2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΕΚ στον κόσμο: Ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό γήπεδο κατάλαβε την αγάπη σας για αυτή την ομάδα! Σας ευχαριστούμε

Η ΠΑΕ για την ΑΨΟΓΗ συμπεριφορά των 4.000 Ενωσιτών που βρέθηκαν στο Allianz Arena και η ικανοποίηση του Ισραηλινού security officer


Το δικό της ευχαριστώ στους 4.000 Ενωσίτες που έδωσαν βροντερό παρών στο Allianz Arena, έχοντας άψογη συμπεριφορά, θέλησε να πει η ΠΑΕ ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ΚΑΙ ο Ισραηλινός security officer του ματς, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την αψεγάδιαστη συμπεριφορά του κόσμου της ΑΕΚ στις εξέδρες αλλά και από τη συνολική τους παρουσία στην πόλη το μεσημέρι του αγώνα όπου επίσης κινήθηκε, όπως έλεγε, για να παρατηρήσει αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Γενικώς ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και την παραμονή του ματς για τους 4000 Ενωσίτες που έδωσαν δυναμικό παρών στην Βαυαρία, αλλά από την έναρξη του ματς και μετά έδειχνε απόλυτα ήρεμος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
egli_21 - 9/11/2018 12:23

Μια από τις ποι όμορφες οπαδικές εμφανίσεις που έχω δει και η αντιμετώπιση από τη γερμανική πλευρά ήταν ΑΨΟΓΗ με την αστυνομία σε διακριτικό ρόλο αλλά παρούσα σε κάθε στιγμή, χωρίς να σε επιβάλλεται και χωρίς καν στο τέλος του αγώνα να καθίσουμε κανα τέταρτο για να αδειάσουν οι κερκίδες. Ακόμα και σε ζητήματα ανθρώπινα υπήρξε βοήθεια από τους υπεύθυνους του γηπέδου και τους οπαδούς της Μπαγερν. Πραγματικά μια γιορτή του ποδοσφαίρου και των λαών. Βεβαια, ενας λαλακας μεσα... Συνέχεια στους 4 χλδ βρεθηκε να πετάξει καποιο μουκαλι (ποτηρι μπυρας;) στο 2ο γκολ του Λεβαντοφσκι και να αμαυρώσει αυτη την εικόνα αλλά ευτυχώς ήταν μονο αυτός. Ενας ΛΑΛΑΚΑΣ στους 4 χλδ.

Μπράβο σε όλους!

TEX21 - 8/11/2018 11:46

Μου έκανε εντύπωση πως οι Γερμανοί δεν έδειξαν ούτε ένα μεγάλο πλάνο με τους ΑΕΚ τζήδες στο σύνολό τους, μόνο κάτι τσουρούτικα πλάνα...

ΕΠΟΜΕΝΟ