0 ΣΧΟΛΙΑ

H «Φιόνα μοναδική μου αγάπη» και η «Μπουλίτσα» είναι μαμά και κόρη!


Είναι δύο αναγνωρίσιμες ηρωίδες από τις σειρές του Χάρη Ρώμα. Ωστόσο, αυτό που λίγοι ξέρουν είναι ότι πρόκειται για μάνα και κόρη!

Συγκεκριμένα, η «Φιόνα μοναδική μου αγάπη» και η «Μπουλίτσα» είναι η Λίλιαν και Χριστίνα Αρχοντή και είναι φυσικά μάνα και κόρη.

Η Λίλιαν Αρχοντή είναι η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Φιόνα, μία από τις παράνομες ερωτικές σχέσεις του Μάνθου Φουστάνου, στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Από την άλλη, η κόρη της, Χριστίνα, είναι η μικρή Μπουλίτσα που γνωρισαμε από την άλλη σειρά του Χάρη Ρώμα «Το καφέ της Χαράς».

Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή «The 2nightShow» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για πολύ σημαντικά θέματα, όπως το να μεγαλώνεις μόνο σου ένα παιδί, το βάρος της μονογονεϊκής οικογένειας, αλλά και το bullying, το οποίο βίωσε η Χριστίνα.

Η Λίλιαν αποκάλυψε ότι χώρισε όταν έμεινε έγκυος στη Χριστίνα και μίλησε για τη σχέση λατρείας που έχει με την κόρη της. Αναφέρθηκε, επίσης, και στο πώς κατάφερε να τη μεγαλώσει μόνη της, παράλληλα με το δύσκολο, αλλά και χαμηλόμισθο κάποιες φορές, επάγγελμα του ηθοποιού.

Η Χριστίνα, από την άλλη, αποκάλυψε με ειλικρίνεια ότι έχει πέσει θύμα bullying λόγω του ρόλου της στο «Καφέ της Χαράς». Όπως δήλωσε, την κορόιδευαν ακόμη και για το όνομα «Μπουλίτσα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ