0 ΣΧΟΛΙΑ

Κύπελλο: 18 Μαΐου στο ΟΑΚΑ ο Τελικός

Αλλαγή θα υπάρξει μόνο για λόγους ανωτέρας βίας, τόνισε η ΕΠΟ


 

Στις 18 Μαΐου στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2018-19, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, επισημοποιήθηκαν οι αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής. HΟμοσπονδία τονίζει βέβαια ότι μπορεί να αλλάξει την ημερομηνία και την έδρα του Τελικού για λόγους ανωτέρας βίας.

Όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής στο "έκδοση" του θεσμού της επόμενης σεζόν θα συμμετάσχουν συνολικά 85 σύλλογοι και θα διεξαχθούν 130 παιχνίδια, καθώς θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση οι 53 Κυπελλούχες Ομάδες των Ε.Π.Σ., στην πρώτη φάση αυτής, ενώ οι ομάδες της Super League θα μπουν κατευθείαν στη φάση των ομίλων, δύο εξ αυτών στον κάθε όμιλο όπως συνέβη και πέρυσι.

Για τον Τελικό η προκήρυξη της ΕΠΟ αναφέρει ότι «ημερομηνία διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ορίζεται η 18/05/2019. Ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α». Συμπληρώνει ωστόσο ότι «η Ε.Π.Ο. δύναται να αποφασίσει για λόγους ανωτέρας βίας που αποκλείουν τη διεξαγωγή του, την ημέρα ή τον τόπο και να ορίσει νέα ημερομηνία και άλλο γήπεδο για την διεξαγωγή του Τελικού αγώνα, το οποίο θα πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων για την ασφαλή διεξαγωγή του», με απλά λόγια η Εκτελεστική Επιτροπή μπορεί να αποφασίσει να «μεταφέρει» την έδρα του τελικού του Κυπέλλου ή και την ημερομηνία του.

ΕΔΩ ολόκληρη η προκήρυξη. 


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ