1 ΣΧΟΛΙΑ

Γκρίφιν στο aek365: Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια ατμόσφαιρα! Θα έχει πρόβλημα η Μπάμπεργκ

Όλα όσα δήλωσε ο Αμερικανός για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ και το ματς με την Μπάμπεργκ που ακολουθεί


Ο Μάλκομ Γκρίφιν μίλησε στο aek365 για την πρόκριση της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας πως οι Θεσσαλονικείς είναι μια πολύ καλή δεμένη ομάδα, αποθέωσε τον κόσμο της ΑΕΚ και τόνισε ότι ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε και έδωσε ώθηση στην ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με την Μπάμπεργκ για τους «8» της διοργάνωσης λέγοντας πως η γερμανική ομάδα διαθέτει παίκτες με εμπειρία που μπορούν να κάνουν την διαφορά και πως η ομάδα θα πρέπει να βγάλει ενέργεια και συγκέντρωση αν θέλει να είναι αυτή που θα περάσει στην επόμενη φάση. Επίσης για το ματς με την γερμανική ομάδα είπε πως αν ο κόσμος έρθει και είναι όπως στο ματς με τον ΠΑΟΚ, η Μπάμπεργκ θα έχει... πρόβλημα

Συνέντευξη στον Στάθη Διακομόπουλου


Για την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ ο Αμερικανός σχολίασε πως οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, ξέρει η μια την άλλη, αλλά και πως η πρόκριση είναι αυτή που μετράει:

«Είναι η 5η φορά που αντιμετωπίσαμε αυτή την ομάδα, 2 φορές στο Πρωτάθλημα, 2 στα play offs και 1 στο κύπελλο και είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, αλλά στο τέλος της μέρας είμαστε αυτοί που πέρασαν στην επόμενη φάση του Champions League. Υπήρχε φανταστική ατμόσφαιρα, πολλοί φίλαθλοι εδώ απόψε για μας. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σύνολο δυναμικό που παίζει καλά και έχει την δυνατότητα να σε μπλέξει. Τους κρατήσαμε και με τις καλές μας άμυνες, κρατήσαμε το σκορ του πρώτου αγώνα που είχαμε να διαχειριστούμε και η πρόκριση ήρθε»
Στην συνέχεια ανέφερε πως η χθεσινή ατμόσφαιρα δεν μπορούσε να συγκριθεί με καμία «Δεν μπορώ να φανταστώ να έχω ζήσει κάτι τέτοιο ξανά, οι συμπαίκτες μου ίσως, αλλά οι φίλαθλοί μας έδωσαν τα πάντα, μας έδωσαν ενέργεια εκεί που χρειάστηκε και τρανταζόταν όλο το γήπεδο!»

Ο Μάκλομ Γκρίφιν μίλησε και για τα παιχνίδια που έρχονται με την Μπάμπεργκ και είπε πως είναι επίσης μια ομάδα που η ΑΕΚ γνωρίζει από τα παιχνίδια του ομίλου, αλλά πως έχει αλλάξει και πράγματα από τότε: «Η Μπάμπεργκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίκτες και την εμπειρία που μπορούν να κάνουν την διαφορά, άλλαξαν προπονητή έχουν δέσει ακόμα περισσότερο και σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για μας. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε την ίδια ενέργεια και την ίδια πίστη και συγκέντρωση για να περάσουμε στο Final Four».

Σε εκείνο το σημείο ο Αμερικανός είπε πως με αυτόν τον κόσμο τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την Μπάμπεργκ «Κοιτάξτε όπως σας είπα τα παιχνίδια με την Μπάμπεργκ είναι δύσκολα, αλλά.... (γέλια), με αυτόν τον κόσμο.... μάλλον θα έχουν πρόβλημα! Την ίδια στιγμή όμως και πέρα από τα αστεία, ο κόσμος θα βοηθήσει αλλά θα πρέπει και εμείς να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους, να κάνουμε δυο πολύ καλά παιχνίδια, με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση ώστε να είμαστε εμείς στην επόμενη φάση».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
dtsioux - 14/3/2019 18:29

Είσαι καλός παίχτης,απλά λίγο επιπολαιος,σοβαρεψου και θα κάνεις σπουδαία πράγματα.

ΕΠΟΜΕΝΟ