0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Κιμ δεν υπέγραψε τη συμφωνία με αμερικανική πένα (ΦΩΤΟ+VIDEO)


Λίγο πριν ο Κιμ Γιονγκ Ουν καθίσει στο τραπέζι και υπογράψει τη συμφωνία, μαζί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ένα μέλος της ασφάλειας του Βορειοκορεάτη δικτάτορα φορώντας λευκά γάντια πλησίασε και πήρε την αμερικανική πένα που είχαν τοποθετήσει μπροστά στο κάθισμα του Κιμ Γιονγκ Ουν και τη σκούπισε με ένα πανί

Αλλά οι προφυλάξεις αυτές δεν ήταν προφανώς αρκετές για την αδελφή του «Ανώτατου Ηγέτη» και επικεφαλής του μηχανισμού προπαγάνδας του κομμουνιστικού καθεστώτος, Κιμ Γιο Γιονγκ, η οποία, όταν μπήκαν Τραμ και Κιμ στην αίθουσα, πλησίασε τον αδελφό τους και του έδωσε μια διαφορετική πένα που έβγαλε από την τσέπη του σακακιού της.

Μ’ αυτή την πένα ήταν που υπέγραψε ο Κιμ το κείμενο που καταγράφει τη δέσμευση της Πιονγιάνγκ να «εργαστεί προς την κατεύθυνση της πλήρους αποπυρηνικοποίησης της Κορεατικής Χερσονήσου».

Τι ώθησε όμως τους Βορειoκορεάτες να αλλάξουν την πένα; Ίσως ο φόβος πρακτικών δηλητηρίασης, από τις οποίες έχουν βρει «μυστηριώδη» θάνατο μέλη της οικογένειας του Κιμ, ίσως ο φόβος του δικτάτορα μήπως κολλήσει κάποιο μικρόβιο, ίσως πάλι γιατί δεν θέλει να μάθουν οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες ποια είναι η ακριβής κατάσταση της υγείας του, συλλέγοντας βιολογικά του δείγματα, όπως αναφέρουν δυτικά ΜΜΕ. Κι αυτό γιατί αν προκύψει ότι ο Κιμ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, τότε αυτό θα πυροδοτήσει ενδεχομένως μια εσωτερική απόπειρα ανατροπής του.

Αυτός άλλωστε, λέγεται ότι είναι ο λόγος που ο Κιμ κουβαλά πάντοτε μαζί του, όπου πάει, μια φορητή τουαλέτα, ώστε να μην μπορέσουν ξένοι πράκτορες να πάρουν δείγματα των περιττωμάτων του που θα αποκαλύψουν ενδεχομένως πληροφορίες για τον ίδιο.

Σημειωτέον ότι εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι ο Κιμ πάσχει από παχυσαρκία, διαβήτη, υπερλιπιδαιμία ή υψηλή αρτηριακή πίεση.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ