0 ΣΧΟΛΙΑ

Ανακοίνωση Facebook μέσω Twitter για το χθεσινό «μπλακ - άουτ»


Το Facebook εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του Twitter σχεδόν 24 ώρες μετά το πολύωρο μπλακ άουτ που δημιούργησε προβλήματα πρόσβασης, τόσο στο Facebook, όσο και σε WhatsApp και Instagram.

Συγκεκριμένα, το Facebook αναφέρει πως όλες οι υπηρεσίες του είναι και πάλι σε λειτουργία μετά από μια παρατεταμένη διακοπή που επηρέασε όλες τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές της εταιρείας.

Το Facebook, το WhatsApp και το Instagram κατέρρευσαν χθες για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο. Για μερικούς, οι υπηρεσίες ήταν εντελώς απρόσιτες. Για άλλους, ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως τα stories ή τα άμεσα μηνύματα, σταμάτησαν να λειτουργούν.

«Χθες, ως αποτέλεσμα μιας αλλαγής της διαμόρφωσης ενός σέρβερ, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα στην πρόσβαση στις υπηρεσίες και τις εφαρμογές μας. Τώρα έχουμε λύσει τα προβλήματα και τα συστήματά μας ανακάμπτουν. Λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση και εκτιμούμε την υπομονή όλων», ανέφερε η εταιρεία.

Η διακοπή επηρέασε επίσης το παιχνίδι για  ιδιοκτήτες των ακουστικών Oculus VR, μια εταιρεία που αγόρασε το Facebook το 2014.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ