δεν έχουν σχέση με την ομάδα αλλά μπορεί να έχουν αλλάξει τις προτεραιότητες των αφεντικών της ΚΑΕ.

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Costas68 - 16/5/2018 18:14

Γίνονται και τέτοια στα Νότια;;;; γιατί η Καραϊσκάκης ΑΕ δεν έχει πληρώσει ούτε μία δόση για την αποπληρωμή του δανείου κατασκευής του Γαυροτηγανου.....Αλλά δεν μιλάει κανένας...

kostas37 - 16/5/2018 15:22

Ας τους πληρωσει ο βαγγελας με χαρτια υγειας......

ΕΠΟΜΕΝΟ