7 ΣΧΟΛΙΑ

Οι φλόγες της ιστορίας μας και η καταστροφή που μας γιγάντωσε!


To συγκινητικό ποστάρισμα της ΑΕΚ για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφηςTo συγκινητικό ποστάρισμα της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφης:

Οι φλόγες της ιστορίας μας και η καταστροφή που μας γιγάντωσε! 
Το αίμα των ιδρυτών μας! 
Η προέλευση και η καταγωγή μας, που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! 
Τα ιερά χώματα των προγόνων μας! 
#ourhistory #ourland #ourroots #aekfamily #weareback


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
diomidis60 - 14/9/2018 09:45

Ο άνθρωπος δεν έχει επιλογές. Γεννιέται σε ένα τόπο, μια εποχή, κάποια στιγμή. Μπορεί να πολεμήσει, να διωχτεί, να μεταναστεύσει, να γίνει πρόσφυγας. Η θύμησή του όμως είναι επιλογή. Το να έχεις προσφυγικές ρίζες και να γίνεσαι απάνθρωπος, φασίστας, δωσίλογος και χαφιές, λησμονώντας ποιος ήσουν και τι τράβηξαν οι δικοί σου, είναι...κατάντια. Οι λαοί που λησμονούν την ιστορία τους, την ξαναζούν στη χειρότερη μορφή της.

"Η ΑΕΚ είναι Ιδέα" - 14/9/2018 18:56

Μέχρι την τέταρτη πέμπτη γραμμή, καλά τα λες! Μετά, αυτά που γράφεις ποιον αφορούν, τους ΑΕΚτζήδες ή τους Ελληνες;

Γιατί όποιον από τους δύο και να εννοείς, για μένα, κανείς λάθος!

Η υποδοχή που έχει γίνει στα εκατομμύρια προσφύγων και μεταναστών που έχουν έρθει στην χώρα, είναι πολύ πάνω από τις αντοχές της Ελλάδας και οικονομικά και κοινωνικά!... Συνέχεια
Όμως συνεχίζουμε σαν τον Δον Κιχώτη!

Σε οποιαδήποτε άλλη (φυσικά πιο πλούσια και μεγαλύτερη χώρα από εμάς), σε αντίστοιχες συνθήκες θα είχε φτάσει η ακροδεξιά στο 50%!

Εδώ βολοδέρνει στο 6-7, σε αυτό το πραγματικά ασήμαντο ποσοστό (ευτυχώς!), τηρουμένων των αναλογιών πάντα, αναφέρεσαι εσύ; Εντάξει, δεν θα γίνουμε και όλοι αναρχικοί για να ευχαριστηθείς, υπάρχει χώρος και ανάμεσα σε αυτά τα δύο!!!

Και στην τελευταία πρόταση που γράφεις, πάλι έχεις δίκιο, όμως μάλλον ανάποδα από ότι το εννοείς, η λογική του δεν υπάρχουν σύνορα και λαοί και κάτι τέτοια όμορφα, καταλήγουν σε εφυσηχασμό, και επειδή μάλλον δεν το έχεις καταλάβει, περιβάλλεσαι από λαούς και χώρες που τα ανοιχτά σύνορα τα βλέπουν σαν ευκαιρία κατάκτησης εδαφών και επιβολής της δικής τους εξουσίας!

Αν το έχεις καταλάβει, η Ελλάδα δεν διεκδικεί τίποτα από κανένα γείτονά της, ισχύει το ίδιο για Τούρκους, Σκοπιανους και Αλβανούς; Αυτοί ακόμα ονειρεύονται αυτά που ονειρεύονταν οι Ελληνες πριν περισσότερο από ένα αιώνα πίσω! (Μεγάλη Ελλάδα κλπ)!!!

Πραγματικά, ακατανόητο το σχόλιό σου!

zantos - 14/9/2018 17:46

Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ...........

aek_mania_agrinio - 14/9/2018 15:23

:(.... Τέτοια γεγονότα είναι να τα θυμόμαστε και για να μην ξεχνάμε τι αφήσαμε πίσω μας και για να μην ξαναγίνουν...

leontas_021 - 14/9/2018 14:20

Μπραβο για την εθνικη ιστορικη μνημη στην ΑΕΚ, τη μεγαλυτερη ομαδα του προσφυγικου ελληνισμου! Την περηφανεια των προσφυγων απο Κωνσταντινουπολη, Μικρασια και Ποντο! Την εκπροσωπο του βυζαντινου μεγαλειου που εγινε Βασιλισσα του ελληνικου αθλητισμου!

aekovios58 - 14/9/2018 09:27

Καλημέρα, φίλοι μου.Θέλω κι εγώ σήμερα να γράψω κάποιες λέξεις , γιατί ποτέ η Μικρασία και η Ανατολική Θράκη δεν έπαψαν να είναι ιδέες για μας. Μέσα τους κρατούν ακέρια όλα τα θυμητάρια της αρχαιοελληνικής και βυζαντινής ιστορίας μας.Δεν ξεχνάμε τις ασπροκεντηματιές και τα γλυκά του κουταλιού των γιαγιάδων μας, μυρίζουμε και τώρα τα κυδώνια και τους βασιλικούς ,σε ώρες ζωής ή θανής ψάλλουμε στην Αγια-Σοφιά. Δεν αφήσαμε λευκές τις σελίδες των μικρών μας ιστοριών ,... Συνέχεια ασβεστώνουμε ακόμα τους τοίχους με την καθαρότητα της ψυχής μας , κρατούμε στον κόρφο μας άυπνο οτιδήποτε πήραμε από ΚΕΙ. Και μέσα σε αυτά και την ΑΕΚάρα μας. Έρρωσθε...

Anest21 - 14/9/2018 08:59

ΜΑΝΑ Η ΣΜΥΡΝΗ ΚΑΙΓΕΤΑΙ

ΑΕΚ= ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ

ΕΠΟΜΕΝΟ