0 ΣΧΟΛΙΑ

Αγγελόπουλοι: Δεν τον έσπρωξε κανείς τον Γιαννακόπουλο

Όλα όσα είπαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά την αναχώρησή του από την ΓΓΑ


Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισαν πως δεν υπήρξε σπρώξιμο προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ εξήγησαν πως υπάρχει πολιτική βούληση για να δοθεί λύση στον τομέα της διαιτησίας.

Αναλυτικά:

«Για πρώτη φορά η ελληνική πολιτεία και η ελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα της διαιτησίας και της ισονομίας στο ελληνικό μπάσκετ. οτο προβλημα της διαιτησάις Μαζευτήκαμε όλοι σήμερα. Διαφωνίες υπάρχουν και διαπιστώθηκε θέμα για την αξιοπιστία της διαιτησίας. Διαπιστώθηκε το πρόβλημα και από τον ΕΣΑΚΕ. Θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες. Δεν θα γίνει το ματς της Κυριακής. ψυχραιμία και σύνεση».

Για τη βιαιοπραγία που καταγγέλλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δεν έχει γίνει αυτό. Η συμφωνία που έγινε μέσα ήταν ό,τι έγινε μέσα. Ηρεμία. Υπάρχει πολιτική βούληση για να λυθεί το θέμα». 

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος από την δική του πλευρά είπε: «Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη να απουσιάζει ο πρόεδρος της ΕΟΚ; Στην αξιέπαινη προσπάθεια του Υπουργού να απουσιάζει ο πρόεδρος; Δεν έρχεται ο πρόεδρος της ΕΟΚ, η δική μου εκτίμηση είναι πως πολύ δύσκολα θα βρεθεί λύση»»


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ