0 ΣΧΟΛΙΑ

Κι άλλος χορηγός στην ΑΕΚ

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ανακοίνωσε την έναρξη της χορηγικής συμφωνίας με τη Fluo


Επίσημος Προμηθευτής της ΠΑΕ ΑΕΚ, για τη σεζόν 2018-2019, είναι και επίσημα η γκάμα προϊόντων smartphones και tablets της Fluo, με την πρωταθλήτρια Ελλάδας να ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την προϊοντική γκάμα smartphones & tablets της Fluo, η οποία και θα αποτελέσει «Επίσημο Προμηθευτή» της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σεζόν 2018 - 2019.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μαυρογένη, κύριος Αλέξιος Μαυρογένης δήλωσε: «H AEK και ο Όμιλος Μαυρογένη έχουν κοινή αναφορά τη Δύναμη και την Πρωτοπορία . Όπως και η ΑΕΚ, έτσι κι εμείς θέλουμε πάντα να είμαστε Πρωτοπόροι σε ό,τι κι αν κάνουμε. Μετά από 25 χρόνια πρωτοπορίας στον κλιματισμό, τώρα συνεχίζουμε και ταυτόχρονα επενδύουμε στο Fluo, το νέο μας brand προϊόντων τεχνολογίας που περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα από smartphones, tablets, κλιματιστικά, accessories και πολύ σύντομα πολλές ακόμη κατηγορίες. Επιπλέον, όπως και η Ομάδα της ΑΕΚ, έτσι κι εμείς, ξεπερνάμε κατά πολύ τα σύνορα της χώρας μας και στεκόμαστε επάξια και ισάξια σε ένα διεθνή στίβο, τοποθετώντας τα προϊόντα fluo σε πολλές αγορές του εξωτερικού, υλοποιώντας έτσι το όραμα του Ομίλου μας για εξωστρέφεια και πολυεθνική παρουσία».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κύριος Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Fluo στη χορηγική μας οικογένεια, είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία με μια δυναμική και ανερχόμενη εταιρεία και προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με αμοιβαία οφέλη».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Fluo απευθυνθείτε εδώ https://fluo.me/el/


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ