2 ΣΧΟΛΙΑ

Γαβριηλίδης: Με ποια λογική να γίνει τελικός στο εξωτερικό; Είναι ξεφτίλα...

Ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου για όλα αυτά που ακούστηκαν


Στο Metropolis 95.5 ο μίλησε ο Μάνος Γαβριηλίδης, πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου, όπου τοποθετήθηκε μεταξύ άλλων και για κάποια σενάρια που ήθελαν τελικό Κυπέλλου στο… εξωτερικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις πληροφορίες ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στη Σκωτία: «Α, εκεί θα γίνει τελικά; (γέλια) Ξαφνικά βγήκε η Σκωτία. Εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιοι βγάζουν τέτοια πράγματα. Δεν έπρεπε να μου πουν κι εμένα κάτι; Κάπου γράφτηκε και κάποιος το διάβασε ότι θα γίνει στο εξωτερικό. Από σχόλια μπορείς να ακούσεις χίλια δυο».

Για το αν κουβέντιασε ο Γραμμένος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και δεν είπε τίποτα στον ίδιο: «Δεν αμφιβάλλω για τίποτα και δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάποτε, επί Γκιρτζίκη, η διεξαγωγή του τελικού στο εξωτερικό αναφερόταν στην προκήρυξη του Κυπέλλου. Θυμάστε τον περιβόητο τελικό του 2016; Οχι θα τον κάνουμε κλειστό, όχι θα βάλουμε εκείνους τους διαιτητές έλεγε ο Υπουργός . Γι αυτό τότε γράψαμε στην προκήρυξη για το εξωτερικό. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Με ποια λογική να γίνει κάτι τέτοιο; Είναι ξεφτίλα. Και στην τελική ποιον συμφέρει; Τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ; Κατ’ αρχήν δεν ξέρουμε αν είναι και οι δύο στον τελικό. Και ο Ολυμπιακός έλεγε ότι θα περάσει αλλά τελικά πέρασε η Λαμία».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Thana21 - 15/3/2019 23:04

Αυτά με το να γίνει τελικός στο εξωτερικό είναι μαλ...Ο τελικός στο ΟΑΚΑ ή στη Τούμπα να γίνει.Στο ΟΑΚΑ θα έχει περισσότερους οπαδούς γιατί είναι πολύ μεγαλύτερο από τα άλλα γήπεδα.Να δώσουν από 20 χιλιάδες εισιτήρια στην κάθε ομάδα.

krypa76 - 15/3/2019 20:49

Ο Προεδρος της Επιτροπης Κυπελλου και Προεδρος της Ε.Π.Σ. Κομοτηνης ισως δεν ακουστηκαν καλα οι δηλωσεις στη συμπροτευουσα.

ΕΠΟΜΕΝΟ