4 ΣΧΟΛΙΑ

Με Μάκη Αγγελόπουλο η σύσκεψη Βασιλειάδη (ΦΩΤΟ)

Ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας, εκπροσωπεί την ομάδα – Ποιοι δίνουν το παρών


Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι εκείνος που εκπροσωπεί την ΚΑΕ ΑΕΚ στην σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο γραφείο του Γιώργου Βασιλειάδη. Ο διοικητικός ηγέτης της Βασίλισσας, δίνει το παρών, στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε στο γραφείο του ο υφυπουργός Αθλητισμού, με αφορμή την κόντρα Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού και το αδιέξοδο που έχει περιέλθει το ελληνικό μπάσκετ.

Το «παρών» δίνουν επίσης οι πρόεδροι Ολυμπιακού (κ.κ. Αγγελόπουλοι), Παναθηναϊκού (Γιαννακόπουλος) ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, αλλά και εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόσκληση για τη συγκεκριμένη σύσκεψη έλαβε βέβαια και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργος Βασιλακόπουλος, αλλά έστειλε εκπρόσωπο.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
John1978 - 16/3/2019 02:01

Αν δεν είναι ο πρόεδρος της παγκόσμιας πρωταθλητριας εκεί ποιος θα είναι ορε

aggelo21 - 16/3/2019 00:43

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είναι... μια ωραία ατμόσφαιρα είναι... Πάντως μπράβο στον Μάκη Αγγελόπουλο που ανάγκασε τους πάντες να σέβονται την ΑΕΚ και να την θεωρούν ισότιμη στο μέχρι χτες παιχνίδι για δύο που παιζόταν...

gemello - 15/3/2019 22:58

Τι δουλειά έχει αυτός ο Άνθρωπος με αυτούς εκεί?????

ΗΜΑΡΤΟΝ - 15/3/2019 23:43

Απο οσα έχουν διαρρεύσει νομίζω πως ηταν ο μόνος που παραβρέθηκε και είχε στην ατζέντα του σοβαρές προτάσεις για αλλαγή..

ΕΠΟΜΕΝΟ