0 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Τραμπ επιτέθηκε σε δημοσιογράφο του CNN:Είσαι ένας αγενής, απαίσιος άνθρωπος (VIDEO)


Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε για ακόμα μια φορά ο Ντόναλντ Τραμπ στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά την ήττα των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ο Τραμπ ήταν εξαρχής ιδιαίτερα εκνευρισμένος και αναφέρθηκε ονομαστικά σε Ρεπουμπλικανούς τους οποίους κατηγόρησε ότι έχασαν τις έδρες τους και επιτέθηκε ακόμη μια φορά σε οποιονδήποτε... τόλμησε να τον αμφισβητήσει.

Οι επίμονες ερωτήσεις του εκπροσώπου του CNN, Τζίμι Ακόστα, σχετικά με την ρητορική του προέδρου, σχετικά με τους μετανάστες από την κεντρική Αμερική, τον εξόργισε. Σταμάτησε τον δημοσιογράφο, λέγοντας του «άσε με να οδηγήσω εγώ τις ΗΠΑ και εσύ κοίτα να κάνεις το ίδιο στο CNN».

«Το CNN θα πρέπει να ντρέπεται που σε έχει εργαζόμενο», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στον ανταποκριτή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου Τζιμ Ακόστα. «Είσαι ένας αγενής, απαίσιος άνθρωπος» του είπε, ενώ ένας υπάλληλος του Λευκού Οίκου άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια του Ακόστα.

Η δημοσιογράφος Γιαμίσε Αλκιντορ του PBSNewsHour που τον ρώτησε για τους λευκούς εθνικιστές που ενθαρρύνονται από τον Τραμπ που χαρακτηρίζει τον εαυτό του έναν «εθνικιστή», ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δήλωσε προσβεβλημένος. «Αυτό είναι μια ρατσιστική ερώτηση», της απάντησε.

Η μόνη καλή κουβέντα που είχε ο Ντόναλντ Τραμπ, ήταν για τον εαυτό του. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σημείωσε «Πιστεύω ότι είμαι ένας ηγέτης υψηλού ήθους και αγαπώ τη χώρα μου»


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ