0 ΣΧΟΛΙΑ

Καμπερίδης: Να περιορίσουμε τα λάθη απέναντι στην ΑΕΚ

Δείτε τι είπε ο assistat της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το ματς με την Ένωση


Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε στην ομάδα του την δυνατότητα να δουλέψει σε στοιχεία του παιχνιδιού της που είχε αδυναμίες ενώ είπε πως ο Άρης θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Ένωση, αν θέλει να είναι εκείνος που θα πάρει την νίκη στο παιχνίδι

Αναλυτικά

«Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα να δουλέψει σε αρκετά στοιχεία του παιχνιδιού και σε αδυναμίες, που παρουσίασε στους έως τώρα αγώνες. Ταυτόχρονα έπρεπε να καταφέρουμε μέσα από τις προπονήσεις και το φιλικό με τον Ηρακλή να διατηρήσουμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό, ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι ένα ντέρμπι, το οποίο θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με καθαρό μυαλό, αποφασιστικότητα και ενέργεια από το πρώτο λεπτό. Η ΑΕΚ είναι η πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος στα κλεψίματα, τα οποία τα αξιοποιεί, πετυχαίνοντας εύκολους πόντους. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στην επίθεση και να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα, ώστε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για σωστές επιθέσεις.

Θέλουμε πολύ τη νίκη και για να την πετύχουμε, θα πρέπει να δώσουμε μάχη για κάθε κατοχή, παίζοντας προσωπική και ομαδική άμυνα και διεκδικώντας όλα τα ριμπάουντ και στις δύο πλευρές του γηπέδου».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ