0 ΣΧΟΛΙΑ

Δύσκολες σχέσεις στον καιρό των social media: Γιατί ένας gamer χώρισε με το «πιο καυτό κορίτσι του καιρού στον κόσμο»


Η ανάπτυξη των social media έφερε ακόμα μεγαλύτερα «προβλήματα» στον σύγχρονο κόσμο για να έχει να ασχολείται, όπως το πώς να πετύχει την τέλεια selfieή πώς να βρει την αληθινή αγάπη μέσα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο.

Ένα τέτοιο πρόβλημα απασχόλησε και τον Ντάγκλας Μάρτιν, γνωστός στον κόσμο του ίντερνετ ως «Censor», ο οποίος είναι επαγγελματίας παίκτης βιντεοπαιχνιδιών!

Ο Μάρτιν βρισκόταν σε σχέση με την παρουσιάστρια του καιρού Γιάνετ Γκαρσία, η οποία είχε χαρακτηριστεί ως «το πιο καυτό κορίτσι του καιρού στον κόσμο».

Ωστόσο, κάποια στιγμή την χώρισε για να… αφοσιωθεί στο παιχνίδι στο οποίο ειδικευόταν, το γνωστό «Call of Duty». Ωστόσο, οι επιδόσεις του δεν πήγαν πολύ καλά, ενώ έπρεπε να αντιμετωπίσει και τον χλευασμό από τους υπόλοιπους παίκτες που άφησε μια τόσο όμορφη κοπέλα για το παιχνίδι.

Τελικά, ο Μάρτιν δεν άντεξε άλλο τις κατηγορίες και προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις μέσα από ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ανέλυε τους πραγματικούς λόγους του χωρισμού. Όπως ανέφερε στο βίντεο χώρισε την Γκαρσία καθώς αυτή του ζητούσε ποσοστό των κερδών του καθώς υποστήριζε πως ο Μάρτιν είδε τους φαν του καναλιού του να αυξάνονται εξαιτίας της δικής της διασημότητας. Αυτό που έδωσε το τελικό χτύπημα στη σχέση του ήταν η πρότασή της να γυρίσει βίντεο με τον ίδιο να αγοράζει ένα αυτοκίνητο για αυτήν και να το ανεβάσει στο YouTube.

Ο ίδιος, όπως λέει, εκτιμούσε το ότι πολύς κόσμος ερχόταν στο κανάλι του εξαιτίας της, και των video blogs που ανέβαζε στα πρώτα στάδια της σχέσης τους, αλλά «δεν ένιωθε άνετα» να της δώσει ποσοστά , αν και της υποσχέθηκε πως θα την «υποστήριζε». Μετά, όπως υποστηρίζει, άρχισε να του δίνει «τελεσίγραφα» για το ποιους θα είχε φίλους.

Η ίδια δεν έχει αφήσει ασχολίαστο το βίντεο, δημοσιεύοντας απαντήσεις και σχόλια στα social media, ενώ το κοινό εμφανίζεται διασμένο καθώς άλλοι κατηγορούν την Γκαρσία πως ενδιαφέρεται μόνο για τα λεφτά και άλλοι  κατηγορούν τον Μάρτιν πως τη χρησιμοποιούσε για views.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ