0 ΣΧΟΛΙΑ

Ιστορικό κάζο και... απόλυση για Τζένοα

Οι Γενοβέζοι γνώρισαν οδυνηρό αποκλεισμό στην έδρα τους από την Βίρτους Εντέλα, ομάδα τρίτης κατηγορίας (!) και ο Ιβάν Τζούριτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία


Το κάζο έφερε και απόλυση… Η Τζένοα γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό στην έδρα της από την Βίρτους Εντέλα, ομάδα τρίτης κατηγορίας (!), και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ιταλίας, με τον Ιβάν Τζούριτς να χάνει τη δουλειά του!

Ήταν ένα ματς-θρίλερ στην Γένοβα, καθώς η Βίρτους Εντέλα, με γκολ στην τελευταία φάση της παράτασης, έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι (2-2 καν. διάρκεια, 3-3 στην παράταση). Εκεί
η Βίρτους νίκησε με 7-6 με τον αποκλεισμό της Τζένοα να φέρνει άμεσες εξελίξεις και τη διοίκηση του συλλόγου να ανακοινώνει λίγη ώρα αργότερα την απόλυση του Κροάτη τεχνικού.

Στην Ιταλία έχουν κυκλοφορήσει ήδη δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Τσέζαρε Πραντέλι, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

*Στο άλλο ματς Κυπέλλου της ημέρας, η Τορίνο πέρασε στην επόμενη φάση του Coppa Italia με το χαλαρό 2-0 επί της Σουντιτρόλ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ