4 ΣΧΟΛΙΑ

Αλεξίου: Ξεκάθαρη η σύμβαση, από τα έσοδα του γηπέδου της ΑΕΚ θα ζουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής

Διαβάστε την τοποθέτηση του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο


Στο Περιφερειακό Συμβούλιο το λόγο πήρε και τοποθετήθηκε για το γήπεδο της ΑΕΚ και τα απίστευτα οφέλη που θα έχει η Ερασιτεχνική απ’ αυτό, ο πρόεδρός της Αλέξης Αλεξίου. Συγκεκριμένα ο Αλεξίου είπε: «Το ερασιτεχνικό σωματείο έχει τα μεγαλύτερα κέρδη από το γεγονός της επιστροφής της ΑΕΚ στο σπίτι της αφού από μέρος των εσόδων του γηπέδου ζουν όλα τα τμήματα. Η σύμβαση είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τον ιδιοκτήτη του γηπέδου. Και για όσους έχετε αμφιβολία ότι τα χρήματα αυτά δεν αρκούν για τη χρηματοδότηση και ότι δεν είναι δεδομένη η αποπεράτωση του έργου, σας συνιστώ να κάνετε μια βόλτα από τη Νέα Φιλαδέλφεια για να δείτε πόσο έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα τα έργα χωρίς την παραμικρή χρηματοδότηση αλλά με ίδια κεφάλαια». Επιπλέον, ο Αλεξίου μίλησε για αποκατάσταση της αδικίας και για το λόγο ότι η ΑΕΚ δεν αποζημιώθηκε για τις πληγές του σεισμού το 1999 στο "Νίκος Γκούμας", αλλά και γιατί το γήπεδο βγήκε από το φάκελο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
afev - 14/3/2019 21:10

σας συνιστώ να κάνετε μια βόλτα από τη Νέα Φιλαδέλφεια για να δείτε πόσο έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα τα έργα χωρίς την παραμικρή χρηματοδότηση αλλά με ίδια κεφάλαια».

Σημαντικα τα λογια του Αλεξιου...γιατι τα περναμε ολα στο ντουκου...ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.

vasilis_v - 14/3/2019 20:45

Μελισσανίδη ο Θεός να σε έχει πάντα καλά...!!

Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι σημαίνει για όλο το κλαμπ το γήπεδο...

Thana21 - 14/3/2019 20:14

Με τα έσοδα από το νέο γήπεδο,με έσοδα από διαρκείας και ενίσχυση με την κάρτα φίλου ΑΕΚ,αλλά και με χρηματοδότες όπως ο κύριος Παπασταμάτης στο χάντμπολ τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ όχι μόνο θα κάνουν μόνιμα πρωταθλητισμό,αλλά θα εκτοξευτούν πραγματικά.Έχοντας επίσης κάτι πάρα πολύ σημαντικό.Τα δικά τους γήπεδα.Όπως το κτίριο που δώρισε ο Μελισσανίδης,όπως το γήπεδο που θα φτιαχτεί για χάντμπολ και βόλεϊ.

dtsioux - 14/3/2019 20:06

Αναμμενω εκτοξευση των ερασιτεχνικων τμηματων τα επομενα χρονια.

ΕΠΟΜΕΝΟ