2 ΣΧΟΛΙΑ

Πρόστιμο για όσους μυρίζουν άσχημα στα μέσα μεταφοράς!


Στην πόλη Κλουζ Ναπόκα της Ρουμανίας παίρνουν την καθαριότητα στα σοβαρά, ειδικά όταν μιλάμε για τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Έτσι, όπως γίνεται γνωστό οι επιβάτες των ΜΜΜ θα δέχονται πρόστιμο εάν τα ρούχα που φορούν είναι βρώμικα και μυρίζουν άσχημα.

Αυτό προκύπτει από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης για τις αστικές συγκοινωνίες, που είναι σε εξέλιξη στη ρουμανική πόλη, η οποία στοχεύει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων, αλλά και της διαμονής των επισκεπτών της Κλουζ Ναπόκα.

Τη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης εγκαινίασε ο δήμος της ρουμανικής πόλης, σε μια προσπάθεια να δώσει λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και βελτιώσει την εικόνα της πόλης, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, όσοι επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς κυκλοφορούν με βρώμικα ρούχα μπορεί να κληθούν να πληρώσουν πρόστιμα 100 έως 200 λέι (από 21 μέχρι 42 ευρώ).

Επίσης, όσοι επιβάτες μέσων μαζικής μεταφοράς ταξιδεύουν μεταφέροντας τσάντες με φαγητά που μυρίζουν άσχημα ή κάνουν χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου εντός των μέσων μεταφοράς, μπορεί να πληρώσουν πρόστιμο 200 λέι. Οι νέοι κανόνες για το επιβατικό κοινό που διαμορφώνονται μέχρι στιγμής από τα αποτελέσματα της δημόσιας διαβούλευσης προβλέπουν, επίσης, ότι οι επιβάτες μπορούν να επιβιβάζονται και να αποβιβάζονται από τα μέσα μαζικής μεταφοράς μόνο στους προβλεπόμενους σταθμούς, καθώς και ότι η επιβίβαση γίνεται μόνο από τις μπροστινές πόρτες των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Επίσης, οι επιβάτες απαγορεύεται να πίνουν αλκοόλ ή να μεταφέρουν στις αποσκευές τους αλκοολούχα ποτά, καθώς επίσης και να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ. Σε περίπτωση που οι αποσκευές των επιβατών (είτε πρόκειται για τσάντα, σακίδιο πλάτης, χειραποσκευή ή βαλίτσα) καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο, τότε οι επιβάτες θα πρέπει να πληρώσουν ένα ακόμα εισιτήριο. Εξάλλου, απαγορεύεται η μεταφορά πτηνών και ζώντων ζώων, με εξαίρεση τους σκύλους και τις γάτες που πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικά κλουβιά.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aggelo21 - 16/3/2019 00:34

Κουνάβια την βάψατε!

ORIGINAL SCORPION - 14/3/2019 18:56

Αν συμβεί αυτό τα τρένα θα είναι άδεια θα λείπουν όλοι οι... ξερετε ποιοι

Τα λεωφορεία θα είναι άδεια θα λείπουν οι μισοί Ελληνες που τα χρησιμοποιούν και όλοι (το95%) των υπολοίπων

Τα Μετρο που δεν έχουν κλιματισμό θα είναι άδεια απο μόνα τους, διότι μπαίνεις μπανιαρισμένος και μοσχοβολιστς και βγαίνεις με τον ιδρώτα να σου χαλάει το μαλί και να σου κυκλώνει τις μασχάλες... Συνέχεια (αμασχάλες για μερικούς)


Πάντως με αυτή την κυβέρνηση δεν πρόκειται να συμβεί διότι ούτε αυτοί δεν θα μπορούν να μουν μέσα


Ακουγεται ρατσιστικό; Μάλλον έχεται να μπείτε χρόνια σε ΜΜΜ...

ΕΠΟΜΕΝΟ