0 ΣΧΟΛΙΑ

Πήρε για χριστουγεννιάτικο δώρο στην οικογένειά του ένα τεστ DNA κι αποκαλύφθηκε κάτι απίστευτο!


Ένας άντρας θέλησε να πάρει ένα αστείο και πρωτότυπο δώρο στην οικογένειά του για τα Χριστούγεννα κι έτσι  κατέληξε να αγοράσει σε όλους ένα τεστ DNA μόνο που τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα!

Ο άντρας εμφανίστηκε τα Χριστούγεννα με ένα kit με τεστ DNA για ολόκληρη την οικογένειά του, τους γονείς, τους δύο αδελφούς του και την αδελφή του.

Στην αρχή η μητέρα του αγχώθηκε και προσπάθησε να τους πείσει να μην το κάνουν, με δικαιολογία τα χημικά που μπορεί να περιέχει το τεστ.

Τελικά, το τεστ έγινε και όπως αποδείχθηκε η μεγαλύτερη αδελφή τους δεν ήταν από τον ίδιο πατέρα, κάτι που κανένα από τα αδέλφια δεν γνώριζε.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα. Η μητέρα αποκάλυψε στα παιδιά της πως όταν γεννήθηκε η μεγαλύτερη αδελφή τους, ο πατέρας της πέθανε λίγες μέρες αργότερα.

Έπειτα, γνώρισε τον άντρα της που την βοήθησε να ξεπεράσει τον θάνατο του συζύγου της και να προχωρήσει στη ζωή της.

Το μυστικό ήταν αρκετά οδυνηρό για τους ίδιους και είχαν προτιμήσει να μην πούνε τίποτα στο κορίτσι, αφού ο σύζυγός της τη μεγάλωσε σαν να ήταν δικό της παιδί.

«Η μητέρα μου για πρώτη φορά μίλησε γι' αυτό και ειλικρινά τελικά η οικογένειά μας δέθηκε ακόμα πιο πολύ από αυτή την ιστορία. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτά τα Χριστούγεννα. Τελικά, μας βγήκε σε καλό αυτό το δώρο», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebookο γιος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ