0 ΣΧΟΛΙΑ

Η Κοντολίζα Ράις μπορεί να γίνει... προπονήτρια στο αμερικανικό ποδόσφαιρο!

Από το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ... στα γήπεδα!


Είναι αδιαμφισβήτητα μια είδηση που δεν θα περιμέναμε να διαβάσουμε ποτέ. Όπως κάνει γνωστό το περιοδικό ESPN, η πρώην υπουργός Εξωτερικών του Τζορτζ Μπους από το 2005 έως το 2009, Κοντολίζα Ράις, τώρα είναι πολύ πιθανό να γίνει προπονήτρια ομάδας του αμερικανού ποδοσφαίρου!

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας Browns του Κλίβελαντ, Τζον Ντόρσεϊ σε μια συνέντευξή του πριν από μια εβδομάδα ανέφερε ότι η ομάδα σκέφτεται να τοποθετήσει για πρώτη φορά στα χρονικά όλου του NFL μια γυναίκα στη θέση του βασικού προπονητή. Όπως μάλιστα είχε πει τότε έχουν ένα μεγάλο όνομα στη λίστα τους για τη θέση αυτή.

Όπως τώρα αποκαλύπτει το ESPNτο όνομα αυτό δεν είναι άλλο από αυτό της Κοντολίζα Ράις.

Αν αυτό συμβεί θα είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα θα περάσει από συνέντευξη για να πάρει τη θέση του βασικού προπονητή σε ομάδα της NFL.

Αν και σε αυτήν την πλευρά του Ατλαντικού είναι σχεδόν άγνωστο, η Κοντολίζα Ράις εκτός από τις πολιτικές της ενασχολήσεις είναι μεγάλη φαν και του αμερικανού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, το 2013 είχε τοποθετηθεί στην επιτροπή του College Football Playoff, του ετήσιου κολλεγιακού πρωταθλήματος. Τότε είχε γίνει γνωστό ότι η Ράις βλέπει κάθε εβδομάδα 14 με 15 αγώνες μελετώντας τις τακτικές και τις μεθόδους του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, η Ράις είναι μεγάλη φαν των Browns από πολύ μικρή ηλικία, όταν πήγαινε κάθε εβδομάδα με τον πατέρα της και παρακολουθούσαν τους αγώνες στο Μπίρμινγχαμ της Αλαμπάμα, ενώ έχει στενές σχέσεις και με τους ιδιοκτήτες της ομάδας.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ