50 ΣΧΟΛΙΑ

Δημοσίευμα… φούσκα των Financial Times για την ΑΕΚ!

Πιάστηκε αδιάβαστο το διεθνές οικονομικό Μέσο και κάποια ελληνικά ΜΜΕ εκμεταλλεύτηκαν το δημοσίευμα του για να παίξουν παιχνίδια εντυπώσεων ενώ όχι απλά γνώριζαν, αλλά είχαν δημοσιεύσει την αλήθεια!   


Ένα δημοσίευμα των Financial Times που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο ατυχές προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τα ελληνικά ΜΜΕ, προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις για την ΑΕΚ. Και, μάλιστα, ενώ όχι απλά γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά την είχαν δημοσιεύσει στο πρόσφατο παρελθόν!

Συγκεκριμένα, το διεθνές οικονομικό Μέσο φιλοξένησε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αμερική για την Aegean και σε αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Oil Tank (μια θυγατρική εταιρεία της Aegean) «το 2016 πραγματοποίησε μεταφορά 2,77 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ. Η μεταφορά αυτή καταγράφηκε ως άτοκο δάνειο προς την ομάδα προκειμένου να βοηθήσει στη χρηματοδότηση της κατασκευής ενός νέου γηπέδου. Πιστεύεται ότι η Oil Tank έκανε επίσης πληρωμές σε μεμονωμένους παίκτες της ΑΕΚ».

Ωστόσο, οι Financial Times πιάστηκαν παντελώς αδιάβαστοι. Πρόκειται για ένα θέμα που είναι γνωστό εδώ και σχεδόν δύο χρόνια και δεν κρύβεται καμία… σκιά πίσω από αυτό. Συγκεκριμένα, στον ισολογισμό της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2015-16 αναφέρεται αναλυτικά ότι «Στις 13/07/2015, λόγω της τραπεζικής αργίας η εταιρεία προχώρησε σε σύναψη δανείου με την Oil Tank Engineering & Consulting Ltd. με σκοπό την πληρωμή των υποχρεώσεών της προς ποδοσφαιριστές». 

Επρόκειτο για μια απλή εξυπηρέτηση, με την ΑΕΚ να παίρνει δάνειο την εποχή των capital controls στην Ελλάδα, προκειμένου να μην καθυστερήσουν οι πληρωμές της προς ποδοσφαιριστές και προμηθευτές. Μάλιστα, αυτό το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ στη συνέχεια επεστράφη στην εν λόγω εταιρεία, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να εξοφλεί το δάνειό της κανονικότατα. Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2017, με την δημοσίευση του ισολογισμού, το θέμα της σύναψης αυτού του δανείου (όπως και οι λόγοι για τους οποίους προχώρησε αυτή η διαδικασία) είχε δημοσιευθεί σε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ. Όμως, παρόλα αυτά, κάποια εξ αυτών σήμερα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το παντελώς ανακριβές δημοσίευμα των Financial Times προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να παίξουν επικοινωνιακά παιχνίδια κατά της ΑΕΚ.  

Όσον αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρονται στο δημοσίευμα και σχετίζονται με το επιχειρηματικό κομμάτι, δεν αφορούν την ΑΕΚ, όμως ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την εγκυρότητα του ρεπορτάζ, από τον τρόπο με τον οποίο… πλασάρεται και το θέμα του δανείου στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Για το οποίο δεν έγινε καν αναφορά ότι έχει εξοφληθεί προ πολλού, ενώ υποστηρίζεται ότι αυτό το αφορούσε την κατασκευή του γηπέδου(!), όταν δεν χρειάζεται καν να είσαι οικονομικός συντάκτης για να γνωρίζεις ότι δε θα γινόταν ποτέ να έχει πάρει η ΠΑΕ ΑΕΚ ως εταιρεία ένα δάνειο για να το δώσει σε μια άλλη εταιρεία (Δικέφαλος 1924) για τη χρηματοδότηση κατασκευής γηπέδου.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
BYZANTIN - 2/11/2018 13:01

ΠΑΛΙ Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ... ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ NITTINGHAM FOREST ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΗΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗΣ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;;

Fotis_Oik_MONO_AEK - 2/11/2018 09:58

Καλημέρα αδέρφια.. Δυστυχώς δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο πορτοκαλί σάιτ που ακολουθεί τον δρόμο της λασπης στον ανεμιστήρα κ ότι κάτσει..Στο χορό έχει μπει κ το σάιτ που κατά σύμπτωση ήταν το μόνο που ανακινουσε με "αποκλειστικές δηλώσεις" το θέμα Κάιπερς ..Αναφέρομαι για οποιον δεν κατάλαβε στο γκαζετα κ λυπάμαι που υπάρχουν κ εκεί ρεπόρτερ της ΑΕΚ που πράγματι στα ραδιόφωνα που τους ακούμε δίνουν μάχη απέναντι στους Μάου Μάου κ αφήνουν το μέσο που δουλεύουν να συνεχίζει αυτήν την... Συνέχεια δήθεν ενημέρωση με στοχευμένα κ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΥΠΌΓΡΑΦΑ ΑΡΘΡΑ .

Για αυτό βγάζω το καπέλο στον Κωστα κ στον Μάριο ,γιατί είπαν το ως εδώ κ μη παρέκει έστω κ αν ήταν απέναντι στο επάγγελματικο τους συμφέρον.. Εύχομαι τον ίδιο δρόμο να ακολουθήσει κ ο Γιώργος..

Εμείς οι υπόλοιποι απλά δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε ΧΡΗΜΑ μέσω αύξησης της επισκεψιμότητας η της θέασης σε τέτοια δήθεν αντικείμενικα σάιτ η κανάλια ...Και το λέω εγώ που μέχρι πέρυσι ακόμα κ μετά τον τελικό έγραφα στο πορτοκαλί σάιτ γιατί πίστευα ότι δεν πρέπει να αφήνουμε αναπάντητη τη προπαγάνδα τους αλλά έστω κ αργά κατάλαβα αυτό που λέει η ρήση ότι τον αραπη κ αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς ...Και ίσως έχεις πιο πολλές πιθανότητες να πετύχεις να γίνει λευκο το δέρμα ένος έγχρωμου συνανθρώπου μας με το σαπούνι ,παρά να βρεις σημείο επαφής κ επικοινωνίας με γαυρου του βορρά η του νότου..

komakino - 1/11/2018 21:22

Μόλις γύρισα από την οδοντίατρο, είχε μια τηλεόραση στον χώρο αναμονής. Μια άλλη γυναίκα πήρε το τηλεκοντρολ και έκανε ζαπινγκ και το άφησε στο κανάλι του πιστολερο ρωσου που είχε ειδήσεις. Ξαφνικά μέσα στα άλλα νέα ξεκίνησε να παίζει για το εν λόγο θέμα, εισαγωγή από την παρουσιάστρια και βίντεο ρεπορτάζ που πρέπει να έπαιζε για κανα 8 λεπτο δεν κάνω πλάκα. Ούτε για τα μνημόνια δεν έκαναν 8 λεπτα βίντεο. Και ξέρετε συνέχεια έλεγαν για την εταιρία και κάθε φορά υπήρχε επισήμανση... Συνέχεια οτι ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανιδη και αναφορές συχνά στην ΑΕΚ για να ακουγετε. Αντε περιμενουμε αναλογα ρεπορταζ για τα καραβια με λαθραια τσιγαρα, για τα καπνεργοστασια τα χρεωμενα που τα πουλησε σε 3 πλασια τιμη και αλλα. Τι οχι?

marv - 2/11/2018 09:34

Για να ξέρουμε τι διαβάζουμε σύμφωνα με τους Financial Times πούλησε τις μετοχές του και αποχώρησε στις 17.08.2016. Συγκεκριμένα πούλησε 11.303.031 μετοχές που είχε, δηλαδή το 22% και αποχώρησε.

john Original - 1/11/2018 23:45

OPEN TV ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ...ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΤΩΣΕΙ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ....

aekaramono_ - 2/11/2018 02:14

Τι πιο εκνευριστικό από την προπαγανδα τους; Και τι πιο εκνευριστικό από τα μυαλά που κουβαλάνε τα πρόβατα;;

Nikmor21 - 1/11/2018 21:31

Αν δεν γίνει μαζικό μποϊκοτάζ όλων των Ενωσιτων στο συγκεκριμένο σάιτ δεν κάνουμε τίποτα. Ούτε κλικ ρε! Σα να μην υπάρχει! Μιλάμε για ξεκάθαρα οπαδικο σάιτ του παοκ! Επισης θα μπορούσε η ΠΑΕ ΑΕΚ να κινείται νομικά κατά του συγκεκριμένου σάιτ οπότε αυτό συκοφαντεί την ομάδα μέσω των αρθρογράφων του.

21_fight_foR_AEK - 1/11/2018 18:45

ΚΕΤΣΕΤΣΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΒΙΖΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΤΙΝΟΣΑΗΤ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΟ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ.ΨΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ. ΕΧΘΡΟΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΣΑΗΤ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟ ΕΧΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΕΡΜΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.

kostino - 1/11/2018 18:15

Και για να δούμε και τη θετική ανάγνωση αυτής της ιστορίας: την ΑΕΚ φοβούνται και τη φοβούνται ακόμη, παρά την στημένη τιμωρία.

nikolaos82 - 1/11/2018 16:56

Μην μπαινετε στο σαββιδο σαιτ και γενικοτερα μην ασχολειστε με αυτη την ομαδα και τους οπαδους της.οι ανθρωποι ειναι μαστερ στη προπαγανδα, εχουν καταφερει να φιμωσουν τους παντες στη θεσσαλονικη και προσπαθουν να εξαφανισουν τις υπολοιπες ομαδες της πολης τους.εγω γνωρισα πρωτη φορα παοκτζιδες στο στρατο τη περιοδο 2010.αυτα που ελεγαν ηταν αδιανοητα,για 25 κλεμενα πρωταθληματα,για αδεια γηπεδα στην αθηνα,οτι η ΑΕΚ και παο ειναι μικρες ομαδες και στην ελλαδα και... Συνέχεια στο εξωτερικο υπαρχει μονο ο παοκ που απλα τον πλησιαζει ο ολυμπιακος.μιλαμε οι ανθρωποι ειναι απο αλλο πλανητη.το περιεργο ηταν οτι τα ελεγαν ολοι,ανεξαιρετος,ακομα και παιδια που κατα τα αλλα ηταν νορμαλ.

MagikoAristero - 1/11/2018 18:04

Δεν ξέρω που τα άκουσες αυτά φίλε και δεν τα αμφισβητώ βέβαια αλλά 29 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νεάπολη-πολιχνη τέτοια πράγματα δεν έχω ακούσει. Όντως τα τελευταία χρόνια από τότε που έσκασε ο γεωργιανός έχουν ξεφύγει στην προπαγάνδα και την προβοκάτσια (είναι επαγγελματίες οπαδοί και επειδή η ομάδα τους είναι ανεπαρκής και μικρή το μόνο που είχαν να ασχοληθούν ήταν τα εξωαγωνιστικά) αλλά αυτά που είπες δεν μου τα χει πει κανείς.

termitis - 1/11/2018 23:07

48 χρ. είμαι, στο κέντρο μένω και είναι όπως τα λέει ο nikolaos. Από μωρά μεγαλώνουν με πότισμα εγκεφάλου για την Αθήνα και το κατεστημένο που δεν τους αφήνει να πάρουν πρωτάθλημα. Βλέπε κ το γνωστό σύνθημα που έχουν χρόνια τώρα. Ευκαιρία να αναφέρω ότι και φέτος παρόλο που το έχουν ταγμένο ή αγορασμενο φοβούνται ότι το κατεστημένο πάλι θα τους το κλέψει

nikolaos82 - 1/11/2018 18:38

φιλε μου δεν εχεις ακουσει για τα κλεμενα 25 πρωταθληματα απο τον παοκ? η για το τι εικονα εχουν για την ΑΕΚ σαν μεγεθος? ακομα και στο σδνα που και εγω δυστιχως μεχρι προσφατα εμπενα, αυτα γραφουν στα σχολια μερα νυχτα.μακαρι να ειναι η εξερεση ολα αυτα και εσυ που εισαι εκει να εχεις πιο γενικη εικονα

n_peramos_21 - 1/11/2018 20:37

Τα τελευταια χρονοια ξεφυγανε..Οχι οτι δεν ητανε μια ζωη κομπλεξικοι αλλα τωρα που ειδανε λιγο χρημα ξεφυγε το πραγμα..Ποτε δεν τους υπολογιζαμε για αυτο και σε κουβεντα ποτε δεν μπαινανε να μιλησουνε..Οποιος ελεγε αυτες τις παπατζες γελαγε και ο ιδιος...

jason21 - 1/11/2018 17:54

Με λίγα λόγια ο πρώην βαζελας από το Χαλάνδρι και ο Παπακατι κοιμούνται και ονειρεύονται με τι προπαγανδα θα κάνουν.. κατα της ΑΕΚ..

chris_farges - 1/11/2018 17:52

Μην μπαινουμε σε αυτα τα 2 σαιτ του κ... ου καθε μερα κατι εναντιον της ΑΕΚΑΡΑΣ ειδικα του Μαρινακη το 10

kostino - 1/11/2018 17:46

Δεν πρέπει να μπαίνει κανένας Αεκτζής στο πορτοκαλί σάιτ και στο 10. Είναι προπαγανδιστικά εργαλεία. Το αεκ365 είναι δηλωμένο αεκτζίδικο σάιτ. Τα άλλα πουλάνε αντικειμενικότητα αλλά στην ουσία περνάνε θέσεις του παοκ και του οσφπ. Και βέβαια, η ταυτόχρονη ανάδειξη ενός ανύπαρκτου για την ΣΕΚ θέματος, δείχνει και κατά πόσο έχει σπάσει η συμμαχία τους.

schumi21 - 1/11/2018 16:58

αναρωτιεμαι οταν ο μελισσανιδης ,στη κουβεντα του με τους δημοσιογραφους πριν λιγες μερες, είπε οτι ο Σαββιδης ειναι καλός άνθρωπος,τί να είχε άραγε στο μυαλό του ?

brooklynakos - 1/11/2018 17:43

Ότι δεν θα στεναχωρηθεί που θα χάσει και το φετινό πρωτάθλημα

patsonhs - 1/11/2018 17:18

DNE= ΣΚΑΤΑ - ΕΜΕΤΟΣ

G339 - 1/11/2018 17:09

Το συγκεκριμένο θέμα έχουν "ψηλά" το sdna του Σαββίδη και το 10.gr του Μαρινάκη, οπότε καταλαβαίνει κανείς πολλά. Όπως πχ την αντίδραση των παλαιμάχων στην αρθρογραφία του Τσιάρτα στο sdna. Όσο για τον Σαββίδη που έγινε ίδιος με τον Μαρινάκη, σε λιγότερο από ένα χρόνο που τελειώνει η πολιτική του προστασία θα τρέχει να παρακαλάει τον Τίγρη, μπας και βρει γέφυρες.

serifis_45 - 1/11/2018 16:55

ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ

dimitris80 - 1/11/2018 16:26

Το παοκdna κατά τ'άλλα θέλει να μου περνιέται για αντικειμενικό. Ούτε για γέλια πλέον...Για τα χρέη των γαύρων του βορρά την ίδια ώρα σιγή

Filosofos - 1/11/2018 15:58

Ειναι αστειο που κάποιοι ΑΕΚτζηδες μπαίνουν ακομα στο πορτοκαλί εμετο... Δηλαδη μπαίνατε ποτε και στο κοκκινο εμετο και συνεχίζετε με το πορτοκαλι?

artac_21 - 1/11/2018 16:26

Eγώ το έκοψα μήνες πριν και διέγραψα τους λογαριασμούς μου. Κάντε το ίδιο.

aek8889 - 1/11/2018 16:06

Δε μου πεφτει λογος γιατι ειναι κατι που αφορα τον Προεδρο μας αλλα κατα τη γνωμη μου πρεπει να σταματησει η σιωπη και να αρχισουν οι αγωγες και οι μηνυσεις προς παντες. Ημουν απο αυτους που υποστηριζαν τους χαμηλους τονους που κραταγαμε αλλα η υπομονη μου εχει τελειωσει

enwsiths74 - 1/11/2018 15:54

Παιδιά κόψτε το "αντικειμενικο". Αν δεν ασχολείται κάποιος δεν το καταλαβαίνει αλλα με τις επισκέψεις σας βγάζει χρήματα. Μην το στηρίζετε. Τώρα βαριέμαι να το εξηγώ. Τα έχουμε πει στο παρελθόν πως γίνεται αυτό. Τέλος πάντων απλά μην του δίνετε τα κλικ σας.

21enosis - 1/11/2018 15:53

Ζητησε ο Σαββιδης να γραφουν οι δημοσιογραφοι καλα για τον Παοκ....κι αρχισαν οι ''εξυπηρετησεις''....

aekcy01 - 1/11/2018 15:10

Και μαντέψτε ποιο σάιτ το έχει αναδημοσιεύσει!

Filosofos - 1/11/2018 15:52

Ακομα μπαίνετε σε αυτο τον εμετό?

aek21reeee - 1/11/2018 15:21

αν μπήκες εκεί, κακώς!

Aladdin_21R - 1/11/2018 15:43

Εμενα μου το πεταξε στο messenger ενας γαυρος γνωστος μου και εφαγε μουτζα απο τις λιγες!! Εννοειται απο το site του Ρωσου!!! Γελαει ο κοσμος!!

aekcy01 - 1/11/2018 15:28

Μέσω του google έκανα έρευνα! Σιγά μην μπω εκεί μέσα!

phitzi - 1/11/2018 15:30

Ουτε ένα κλικ δεν πρέπει να δίνουμε εκεί

zpeponi - 1/11/2018 15:29

S(avvidis)DNA?

dr21house - 1/11/2018 15:24

Δεν μου πάει το μυαλό αδερφέ

depon21 - 1/11/2018 15:10

Καταρχάς σε αυτά τα σάιτ που δημοσιεύτηκαν αυτά ξέρουμε τι εξυπηρετούν βέβαια για τις μετοχικές αυξήσεις με δάνεια που κάνουν μερικοί δεν το γράφουν...


ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ

xenistis - 1/11/2018 15:44

.....πες μας τουλάχιστον ποια είναι ✌️

ΑΕΚΑΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ - 1/11/2018 15:43

ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΠΑΕ ΑΜΕΣΑ. ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ Η ΟΡΘΗ ΚΑΤΑΣΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.

ΜΟΝΟ ΑΕΚ.

marv - 1/11/2018 15:31

Για την μαφιόζικη στοχοποίηση δύο δημοσιογράφων του κρατικού ραδιοφώνου, με επίσημη ανακοίνωση με τα ονόματα τους "αυτά τα site" έχουν καμία είδηση; Ή δεν είναι συνάδελφοι τους;

Ο ΠΣΑΤ;

Η ΕΣΗΕΑ;

Ο εισαγγελέας; οεο;

Georgosrg21 - 1/11/2018 15:27

Αδέλφια.. ευτυχώς που γράφετε στα σχόλια για να μην μπω στο S(avidis)DNA

AEK Frankfurti - 1/11/2018 15:11

Και φυσικά το αντικειμενικό πρώτο πρώτο θέμα χαχαχαχαχαχαχα μα τόση ξεφτίλα

aek21reeee - 1/11/2018 15:20

και εσύ προφανώς επισκέφτηκες το σάιτ αυτό και τσίμπησε το κλικ σου...συγχαρητήρια

billaros21original - 1/11/2018 15:18

Στείλτε τους "αδιάβαστους" επιτέλους για να μάθουν να σέβονται !!!

marv - 1/11/2018 15:07

Χωρίς να ξέρω, να τζογάρω προβλέποντας ότι αυτά τα site έχουν πορτοκαλί λογότυπο;

Έτσι και αλλιώς ούτε από περιέργεια δεν θα τους επισκεφτώ. Ούτε ένα κλικ.

aekcy01 - 1/11/2018 15:13

Εγώ έκανα ένα search στα νέα μέσω google. Δεν που προξένησε έκληξη το αποτέλεσμα.

marv - 1/11/2018 15:43

Για να βγαίνει πάνω πάνω στο google προφανώς το να λέμε στα αδέλφια μας να μην μπαίνεουν σε αυτό το αισχρό μέσο προπαγάνδας ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.

Όποιος έγραφε παλιά και έχει ακόμα λογαριασμό στο disqus ας μπει να στείλει ένα μήνυμα σε αυτούς που επιμένουν να σχολιάζουν ότι μόνο κακό κάνουν και δεν βοηθάνε την ομάδα μας. Θα το έκανα εγω αλλά δυστυχώς το σκέφτηκα αργά και έχω διαγράψει τον λογαριασμό μου απο το disqus. Tτουλάχιστον το disqus δεν... Συνέχεια το ελέγχουν αυτοί, οπότε και δεν θα το διαγράψουν.

depon21 - 1/11/2018 15:17

Και τυχαία το άρθρο που μιλούσε για τον Ιβάν από Αμερική μεριά δεν το διαβάσαμε ποτέ από εκεί...

xenistis - 1/11/2018 15:42

Αδελφέ, φιλικά, κάνε κάτι με το avatar γιατί μας αποσπά την προσοχή από τα σχόλια!!!

alek - 1/11/2018 15:16

Δεν το θεωρω καθολου απιθανο το αρθρο και τα στοιχεια του να εχουν ως πηγη το γνωστο αντικειμενικο σαιτ.. μας γινεται πολεμος απο παντου αδελφια! Ολοι ενωμενοι και κοντα στην ΑΕΚαρα μας!

ΕΠΟΜΕΝΟ