0 ΣΧΟΛΙΑ

Παραμένει 5ος ο ΑΝΟ Γλυφάδας


ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 14-8

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε την πολύτιμη νίκη στην έδρα του επί του ΓΣ Περιστερίου με 14-8, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, και παραμένει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Οι Περιστεριώτες, αντίθετα, προσγειώθηκαν μετά τη νίκη- έκπληξη της προηγούμενης αγωνιστικής στη Βουλιαγμένη και παραμένουν στη 10η θέση της βαθμολογίας.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 5.56 πριν από τη λήξη της γ' περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΓΣ Περιστερίου κ. Παπασταμόπουλος, για έντονη διαμαρτυρία. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιουργούνταν προβλήματα με τα χρονόμετρα του κολυμβητηρίου". Σ.Σ. Αυτό το τελευταίο ήταν και ο λόγος που άργησε να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 3-2, 5-2.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τρας 2, Περόπουλος, Κουτσιαλής 1, Μπραϊμης 1, Φωτόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Αλβέρτης 3, Χατζηγούλας 2, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 3, Γαλάνης, Σαλτερής, Λεμπέσης, Χαλυβόπουλος Ιπ.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαλμάρας, Παπανικολάου 1, Γκαρντιγιάν, Σπούνερ 3, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Παζαϊτης, Αγκόρτσας 2, Κλήμος, Τσιφτσής, Τσαγκάρης 2, Καζάκος, Γιαννουλάτος.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ