0 ΣΧΟΛΙΑ

MVP ο Σμιτ


O Καναδός διαγώνιος του Ολυμπιακού Γκάβιν Σμιτ αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.
Στη νίκη επί του Ηρακλή με 3-2 σετ ο Γκάβιν Σμιτ σημείωσε 30 πόντους με το εντυπωσιακό ποσοστό αποτελεσματικότητας 68%. Συγκεκριμένα είχε 28 τελειωμένες επιθέσεις στις 41 πάσες που πήρε. Εκανε μόλις ένα λάθος στην επίθεση. Σε 21 σερβίς είχε έναν άσσο και τέσσερα χαμένα και πήρε και έναν πόντο από μπλοκ. Επίσης ήταν ο πρωταγωνιστής των επιθέσεων όταν ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή από το 9-7 υπέρ του Ηρακλή στο 5ο σετ.

Ο Γκάβιν Σμιτ δήλωσε για την διάκριση του: «Σας ευχαριστώ όλους για το βραβείο του MVP. Πάνω από την προσωπική επιτυχία πιο σημαντική είνα η νίκη της ομάδας. Είναι το πρώτο μου βραβείο στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Ότι κάνω στο γήπεδο είναι για την ομάδα και όλοι μαζί θέλουμε να φέρνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό που έχει σημασία είναι οι επιτυχίες του Ολυμπιακού. Το βόλεϊ είναι ένα ομαδικό άθλημα και κανένας αθλητής δεν μπορεί ατομικά να ξεχωρίσει αν δεν γίνει σωστή ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ πολύ τους συμπαίκτες μου για την ομαδική δουλειά και συνεργασία, διότι χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα να έχω αυτή την απόδοση».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ