2 ΣΧΟΛΙΑ

Καραμάνος: Είναι χαρά και τιμή μου η εισήγηση, «κλειδώνουμε» την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

Διαβάστε τι είπε στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών – «Το γήπεδο της ΑΕΚ θα ανήκει εσαεί στην Ερασιτεχνική, κάτι που δεν είχε γίνει με το Καραϊσκάκη»


Με θερμά λόγια μίλησε για το έργο του γηπέδου της ΑΕΚ, στην εισήγησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Καραμάνος, στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τη σύμβαση του γηπέδου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την Περιφέρεια. Αναλυτικά τόνισε: 

«Είναι χαρά και τιμή να εισηγούμαι αυτή την άρτια σύμβαση ανάμεσα στην Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ με την οποία είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Το έργο αυτό έχει εγγραφεί από το 2013 στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας. Εμεις σαν νέα διοίκηση της Περιφερειας είπαμε ότι θα προχωρήσουμε με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα και με σεβασμό στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Αυτή η σύμβαση υπηρετεί αυτούς τους στόχους. Με τη σύμβαση κλειδώνει η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ

Προασπίζει το δημόσιο συμφέρον γιατί η σύμβαση γίνεται με το ερασιτεχνικό σωματείο και με όρους απόλυτα θετικούς για το ερασιτεχνικό σωματείο.

Η χρήση και η εκμετάλλευση του γηπέδου με αυτή τη σύμβαση επιστρέφει στο ερασιτεχνικό σωματείο και μάλιστα εσαεί. Κάτι που δεν είχε γίνει με το Καραϊσκάκη και η εκμετάλλευση ανήκει σε ιδιώτες.  Όλα είναι πεντακάθαρα και υπέρ της διαφάνειας

Αυτή η χρηματοδότηση των 20 εκατ ευρώ αποτελεί μερος ενός συνολικού αθλητικου προγράμματος της Περιφέρειες ύψους 210 εκατ ευρώ που περιλαμβάνει και άλλα αθλητικά έργα».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
vangelisaek - 14/3/2019 18:06

μπραβο για την κινηση να χρηματοδοτεισετε ενα εργο ανταξιο της ΑΕΚ και της ιστοριας της !!!

zormpas49 - 14/3/2019 19:25

ΔΕΝ το χρηματοδοτεί η περιφέρεια.Λεφτα ΕΣΠΑ.ευρωπαικα.

ΕΠΟΜΕΝΟ