1 ΣΧΟΛΙΑ

Αγγελόπουλος σε Γιαννακόπουλο: Άσε το σόου και κάτσε κάτω

Το φέρεται να είπε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακού σε εκείνον του Παναθηναϊκό στο χοντρό επεισόδιο στο Υπουργείο


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την αίθουσα στη σύσκεψης με τον Γιώργο Βασιλειάδη και σε δηλώσεις του ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση και απειλές. Την ίδια ώρα που ο Ολυμπιακός ισχυρίζεται πως ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφτυσε τον κ. Σκινδήλια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και όπως αναφέρει το ΦΩΣ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφευγε γιατί όπως είπε τον έβριζε ο Σκινδήλιας και βγήκε από το γραφείο. Τον ακολούθησε η δικηγόρος του και του έλεγε ότι θα αποχωρήσει από την αίθουσα ο Σκινδήλιας, ο οποίος μάλιστα μετά από λίγο βγήκε από την αίθουσα.

Ο Γιαννακόπουλος γύρισε σε εκείνο το σημείο και τον έφτυσε (σύμφωνα με την πλευρά του ΟΣΦΠ). Ο Σκινδήλιας πήγε πίσω στην αίθουσα που ήταν όλοι και του είπε: «Ποιον έφτυσε ρε αρχ…. και πήγε να του ορμήσει και μπήκαν στη μέση. Μετά του είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Άσε το σόου και κάτσε στην καρέκλα». Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
Aragorn - 16/3/2019 00:14

Την ημέρα που θα φύγει ο οσφπ και ο παο από το ποδοσφαιρο και το μπασκετ ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ θα αναπνεύσει και ο πολιτισμός θα προοδεύσει. Όσο για τον γαύρο του Βορρά ακόμα μπουσουλάει αλλά το δείγμα του δεν είναι καλό.

ΕΠΟΜΕΝΟ