1 ΣΧΟΛΙΑ

Γιάρ Νετανιάχου: Να θυμίσω στον Ερντογάν ότι η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη


Ο γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαρ, πήρε θέση στην κόντρα του πατέρα του με τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, γράφοντας κάτω από το Tweet του πατέρα του,  το οποίο αποκαλούσε τον Ερντογάν δικτάτορα: 

«Και να του υπενθυμίσω (του Ερντογάν) ότι η Ιστανμπούλ στην πραγματικότητα είναι μια πόλη με το όνομα Κωνσταντινούπολη. Η πρωτεύουσα της Βυζαντινής αυτοκρατορίας και το κέντρο του ορθόδοξου χριστιανισμού για περισσότερα από χίλια χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή».

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 26χρονος γιος του Μπέντζαμιν Νετανιάχου ανεβάζει προκλητικές αναρτήσεις κατά της Τουρκίας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου έγραψε τις προηγούμενες ημέρες εναντίον του Ερντογάν, κατηγορώντας τον για την κατοχή της Κύπρου και τη γενοκτονία των Κούρδων.  

«Ο Ερντογάν, ο δικτάτορας που στέλνει δεκάδες χιλιάδες πολιτικούς αντιπάλους στη φυλακή, διαπράττει γενοκτονία εναντίον των Κούρδων και κατέχει τη Βόρεια Κύπρο, κάνει κήρυγμα σε εμένα, στο Ισραήλ και στις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις Άμυνας, τη δημοκρατία και την ηθική του πολέμου. Είναι αστείο».    


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
21panoshalkida - 17/3/2019 00:01

Στον τσιπρα το ειπες; θα σε βγαλει χαζο...

ΕΠΟΜΕΝΟ