0 ΣΧΟΛΙΑ

Διακοπές σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής για τους νικητές των Όσκαρ


Όπως είναι γνωστό οι νικητές των Όσκαρ φεύγουν από την τελετή όχι μόνο με το πολυπόθητο αγαλματάκι, αλλά και με ένα εντυπωσιακό πακέτο δώρων!

Έτσι, η Ολίβια Κόλμαν, ο Αλφόνσο Κουαρόν, ο Ράμι Μάλεκ αλλά και ο Μαχερσάλα Αλί και η Ρετζίνα Κινγκ ήταν οι μεγάλοι νικητές της 91ης απονομής των βραβείων Όσκαρ και ένα από τα δώρα που έλαβαν ήταν πολυτελείς διακοπές σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής για 7 νύχτες!

Οι υπεύθυνοι των δημοσίων σχέσεων των Όσκαρ επέλεξαν το ξενοδοχείο AvatonLuxuryvillasresort για να προσθέσουν στο πακέτο και να προσφέρουν στους μεγάλους αστέρες της βραδιάς στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας.

 «Ναι, ένα ελληνικό brand κατάφερε να μπει... στο πακέτο δώρων που προσφέρετε στους μεγάλους νικητές των Οσκαρ. Η συνεργασία με το ξενοδοχείο ξεκίνησε από πέρσι και συνεχίζεται και φέτος. Όλες οι διαμονές είναι προγραμματισμένες από την 1- 31 Μαΐου και η συμφωνία αφορά τους νικητές α’- β’ γυναικείου και ανδρικού ρόλου αλλά και τον καλύτερο σκηνοθέτη. Η διαμονή είναι κλεισμένη για 7 ημέρες και οι υπηρεσίες που θα λάβουν είναι vip. Οι σουίτες που θα φιλοξενήσουν τους σταρς του Χόλιγουντ είναι 120τμ, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα ενώ μέσα στο πακέτο προβλέπεται βόλτα με γιοτ για τον γύρο της Χαλκιδικής (μέχρι και το Αγ. Όρος) ενώ προβλέπεται επίσκεψη στα νησάκια Δρένια», ανέφερε η υπεύθυνη του ξενοδοχείου, κα Χατζή.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ