2 ΣΧΟΛΙΑ

Αγγελάκας: Αν δεν παίξουν οι Rotting Christ στην Πάτρα, δεν θα παίξω ούτε εγώ


Την αντίθεση του στην ανεξήγητη ματαίωση της αποψινής συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα εξέφρασε ο Γιάννης Αγγελάκας, προειδοποιώντας τις δημοτικές αρχές ότι θα ακυρώσει και τη δική του συναυλία.

Ο δημοφιλής μουσικός ήταν προγραμματισμένο να παίξει στον ίδιο χώρο που θα έπαιζε και το συγκρότημα Rotting Christ, τον οποίο διαχειρίζεται ο δήμος της Πάτρας. Οι διοργανωτές της συναυλίας των Rotting Christ καταγγέλλουν ότι η Μητρόπολη πίεσε τον δήμο να ακυρώσει την εκδήλωση. Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Αγγελάκας στάθηκε στο πλευρό της μπάντας, ανακοινώνοντας πως εάν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία των Rotting Christ, δεν θα παίξει ούτε ο ίδιος.

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το "τεχνικό πρόβλημα" μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο ‘’προοδευτικός’’ δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη», έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικός στην προσωπική του σελίδα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
bicipite21 - 15/3/2019 22:04

Τι λένε ρε οι τραγόπαπες; Εκτός ότι οι Rotting Christ είναι η καλύτερη και πιο επιτυχημένη ελληνική μπάντα παγκοσμίως ο αρχηγός της ο Σάκης (νομίζω και ο αδελφός του ο ντράμερ) είναι και ΑΕΚάρα! Τον είχα δει στη Σκεπαστή κάποιες φορές.

ΑΕΚΟΛΑΤΡΗΣ - 15/3/2019 22:21

και η παλιοτερη συνθεση τους( μαζι με σακη και θεμη 90'ς) και ο κιθαριστας και ο πληκτρας επισης ΑΕΚ.

Μια μπαντα μονο ΑΕΚ! ΑΕΚ ΟΥΣΙΚΙ & ROTTING CHRIST ΔΙΣΚΟΙ !

ΕΠΟΜΕΝΟ