V
339 ΣΧΟΛΙΑ

Παππάς: Eμεινα για να μη δούμε την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο ή και Δ' Εθνική!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει την αυτοκριτική του, αναφέρεται στον διαχειριστικό έλεγχο, σε μεταγραφικές, για τον Μελισσανίδη, τον Μπάγεβιτς, τον Χιμένεθ, ακόμη και τον Μαρινάκη και το ενδεχόμενο επιστροφής στη Ριζούπολη - Tι λέει για τον Νικολαϊδη

Είναι μετά από πολύ καιρό η πρώτη του δημόσια τοποθέτηση. Ο Πέτρος Παππάς μιλώντας στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δείχνει ξεκάθαρος ως προς την αυτοκριτική που κάνει. Δείχνει απογοητευμένος από τη στάση που υπάρχει προς το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντας "βλακεία" την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και μιλάει για τον διαχειριστικό έλεγχο που βγαίνει σύντομα στη δημοσιότητα. Επιπλέον τονίζει ότι με κάποια χρήματα που έβαλε στην ομάδα, ως όφειλε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θα βάλει άλλα ως το τέλος της σεζόν και παραδέχεται ότι δεν «τρέχει» προσωπικά τα πεπραγμένα της. Μιλάει επισης για τον Μελισσανίδη, τον Μπάγεβιτς, τον Μαρινάκη ακόμη... κι άλλα

Αναλυτικά η συνέντευξη του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» :

Πώς µπήκατε στην ΑΕΚ; Τι σας είχε ζητήσει το 2004 ο Ντέµης Νικολαΐδης;

«Με πλησίασε ο Ν. Κούλης µέσω του πατέρα µου, µε πληροφόρησε για την κίνηση Νικολαΐδη και µου ζήτησε να επενδύσω µαζί τους. ∆έχθηκα, διότι αφενός αισθάνθηκα ότι θα µπορούσαµε να σώσουµε όλοι µαζί την ΑΕΚ από την ∆' Εθνική (το οποίο πετύχαµε) και αφετέρου γιατί πίστευα στο όραµα όπως και 1,5 εκατ. άλλοι ΑΕΚΤΖΉΔΕς για ένα καλύτερο και πιο έντιµο (στο οποίο αποτύχαµε) ποδόσφαιρο. Οσο για το οικονοµικό, έβαλα τότε 200.000 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούσαν στο 4% των µετοχών της οµάδας. Ο Ντέµης θεωρούσε ότι δεν θα χρειαζόµασταν άλλα χρήµατα και ότι η ΑΕΚ θα είχε θετικό ισολογισµό από την αρχή σύµφωνα µε το σχέδιο που είχαν εκπονήσει οι Γιώργος Κιντής και Νίκος Κούλης. Οταν επενδύσαµε τα πρώτα χρήµατα η οµάδα χρωστούσε περίπου 170 εκατ. ευρώ, τα οποία ήταν αποτέλεσµα προσαυξήσεων και προστίµων κυρίως από την εποχή Ψωµιάδη. Ο Κιντής προώθησε την ιδέα της υπαγωγής στο άρθρο 44, το οποίο αρκετά αργότερα επετεύχθη και µειώθηκαν οι οφειλές στα 23,5 εκατ. ευρώ σύµφωνα µε τους τότε λογιστές. Ξεκινήσαµε τότε λοιπόν µε µείον 23,5 εκατ. ευρώ και µε ένα ρόστερ παικτών σχεδόν εκ των ενόντων. Παρ' όλα αυτά και παρ' όλη την ενάντια προς εµάς διαιτησία εκείνη τη χρονιά θα είχαµε βγει πρωταθλητές».

Σας είχε πείσει τότε ο Νικολαΐδης;

«Ολους µας είχε πείσει, άλλωστε αυτή η σκέψη ήταν πολύ µπροστά από την εποχή της.
Στην αρχή δεν πίστευα ότι είναι εύκολο να µην µπαίνει µέσα οικονοµικά η οµάδα, όταν όµως είδα τις λαοθάλασσες στο γήπεδο του έδωσα αρκετές ελπίδες επιτυχίας».

Τι έγινε και έφυγε τελικά ο Ντέµης και πώς εσείς µείνατε στην ΑΕΚ; Εκανε µεγάλα λάθη; Αφησε κάποια κληρονοµιά στην ΑΕΚ και ποια ήταν αυτή;

«Ο Ντέµης πιστεύω ότι έφυγε γιατί είδε ότι η πράξη από τη θεωρία απείχε πάρα πολύ και διότι οικονοµικά η οµάδα πήγαινε πολύ χειρότερα από ό,τι περίµενε. Επίσης οι σχέσεις µεταξύ αρκετών από τους µετόχους και του Ντέµη είχαν διαταραχθεί - χωρίς ποτέ να φτάσουν στα άκρα - και εµφανίστηκε πλέον δυσπιστία στο πρόσωπό του ως προς το κατά πόσον µπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτά που υποσχόταν.

Κάθε χρονιά ξεκινούσε λέγοντας ότι θα µειώσουµε το µπάτζετ ώστε να βγαίνει η οµάδα οικονοµικά το οποίο τελικά αντιθέτως µεγάλωνε. Εγώ έµεινα µετά την αποχώρησή του διότι ήθελαν να βοηθήσω µαζί µε όσους απέµειναν τότε. Εάν φεύγαµε και εµείς η ΑΕΚ θα είχε πέσει έξω στο τέλος του 2008.
Ο Ντέµης, παρ' ότι είχε καλές προθέσεις και ήταν ΑΕΚΤΖΉς, δεν ήταν µάνατζερ και κατά τη διάρκεια της παραµονής του στην οµάδα υπήρχε µεγάλη σπατάλη στη διαχείριση.
Επίσης αυτό που του έλεγα πάντα ήταν ότι ήταν ξεροκέφαλος και δεν άκουγε ανθρώπους που ήξεραν περισσότερα απ' αυτόν στον τοµέα της διαχείρισης. Είχαµε όµως υπογράψει µία συµφωνία 5 ετών όπου διαχειριζόταν εκείνος την οµάδα όπως νόµιζε, οπότε εµείς δεν είχαµε µεγάλο λόγο. Ο Ντέµης έδωσε µεγάλη χαρά στους ΑΕΚΤΖΉΔΕς το 2004 και όραµα, αλλά δυστυχώς αυτά δεν οδήγησαν πουθενά. Οταν έφυγε, η οµάδα χρωστούσε (εννοώ την περίφηµη τρύπα) περίπου ό,τι χρωστά και σήµερα (µην ξεχνάµε ότι ξεκινήσαµε µε µείον 23,5 εκατ. ευρώ). Επίσης έχοντας ξοδέψει τουλάχιστον 45 εκατ. ευρώ µέχρι σήµερα σε επενδεδυµένα κεφάλαια, έχουµε πλέον εξαντληθεί οικονοµικά και ψυχικά».

Σας απογοήτευσε ο Νικολαΐδης;

«Εγώ τον Ντέµη τον θαύµαζα ως παίκτη και αρχικά και ως πρόεδρο της οµάδας. Με απογοήτευσε τελικά γιατί πιστεύω ότι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις πρέπει να είναι ανοιχτόµυαλοι και εκείνος, παρ' ότι πολύ σηµαντική προσωπικότητα, θεωρώ ότι ήταν ξεροκέφαλος και δεν άκουγε.
Αποτέλεσµα ήταν να γίνουν σηµαντικά διαχειριστικά λάθη, κατά τη γνώµη µου. Αυτό του το έχω πει και του ιδίου προσωπικά, ενώ εκείνος διαφωνεί µαζί µου σε αρκετά µεγάλο βαθµό θεωρώντας ότι είµαστε συνυπεύθυνοι».

Πολλοί στις κατ' ιδίαν συζητήσεις λένε ότι κάποιοι και από την προηγούµενη διοίκηση ίσως έχουν βγάλει χρήµατα στην πλάτη της ΑΕΚ.

«∆εν µπορούµε να κατηγορούµε χωρίς αποδείξεις. ∆εν µπορούµε καν να κατηγορήσουµε έστω και µε ενδείξεις. Επίσης είχαµε δύο διοικήσεις. Του Ντέµη και του Θανόπουλου. Η καθεµία έχει πάρει τις δικές της αποφάσεις.
∆εν κάνουµε κυνήγι µαγισσών εδώ. Σας θυµίζω ότι ο Τάκης Κανελλόπουλος πρώτος ζήτησε να γίνει διαχειριστικός έλεγχος κατά την αποχώρησή του. Ο διαχειριστικός λοιπόν είναι έτοιµος, θα δηµοσιοποιηθεί άµεσα και από εκεί εκεί και πέρα κάντε τις ερωτήσεις σας στον Ντέµη, τον Θανόπουλο και τους εκάστοτε αντιπροέδρους, τους αρχιλογιστές και τους δικηγόρους της ΠΑΕ που πήραν εκάστοτε αποφάσεις και θα πρέπει να µπορούν να απαντήσουν. Εγώ θα ήθελα πολύ, όταν κλείσει η δική µας διαχειριστική περίοδος, να γίνει έλεγχος οικονοµικός και διαχειριστικός και στα δικά µας πεπραγµένα. ∆εν υπάρχει θέµα κουκουλώµατος, αυτά γράφουν οι ορκωτοί λογιστές, αυτά θα βγουν στη δηµοσιότητα».

Πόσα χρήµατα έχετε βάλει µέχρι τώρα εσείς στην ΑΕΚ;

«Εχω βάλει περίπου τα ίδια µε τους άλλουςβασικούς χρηµατοδότες, οκταψήφιο νούµερο. Σκεφτείτε ότι ξεκίνησα µε 200.000 και µε 4% και επειδή συνέχισα ανελλιπώς να ακολουθώ στις αυξήσεις, έδωσα δανεικά (και αγύριστα) που µερικά κεφαλαιοποιήθηκαν και άλλα όχι. Εβαζα χρήµατα για τους άλλους που έφευγαν και πήρα πάνω µου το ποσοστό των Χατζηιωάννου, Γκούµα, που, αν δεν το έπαιρνα, δεν θα έβαζαν τα σηµαντικά χρήµατα που έδωσαν, ώστε να φύγουν σαν κύριοι, και που η οµάδα είχε µεγάλη ανάγκη. Εφτασα το 32%, λίγο λιγότερο από όσα περίπου έχει και ο κ. Νοτιάς».

Tελικά γιατί έχετε µείνει µέχρι τώρα στην ΑΕΚ και δεν πηδήξατε από το... καράβι, όπως έκαναν και οι άλλοι;

«Υπάρχουν πηδήµατα καιπηδήµατα. Μην τα εξισώνουµε όλα. Ο κ. Νοτιάς παραµένει, δεν πήδηξε. Οι κ.κ. Χατζηιωάννου και Γκούµας πλήρωσαν και έφυγαν σαν κύριοι. Εγώ θεωρούσα στην αρχή ότι έµεινα από αυτοσεβασµό και τελικά έµεινα µάλλον από... βλακεία. Γιατί µόνο βλακεία µπορεί να θεωρηθεί το να πληρώνεις και να σε βρίζουν και από πάνω.
Επίσης έµεινα για να µη δούµε την ΑΕΚ στο Πρωτοδικείο ή και ακόµα χειρότερα στη ∆' κατηγορία. µεινα µε την ελπίδα πως κάποιος εύπορος ΑΕΚΤΖΉς θα ήθελε κάποια στιγµή να βάλει το χέρι στην τσέπη να βοηθήσει. ∆εν υπάρχει όµως ΚΑΝΕΝΑΣ τελικά. Ακόµα και οι φίλαθλοι έχουν εγκαταλείψει την οµάδα. Και ενώ έχουµε δώσει πάρα πολλά χρήµατα τους τελευταίους 8 µήνες (Νοτιάς, Χατζηιωάννου, για να φύγει, και εγώ), έχουµε καταφέρει να µειώσουµε τη συνολική τρύπα (εκείνη που ήταν 35 εκατ. ευρώ όπως βεβαιώθηκε από τον οικονοµικό έλεγχο) κατά λίγο µόνο, γιατί η οµάδα φέτος µπαίνει µέσα κατά 10 εκατ. ευρώ περίπου. Σχεδόν σε κάθε µατς µπαίνουµε µέσα. Οι νέοι φόροι µάς έχουν τσακίσει (από το 20 στο 40%). Εχουµε πληρώσει µόνο φέτος κοντά στα 5,5 εκατ. ευρώ σε φόρους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι παλιές οφειλές από την εποχή Ψωµιάδη.Πώς να τα καταφέρουµε λοιπόν οικονοµικά; Ο κ. Αδαµίδης έχει κάνει οικονοµίες στο µέτρο του δυνατού, αλλιώς θα ήµασταν µέσα φέτος πάνω από 15 εκατ. ευρώ, όπως πέρυσι που η χασούρα ήταν κατά 3,5-4εκατ. ευρώ παραπάνω απ' ό,τι µας έδειξε ο Θανόπουλος φεύγοντας και αυτά τα πλήρωσε ο Νοτιάς και εγώ για άλλη µια φορά».

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ µεταγραφές αυτήν την περίοδο και αν ναι, πόσα λεφτά θα δαπανηθούν και ποιος θα τα βάλει; Ο κ. Παππάς τονίζει: «∆εν γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει. ∆εν εµπλέκοµαι σχεδόν καθόλου στο τρέξιµο της οµάδας και δεν µιλώ µε κανέναν πέραν του ∆.Σ. από καιρού εις καιρόν (και φυσικά δεν µίλησα ποτέ µε τον Σκόκο, ούτε υποσχέσεις έδωσα όπως γράφεται). Θεωρώ ότι αν µπουν κάποια χρήµατα θα είναι πολύ µετρηµένα. Ο προπονητής γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν πολλά χρήµατα και θα είναι προσεκτικός. Εγώ ό,τι έχω υποσχεθεί µέχρι τώρα το έχω κάνει και µε το παραπάνω. Οφειλα να δώσω κάποια χρήµατα ακόµα ώστε να καλύψω και τις υποχρεώσεις µου µέχρι το τέλος της σεζόν και το έκανα στην αρχή της προηγούµενης εβδοµάδας. Μετά θα αποµένει και στον κ. Νοτιά να κάνει το ίδιο και ο κ. Αδαµίδης θα πρέπει να προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο µε ό,τι υπάρχει. Αυτά που ζήτησε από εµένα θα τα πάρει και για να µην ξεχνιόµαστε, πέραν αυτών, πληρώσαµε οι δυο µας και την οικονοµική αστοχία του κ. Θανόπουλου της προηγούµενης σεζόν των 3,5-4 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο ήταν πέραν της πρόβλεψης που µας παρουσιάστηκε και στη βάση της οποίας έγινε η συµφωνία µας προκειµένου να αναλάβει η παρούσα διοίκηση».

Τι θέλατε να πείτε στον κόσµο;

«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι:

α) Θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο, δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους στην ΑΕΚ.

β) Ακόµα και εάν δεν πάρουµε το πρωτάθληµα, που µε 15 βαθµούς πίσω οι ελπίδες είναι µικρές, αρκεί ένα Τσάµπιονς Λιγκ µέσω των πλέι οφ για να ορθοποδήσει η οµάδα κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουµε τις δυνάµεις µας.

γ) Μόνο ενωµένοι οι ΑΕΚΤΖΉΔΕς µπορούν να επιτύχουν. Μην ξεχνάτε ότι συνήθως έχουµε τους πάντες εναντίον µας, εάν τρωγόµαστε και µεταξύ µας είµαστε άξιοι της µοίρας µας.

δ) Απευθυνόµενος ειδικά στους εύπορους ΑΕΚΤΖΉΔΕς θα ήθελα να πω ότι τώρα ή ποτέ είναι η ώρα να συνδράµουν οικονοµικά. Εάν συνεχίσουν να απέχουν, θα είναι συνυπεύθυνοι στο τι πρόκειται να γίνει στο µέλλον».

Τι έχει συµβεί µε τον ∆ηµήτρη Μελισσανίδη; Θέλει να µπει στην ΑΕΚ ή όχι;

«Νοµίζω ότι δεν θέλει να µπει στην ΑΕΚ. Ρωτήστε τον ίδιο πάντως για τις προθέσεις του».

Υπάρχουν υποψήφιοιπου θέλουν να πάρουν την ΑΕΚ;
«Αν µιλάµε για σηµαντικά ποσά, δεν υπάρχει κανείς που να γνωρίζω. Οποιος ΑΕΚΤΖΉς ενδιαφέρεται µε οικονοµικό υπόβαθρο και αγάπη για την οµάδα είναι η ώρα να εµφανιστεί».

Αυτό που απασχολεί όλους τους φίλους της ΑΕΚ είναι ένα πρωτάθληµα. Υπάρχει τέτοια ελπίδα;

«Νοµίζω ότι τοσπουδαιότερο πρακτικά αυτή τη στιγµή είναι να έρθουµε τουλάχιστον δεύτεροι, ώστε να µπορέσουµε να συµµετάσχουµε στο Τσάµπιονς Λιγκ, τα χρήµατα του οποίου είναι πολύ σηµαντικά. Γενικότερα µιλώντας όµως, για να πάρει σήµερα µία οµάδα το πρωτάθληµα θα πρέπει να τα έχει καλά µε τις ποδοσφαιρικές αρχές, µε τη διαιτησία και αυτό δεν είναι πολύ απλό υπό τις συνθήκες που κυριαρχούν. Θεωρώ ότι ούτε το κράτος έχει τη θέληση ούτε η ποδοσφαιρική αρχή έχει τα κότσια να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και εγώ προσωπικά εκ χαρακτήρος δεν είµαι κατάλληλος για να πηδήξω µέσα στον βούρκο και να γίνω µέρος του συστήµατος».

-Αληθεύει ότι δεν φύγατε το καλοκαίρι για να προστατεύσετε τον Μπάγεβιτς;

«Πολλές φορές ήθελα να φύγω, όπως το καλοκαίρι. Αλλά ήμουν στην ομάδα που έφερε τον Ντούσαν και όπως δείχνει η πορεία μου, δεν εμπλέκω ανθρώπους και μετά φεύγω. Αυτός ήταν ένας λόγος. Ο βασικότερος όμως είναι πως είχα μια συμφωνία με τη διοίκηση και έπρεπε να τη τηρήσω».

-Τι έγινε με τον Ντούσαν;

«Θεωρώ ότι έφυγε σωστά αφού η ομάδα δεν είχε αποτελέσματα. Ηταν γενναία η απόφαση του, ίσως μάλιστα να έπρεπε να φύγει μετά τα αισχρά γεγονότα της Καλλιθέας».

-Η γνώμη για Χιμένεθ;

«Εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.»

-Γιατί δεν πάτε γήπεδο;

«Μετά την Καλλιθέα το σιχάθηκα. Η αποχή μου είναι μια σιωπηλή διαμαρτυρία...»

-Κάποιοι λένε ότι δεν είσαι ΑΕΚ αλλά Απόλλων.

«Ημουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΑΕκτζής. Για δυο χρόνια βοήθησα οικονομικά τον φίλο μου, που ενισχύει με τη σειρά του τον Απόλλωνα. Πλέον δεν συμμετέχω οικονομικά στην ενίσχυση του Απόλλωνα».

-Θα γυρίσει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη;

«Το βρίσκω δύσκολο γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις του Απόλλων είναι αρκετά μεγάλες».

Γιατί δεν µπαίνετε στη λογική να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης;

«∆εν πλησιάζω εγώ την οικονοµική ευρωστία του κ. Μαρινάκη και όπως είπα και προηγουµένως, έµεινα βασικά για να µη βυθιστεί το πλοίο χωρίς να είµαι όχι ο καπετάνιος του, αλλά ούτε καν ο λοστρόµος. Ελπίζω ο κόσµος να εκτιµήσει αυτό το γεγονός. ∆εν είχα ποτέ ούτε έχω καµία άλλη φιλοδοξία και το ποδόσφαιρο και η βρωµιά που αναδίδει δεν µε ελκύει καθόλου».

 

 

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekhongkong - 12/1/2011 09:54

1on - Euharistoume aperiorista ton Kyrio Pappa, giati aploustata, horis na to paixei sotiras, ki xekinodas apo diathesi na voithisei tin omada tou, katelixe na vazei lefta pou se tetoies epohes einai apithana polla...Tha borouse kalista na eihe fygei, eite moulika, eita plironodas ena kapoio poso opos o hatzioannou. 2on - Ohi mono tou ehei stoihisei i AEK ena karotsi lefta, alla eftase sto simeio na ton apeiloune kapoioi aekares brosta stin kori tou...ki mono pou den efyge tote deihnei terastia agapi stin AEK. Min koitate pou stis diloseis tou einai metrimenos, auto einai epeidi ehei paideia. Oso gia autous tous kapoious, einai oi idioi pou dioxane ton Filippou, ton anthropo mou meta apo 32 hronia mas pire protathlima, mas pige ston teliko tis Euroleague, ki mas pire to Saporta... 3on - Prepei na stamatisei auto to paramythi peri ependysis ki magaziou gonia...I AEK, ki kamia elliniki... Συνέχεια omada den einai magazi gonia...An spasei o diaolos to podari tou, ki mia hronia eheis thetiko isologismo, tha se anagasune na ta xanavalei. An haseis lefta, tha se anagasoune na valeis ki alla san "ependysi". Lefta apo tin AEK ta teleutaia hronia ehoune vghalei mono o tigris me ton karra ki o makis... Mono euharisto se auton ton anthropo ton Pappa, opos ki ston Notia, ton Hatzioannou, ton Kanellopoulo ki olous autous, pou para ta binelikia valane ena karotsi lefta stin omada mas ki tous.

akis_33 - 12/1/2011 01:14

Tι θέλατε να πείτε στον κόσµο; «Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι: α) Θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο, δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους στην ΑΕΚ... -Γιατί δεν πάτε γήπεδο; «Μετά την Καλλιθέα το σιχάθηκα. Η αποχή μου είναι μια σιωπηλή διαμαρτυρία...» ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΕΛΑ ΕΣΥ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑΣ, ΚΡΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ οχι ΜΟΝΟ ΚΟ!ΚΟ!ΚΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ 1000 ΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... Συνέχεια ΓΗΠΕΔΟ... Ε ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΠΙΑ! Σ/ΑΚΗΣ-ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

akis_33 - 12/1/2011 01:14

Tι θέλατε να πείτε στον κόσµο; «Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι: α) Θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο, δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους στην ΑΕΚ... -Γιατί δεν πάτε γήπεδο; «Μετά την Καλλιθέα το σιχάθηκα. Η αποχή μου είναι μια σιωπηλή διαμαρτυρία...» ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ? ΕΛΑ ΕΣΥ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΩΤΑ, ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑΣ, ΚΡΑΞΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ οχι ΜΟΝΟ ΚΟ!ΚΟ!ΚΟ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΣ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ 1000 ΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ... Συνέχεια ΓΗΠΕΔΟ... Ε ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΠΙΑ! Σ/ΑΚΗΣ-ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 13:29

ΕΛΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ. -Για την επίσκεψη οπαδών στο γραφείο σας; Έπρεπε να έχω φύγει την επόμενη μέρα. Το χειρότερο κακό που έκαναν οι άνθρωποι αυτοί ήταν ότι είχαμε ακριβώς τρεις επενδυτές, οι οποίοι είχαν σκοπό να επενδύσουν 9 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ αν εμείς βάζαμε άλλα 9 εκατ. ευρώ. Και μόλις είδαν τι έγινε λάκισαν και δεν θέλησαν να το ξανασυζητήσουμε ποτέ. Σύντομα έφυγαν και οι κ.κ. Χατζηϊωάννου και Γκούμας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ. Εμεινα με την ελπίδα πως κάποιος... Συνέχεια εύπορος ΑΕΚτζής θα έβαζε κάποια στιγμή το χέρι να βοηθήσει. Δεν υπάρχει όμως κανένας! Ακόμα οι φίλαθλοι έχουν εγκαταλείψει την ομάδα. Η ομάδα φέτος μπαίνει μέσα κατά 10 εκατ. ευρώ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ -Τι θέλετε να πείτε στους φιλάθλους της ΑΕΚ; α) Να επιστρέψουν στο γήπεδο δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα. β) Ενα Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι-οφ αρκεί για να ορθοποδήσει η ομάδα. Εκεί πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας. γ) Μόνο ενωμένοι οι ΑΕΚτζήδες μπορούν να επιτύχουν. Αν τρωγόμαστε μεταξύ μας είμαστε άξιοι της μοίρας μας. δ) Απευθύνομαι στους εύπορους ΑΕΚτζήδες: Τώρα ή ποτέ είναι η ώρα να συνδράμουν οικονομικά. Αν απέχουν θα είναι συνυπεύθυνοι για ότι γίνει στο μέλλον. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΥΠΑΜΙΑ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΝΙΚΟΥ371 ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΝΙΚΑΕΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΒΑΖΟΥΝ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

geouea - 12/1/2011 00:57

Αφού σε χαλάει τόσο άλλαξε ομάδα ....... ή πήγαινε για απεξάρτηση. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να το γράφεις αυτό....

nikos37l - 11/1/2011 18:43

panos21 aekara mia zoi - εχεις καταντησει ποιο γραφικος και απ τα στενα της πλακας και του ηλιοβασιλεματος τις σαντορινης μην ξανασχοληθεις με εμενα και ανθρωπαριο να λες αυτους που συναναστρεφεσαι

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 19:12

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΚΑ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΠΑΡΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ.ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ 60ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΣΕΞ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 19:30

ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

nikos37l - 11/1/2011 19:28

panos21 aekara mia zoi - ποσο μετανιωσε ο πατερας σου που οταν γεννηθηκες κερνουσε ουζα φωναζοντας εκανα γιο,πραγματικα σε λυπαμαι εχεις ξεπερασει ακομα και τον τσουκαλα σε χαζομαρα και ειναι η τελευταια φορα που σου απανταω, ΥΓ οσο για τα παιδια εχω 2 ζωη να εχουνε ενα 14 αγορι και ενα κοριτσι 16 ειναι και γυναικαρα παιζει και βολευ σε υψηλο επιπεδο(ειμαι και χορηγος στην ομαδα που παιζει) που εαν μου φερει κανεναν γαμπρο σαν του λογου σου παιζει να τον πεταξω (και αυτη μαζι) στον καιαδα.

toolaek - 11/1/2011 13:46

ypografw!!! KURIWS lypamai osous mpainoun edw mesa kai "mou apologountai" h apologountai ston eayto tous...(uparxei kai kathrefths kai toualeta an thelete na to kanete) pou de pane ghpedo!!!! briskoun panta kapoia dikaiologia gia na mhn pane.....!sta paparia mas...mh swsete kai erthete...an kai opws eipa pio panw...pisteyw oti sxedon oloi pou eimaste toso kafrakia kai asxoloumaste me thn aek olh mera...kai mpainoume edw...sxedon oloi pame ghpedo(exairw eparxia)!!!! ara tsampa ta leme...! prepei me kapoio tropo na apeythhntoume stous allous! tous kyrlie....!pou apo athlhtika site epilegoun mono to ccn.com kathetos sports....!aytoi einai pou de patane ghpedo pleon.....

psilos035 - 12/1/2011 00:36

@ ΑΕΚ365.GR ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ «nontin21 - 11/1/2011 22:14 Για την «επίσκεψη» οπαδών στο γραφείο του ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΡΑΓΕ???ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ? α ρε» =============================== Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ) ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: δευτερα: http://sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.129074.html τριτη: http://sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.129111.html παρε και πεντε μερες μετα τον ΧΧ (τον υποστηρικτη... Συνέχεια του παππα, τον κολλητο του νοτια, τον «δεν μιλαω») http://sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.129433.html γενναρης, μια μερα πριν το ντου: http://sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.130033.html τη μερα μετα το ντου: http://sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.130156.html ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ TO GOOGLE ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΧΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΕΜΕΝΑ... ΥΓ: ΦΩΝΗ «ΘΕΟΥ», ΟΡΓΗ «ΛΑΟΥ» ΥΓ1: ΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΤΡΟΧΟΝΟΜΕ, ΕΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ;;; ========================================================== ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΒΕΤΕ; ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ...

livewild21 - 11/1/2011 16:12

Όλοι σχολιάζεται και κρίνετε από τον καναπέ με το πληκτρολόγιο. Αν είχαμε τουλάχιστον 30.000 σε κάθε αγώνα δε θα είχαμε ανάγκη κανέναν σωσία, καμία εξυγίανση, και δε θα χαμε και δανεικούς. Τα υπόλοιπα είναι για να κάνουμε κουβέντα και να τσακωνόμαστε μεταξύ σας. Και με ενδεκάδα την ακόλουθη, πάλι διαρκείας θα παιρνα! Μορέτο, Παουτάσο, Μάλμπασα, Φερούζεμ, Άλβες, Μπασινάς, Πατσατζόγλου, Ιορντάκε, Βιενλίνσκι, Έντερ, Καπετάνος. ΑΕΚ. Αθεράπευτα ρομαντικός!

emeis_den_zoume_apo_thn_a - 12/1/2011 00:17

Φιλε οταν ειχαμε 30 και 40 και 50 και 60 χιλιαδες αντι να τις αξιοποιησουμε τις πολλες και καλοπροαιρετες χιλιαδες τις στειλαμε αδιαβαστες και τις μουτσωσαμε. Και εδω εχουμε και εμεις ευθυνη διοτι το 2004 που οι συνθηκες ηταν ευνοϊκες και ιδανικες για την σταδιακη ανελιξη της ΑΕΚ προτιμησαμε να αραξουμε οι περισσοτεροι απο μας και να εμπιστευθουμε με κλειστα ματια στα λιανοπαιδια τις τυχες της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ. Εκει κλοτσησαμε την καρδαρα με το γαλα, χωρις ελεγχο χωρις... Συνέχεια την ενεργο προσφορα μας χωρις την συμμετοχη μας στις αποφασεις και στα τεκταινομενα κ.λ.π. Ετσι λοιπον ηταν περα για περα φυσιολογικη η εξελιξη που βιωνουμε σημερα και ειμαστε συνυπευθυνοι. Και που ΄σε ακομα, το εργο δεν τελειωσε εχει πολυ δρομο για τον πατο.

danielos - 11/1/2011 17:03

http://www.youtube.com/watch?v=34QQymrMQI0&feature=player_embedded

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 17:16

ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝ.ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΧΙ,ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΩ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝ.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:26

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥ ΑΕΚΤΖΗ.

kostasg0021 - 11/1/2011 23:48

paidia valte alter

mitseas_mono_a_e_k - 11/1/2011 22:37

Και οι ζελέδες βρίζανε το βαρδινογιάννη μέχρι και οι γαύροι τον κόκκαλη δηλαδή ο παππάς που βγαίνει και το παίζει ξανθόπουλος γιατί έχουν αρχίσει και ψιλιάζονται ότι θα πέσουν κλωτσές τι θέλει να μας πεί?Ότι θα πρέπει να γίνουμε μίζεροι σαν τους βόρειους και να αρκούμαστε σε 3-4ες θέσεις?Η Α.Ε.Κ. είναι η μεγαλύτερη ομάδα για μας κύριοι αν δεν το νιώθετε αφήστε μας στη μιζέρια μας...Δε θα γίνουμε Αεκάκια ρε όσο και να προσπαθείτε και σεις και όλο το σιχαμένο ελληνικό... Συνέχεια ποδόσφαιρο! Αδέρφια ξεκολλάτε να τρώγεστε,η καθημερίνοτητα μας έχει εκατοντάδες προβλήματα.Στο γήπεδο σε όλα τα αθλήματα πρέπει να πηγαίνουμε για να γουστάρουμε ακόμα και αν χάνουμε γιατί είμαστε Α.Ε.Κ. και όχι για να μας αρρωσταίνουν.Απο ότι φαίνεται αυτοί που μπορούν δε θέλουν να βοηθήσουν οπότε δρόμο όλοι και πάλι απο την αρχή περήφανοι και ατόφιοι με αξιοπρέπεια και ένωση,αλλα ένωση και όχι αυτό το χάλι ρε λεβέντες.δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μόνο να χάσουμε(αν δεν τα έχουμε χάσει ήδη) ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ_ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ_Α.Ε.Κ. Σ'ΑΓΑΠΩ_ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ_ΑΕΚ Σ"ΑΓΑΠΩ-Α.Ε.Κ. ΟΛΕ ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ_ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΕ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΕ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΕ όλοι ρεεεεεεεεε!!!! ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

nontin21 - 11/1/2011 22:14

Για την «επίσκεψη» οπαδών στο γραφείο του «Έπρεπε να έχω φύγει την επόμενη μέρα. Το χειρότερο κακό που έκαναν οι άνθρωποι αυτοί ήταν ότι είχαμε ακριβώς τρεις επενδυτές, οι οποίοι είχαν σκοπό να επενδύσουν 9 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ αν εμείς βάζαμε άλλα 9 εκατ. ευρώ. Και μόλις είδαν τι έγινε λάκισαν και δεν θέλησαν να το ξανασυζητήσουμε ποτέ. Σύντομα έφυγαν και οι κ.κ. Χατζηϊωάννου και Γκούμας». ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΡΑΓΕ???ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ? α ρε καταντια...

- 11/1/2011 22:09

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΥΣ.ΟΣΤ ΟΛΟΙ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΡΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ? ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ΟΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΚ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ''ΚΑΘΑΡΗ'' ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΟΥ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 70 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΔΕΝ... Συνέχεια ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???? ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΟΤΣΟ ΕΣΕΙΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ....

Solo AEK - 11/1/2011 17:58

Ρε γμτ, τόσα μηνύματα και διάβασα μόνο κριτική για τον Παππά, για τους καναπεδάτους, για βάτραχους κ.λπ. Το ζήτημα δεν είναι αυτό. Σήμερα μας ανακοινώθηκε επίσημα ότι είμαστε αναγκασμένοι να αιμοδοτήσουμε εμείς, η πλατιά και αδέκαρη μάζα των οπαδών, την ομάδα, αφού και ο τελευταίος λακίζει. Το να πηγαίνουμε στο γήπεδο, έτσι απλά δεν προσφέρει κάτι. Εάν δεν βρούμε ένα διοικητικό μοντέλο και δεν επινοήσουμε στόχους και μέσα να τους πετύχουμε, δεν πάμε πουθενά. Για το πού πάμε... Συνέχεια από εδώ και πέρα λίγοι έγραψαν, ενώ δεν περιμένω και τίποτα από τους συνδέσμους. Καμιά ιδέα κανείς ρε παιδιά;

toolaek - 11/1/2011 18:59

ti ιδεα θες ρε αδερφε...εκατο φορες εχω δωσει το μαιλ μου εδω μεσα....γραφικος εχω καταντησει....μεχρι στιγμης απαντηση απο 10 ανθρωπους εχω....ενας πουθενας που παει γηπεδο ειμαι και εγς τιποτα παραπανω...αλλα λεω κατσε ρε συ απο το να ειμαι μονος εγω και ο πονος μου (και οι αποψεις μου) δε δινω κανα μαιλ μηπως υπαρχουν κιαλλοι βλακες και ρομαντικοι και απελπισμενοι σα και μενα???? να προσπαθησουμε ολοι μαζι οι ανοργανωτοι (αλλα και οργανωμενοι -δε κολλαμε σε τετοια,... Συνέχεια κολλημενα μυαλα δε θελουμε....-) να ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΝΙΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ!!!ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ 50000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΕΙ ΚΑΙ 5-10 ΕΥΠΟΡΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 50000 ΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΑΚΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ....ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ...!!!!!ΚΑΝΑ ΛΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕ ΛΕΩ....ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΙΣΙΔΙΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΑΥΤΟ.....!!!ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ 1 ΩΡΑ.....

emeis_den_zoume_apo_thn_a - 12/1/2011 03:15

Μαζι σου φιλε toolaek Eδω ειναι η ολη η ουσια και το μελλον της ΑΕΚΑΡΑΣ. Το μεγαλυτερο λαθος που κανουν οι περισσοτεροι ειναι οτι περιμενουν να βαλουν το χρημα οι λιγοι. Αλλα οι λιγοι πρεπει να βαζουν πολλα και αυτο ειναι δυσκολο σε αντιθεση με τους πολλους που πρεπει να βαζουν λιγα. Ο στοχος λοιπον ειναι καποια μερα 50.000 μελη με 1.000,-- ευρω τον χρονο και η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ θα γραψει ιστορια στο ελληνικο ποδοσφαιρο.

castroman - 11/1/2011 21:59

"η πλατια και αδεκαρη μαζα των οπαδων"... συμφωνω σε αυτη την παραμετρο που ομως για τους πλουσιους δεν εχει καμια σημασια...δεν ξερουν οτι ο κοσμος υποφερει

φονικό χαμόγελο - 11/1/2011 21:35

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ Η "ΕΠΙΣΚΕΨΗ" ΤΗΣ ORIGINAL ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ.. ΕΞΩ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ORIGINAL ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ

castroman - 11/1/2011 21:50

σωστος ο μανολο..!! εαν βρεθει σωστη ιδιοκτησια στην ΑΕΚ η Original θα ξεχασει τα μεγαλεπιβολα σχεδια της που ειναι "να την χωθουμε στο ποδοσφαιρο να κονομησουμε και εμεις παιδια"..

nontin21 - 11/1/2011 20:29

στηριξη στον Παππα γιατι αμα φυγει το καλοκαιρι...καληνυχτα ΑΕΚ. δεν υπαρχουν ουτε μεσσιες ουτε τπτ, αυτους εχουμε αυτους πρεπει να στηριζουμε. αλλα το θεμα ειναι οτι με 5-10.000 κοσμο σε καθε αγωνα δεν υπαρχουν εσοδα...ενω πριν 3 χρονα ειχαμε 15+ σε καθε αγωνα. γιατι να την πληρωσει ο κ.Παππας και η τωρινη διοικηση για λαθη των προηγουμενων? και λογικο ειναι να ειναι δυσαρεστημενος αφου βαζει οσα βαζει και εμεις τον βριζουμε απο πανω.... δεν φταιει ο κ.Παππας για αυτα που εκανε ο Ψωμιαδης κλπ... Συνέχεια κλπ... στηριξη σε αυτον μην τον διωξουν καποιο για τα συμφεροντα τους...ι δεν ξερω εγω τι.

castroman - 11/1/2011 21:47

ποιος σου ειπε φιλε μου οτι δεν υπαρχει αλλος για να αγορασει την ΑΕΚ..ομως δεν υπαρχει κοροιδο να αγορασει τα χρεη που δημιουργησε το "παρεακι" τους..αρα λοιπον,ξεχρεωνουν,πουλανε σε λογικα πλαισια,οχι του στυλ δωσε 70 εκ και παρε το 40% οπως εκαναν με τον Μελισσανιδη το 2007,και δινουν τα "κλειδια" σε εναν επενδυτη με οραμα και σχεδιο που να ασχολειται με την ΑΕΚ να "ποναει" το "μαγαζι" του,οχι απαραιτητα μεγιστανα του πλουτου..την ΑΕΚ πρεπει να την αναλαβει ενας ανθρωπος WINNER,ο... Συνέχεια κυριος Παππας ειναι "μιζεριαρης",LOOSERAKIAS,το "φωναζει" και το στυλ του προσωπου του ρε παιδια!!!ειναι ακαταλληλος για το επαγγελματικο ποδοσφαιρο,αλλωστε το παραδεχτηκε και ο ιδιος ειλικρινεστατα,προς τιμην του..το ποδοσφαιρο ειναι ενας διαρκης πολεμος θελουμε ανδρες-στρατηλατες να μας οδηγησουν στη μαχη και οχι λιποτακτες..η ΑΕΚ ορθοποδησε και επιβληθηκε στους αντιπαλους της οταν μπλεχτηκε και η ιδια στην μαχη σοβαρα..εποχη Μπαρλου,εποχη Γιδοπουλου,εποχη Μελισσανιδη ακομα και ο Ψωμιαδης πηρε τιτλο,αν και τον εχασε στην ισοβαθμια,διοτι τοτε ουδεις "πειραζε" την ΑΕΚ..οταν ομως η ομαδα ειχε προεδρους-"παναγιες" ειμασταν της φαπας..

parrawasamen21 - 11/1/2011 21:38

Συνεχίστε να προσπαθείτε να χαλάσετε ότι υγιές υπάρχει και θα καταντήσουμε όπως στο μπάσκετ, να κάνουμε έρανο. Αφιερωμένο στους κουβαρντάδες αεκτζήδες. http://www.youtube.com/watch?v=G-CKywL2uuw

parrawasamen21 - 11/1/2011 20:52

Για την «επίσκεψη» οπαδών στο γραφείο του «Έπρεπε να έχω φύγει την επόμενη μέρα. Το χειρότερο κακό που έκαναν οι άνθρωποι αυτοί ήταν ότι είχαμε ακριβώς τρεις επενδυτές, οι οποίοι είχαν σκοπό να επενδύσουν 9 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ αν εμείς βάζαμε άλλα 9 εκατ. ευρώ. Και μόλις είδαν τι έγινε λάκισαν και δεν θέλησαν να το ξανασυζητήσουμε ποτέ. Σύντομα έφυγαν και οι κ.κ. Χατζηϊωάννου και Γκούμας». Γιατί δεν πήγατε μέχρι και το γραφείο του μελισσανίδη, που ονειρεύεστε; Αυτοί είστε μέχρι το... Συνέχεια γραφείο του παππά και τον καναπέ του σπιτιού σας. και καταντήσαμε να είμαστε στο γήπεδο 5.000 κόσμος από τα 6.000.000 ανθρώπους που έχει η Αθήνα. Μέχρι και οι μαμαλούκοι του βορά με ομάδα χειρότερη από τον Άγιαξ Ταύρου μαζέψανε 25.000 κόσμο με την τρίπολη και εμείς κοιτάμε να διώξουμε τους μόνους υγιείς ανθρώπους επενδυτές που ενδιαφέρονται αυτή την στιγμή για την ομάδα μας και να πάμε στην λύση χχ, χαχα!

castroman - 11/1/2011 21:34

φιλε μου ο χχ "κυβερναει" την ΑΕΚ..ουσιαστικα η ομαδα εχει μια εξουσια..την original.οι υπολοιποι ειναι "γλαστρες".. προεδρος "γλαστρα" ιδιοκτησια "γλαστρα" μονο ο κοσμος της ΑΕΚ ειναι παρων αλλα τωρα τελευταια οι αντοχες μειωνονται και η υπομονη εξαντλειται

sunderlandr21 - 11/1/2011 21:01

re milas gia to kosmo ths AEK re???pas kala???tetoia trella den uparxei agori mou allou...ainte

parrawasamen21 - 11/1/2011 21:31

Το βλέπω.

Kserizomenos - 11/1/2011 21:34

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ!ΣΟΥ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ Κ Τ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΟΛΑΣ!ΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΣΣΟΥΛΑ ΟΥΤΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ...ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΑΝ ΒΓΟΥΜΕ Κ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Κ.Τ.Λ....ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΘΕ... Συνέχεια ΚΥΡΙΑΚΗΚΙ ΟΧΙ 7-8000 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!!!

sebastian21 - 11/1/2011 21:28

Eκτός απο επικίνδυνος είναι και βλαμμένος... Έχει ακόμα αμυδρές ελπίδες για το πρωτάθλημα λεει. Αλλα και αυτο να μην παρουμε μας ενημερωνει πως πρεπει να γεμισουμε το γηπεδο για να βγουμε στο τσαμπιονς λιγκ για να ορθοποδησει οικονομικα η ομαδα... Ειναι αστειο πραγματικα, αληθεια τον εχει ενημερωσει καποιος πως και να βγουμε πρωτοι στα play - off ειμαστε στους ανισχυρους και θα βγουμε νοκ αουτ απο καποια Σεβιλλη παλι; Παραδεχεται ουσιαστικα πως η ομαδα λειτουργει στον αυτοματο και οτι... Συνέχεια δεν εχει σκοπο να μπλεχτει με την βρωμια του ποδοσφαιρου. Πρωτον απο το 2004 επι Ντεμη εχουμε βαρεθει να χρωσταμε. Με τοσες ευνοικες ρυθμισεις για απ ΄την πολιτεια επρεπε να ειχαμε ξεχρεωσει... Αρα φαγατε με χρυσα κουταλια γιατι ο κοσμος τουλαχιστον για 3 χρονια στηριζε την ομαδα με πανω απο 20.000 διαρκειας και βγηκαμε και τσαμπιονς λιγκ αλλα εγω ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Δευτερον αν θεωρεις κυριε Παπα οτι ειναι πολυ βρωμικο το ποδοσφαιρο για σενα για να μπλεχτεις τοτε κανε στην ακρη και καποιος θα βρεθει να αναλαβει. Αφου πρωτα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. Και μετα εξηγειστε γιατι ασχολειστε με την ναυτιλια... Μαλλον εκει δεν εχει βρωμια και ασχολουνται ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ. Υ.Γ1 Κυριε Παπα με τον διαχειριστικο ελεγχο τι θα γινει; Θα σας πω εγω λοιπον. Η BDO είναι εταιρεία βιτρίνα... Μπαίνει πάντα όταν οι εταιρείες που τη καλούν έχουν πρόβλημα... Ιδιοκτήτης της γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας με κουμπάρο ιδιοκτήτη ομάδας ποδοσφαίρου στο νησί...λόγω εμπλοκής γνωστου υπαλληλου τησ κυπριακη παε στη διαπλοκή της ΠΑΕ αεκ με μίζες απο ποδοσφαιριστές μέχρι σωβρακα... Η υπόθεση αργεί και θα βγει κουκουλωμενη... Δλδ με τον ίδιο τροπο που έβγαζε η πυθια τους χρησμους... Ετσι δεν ειναι μιστερ Παπα; Υ.Γ2 Οταν θα γεμισει το γηπεδο μιστερ Παπα ΘΑ γινει ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ... Υ.Γ3 Ο Νοτιας που χαθηκε ρε Παπα; Απολαμβανει τα οφελη απο τους δυσμενεις ορους για την ΑΕΚ (700 χιλιαρικα τον χρονο) που απεκτησε απο τοτε που την εβαλε να παιζει στο
προπονητικο ΤΟΥ; Καλησπερα σε ολα τα κιτρινομαυρα αδερφια

- 11/1/2011 21:25

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΑΖΟΥΣ.ΟΣΤ ΟΛΟΙ ΡΕ ΚΑΙ ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΡΕ ΑΜΕΤΟΧΟΙ? ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΕΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΛΙΝΓΚ ΟΙ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΟΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΚ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ''ΚΑΘΑΡΗ'' ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΣΟΥ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΩΤΗΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 70 ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ Η ΔΕΝ... Συνέχεια ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ???? ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΟΤΣΟ ΕΣΕΙΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝ....

oranje - 11/1/2011 21:21

den 3erw oute psaxnw pios einai pio aektzis apo ton allo,blepw ena anthrwpo papa kai notia pou skasane merika lefta (marinakides den einai alla oxi kai tous leipoune idiaitera)kai kratisane tin omada katigoria den pesame stin 4i katigoria den kleisane tin pae gia ta xrei kai den giname "Nea AEK" me auta pou leei katalabainw ws edw itane kai 8a pane sto laou laou na min termatisoume 10oi i na min mas fane ta xrei egw rwtaw eimeis ti kanoume pou to paizoume aektzides (kai den bgazw kai ton eauto mou e3w kai as eimai 3450km makria kai as exw parei diarkeias xwris na exw tin dinatotita na dw oute ena match)ean gemisoume to stadio me lao oxi gia ton agwna toso oso gia ipostiri3oume tin omada paroume ena ftino diarkeias mipws tote erthei kapios me lefta kai boithisei tin omada? as bgalei lefta alla as mou kanei gipedo 32,000 stin filadelfia na einai panta gemato kai as parei kai merikous... Συνέχεια paiktes apo to mesaio rafi me ola ta paixnidia filadelfia 3ponta 8a ktipisoume kai e3odo CL kai tote ta esoda 8a strwsoun ta oikonomika mas

castroman - 11/1/2011 21:12

κατι ασχετο..υπαρχουν πολλοι φιλοι που γραφουν καποια πραγματα,θελουμε να τους διαβασουμε,αλλα δυστυχως τα greeklish ειναι πολυ κουραστικα και δυσκολα αναγνωσιμα...ρε παιδια..παρακληση..ΓΡΑΨΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ακομα και με λιγα ορθογραφικα,δεν πειραζει..

an0nymous - 11/1/2011 20:50

άδικα τον βρίζουμε τόσο καιρό τον άνθρωπο.. τέσπα τουλάχιστον είπε τα πράγματα με το όνομα τους και όχι μισόλογα! ..τεσπα μάγκες.. παρακαλάτε να καταφέρει ο Χιμένεθ να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει μήπως και βγούμε κάνα τσου λου και ορθοποδήσει η ομάδα, αλλιώς δεν μας βλέπω καλά ..

nontin21 - 11/1/2011 21:04

αν δεν βγουμε τσου λου και φυγει και ο παππας και το καλοκαιρι σκουρα τα πραγματα.

nontin21 - 11/1/2011 21:03

στηριξη στον Παππα γιατι αμα φυγει το καλοκαιρι...καληνυχτα ΑΕΚ. δεν υπαρχουν ουτε μεσσιες ουτε τπτ, αυτους εχουμε αυτους πρεπει να στηριζουμε. αλλα το θεμα ειναι οτι με 5-10.000 κοσμο σε καθε αγωνα δεν υπαρχουν εσοδα...ενω πριν 3 χρονα ειχαμε 15+ σε καθε αγωνα. γιατι να την πληρωσει ο κ.Παππας και η τωρινη διοικηση για λαθη των προηγουμενων? και λογικο ειναι να ειναι ...δυσαρεστημενος αφου βαζει οσα βαζει και εμεις τον βριζουμε απο πανω.... δεν φταιει ο κ.Παππας για αυτα που εκανε ο Ψωμιαδης κλπ... Συνέχεια κλπ... στηριξη σε αυτον μην τον διωξουν καποιο για τα συμφεροντα τους...ι δεν ξερω εγω τι. ξυπνατε ρεε

since1924 - 11/1/2011 09:49

KATI AKOUSA GIA EKPOMPI XARDABELLA APOPSE K FAKELO AEK.MPOREI TO 365 NA MAS ENHMEROSEI GIA AUTO?

Mizeros21 - 11/1/2011 20:42

Σιγα μη μας ενημερωσει......

niko_arrwstaki - 11/1/2011 20:55

γιατι το λες?την αλλη φορα ουτε κιχ δεν εβγαλε...;-)

aekfcny - 11/1/2011 20:32

Parapliroforisi ke epikinoniakes sinentevxis gia na klisoun matia ke aftia oi gnisioi Aektzides. Re Pappa eise idioktitis mias eterias ke o diefthintis pou anetheses na analavi tin eteria sou gia 5 xronia diaxirizete lanthasmena tin epeixirisi ke xani sinexos lefta ke katiforizi . Sou pire 5 xronia na to katalavis ke na xipnisis ? Ke erxese na to pis meta apo 7 xronia ? Pion koroidevis? Enas sostos epixirimatias ton dioxni stin proti xronia , tou les efxaristo alla den kanis gia proedros giati den xeris . Allo san podosferistis pou ton paradexese alla san proedros den kanis . Pestou efxaristo alla ke bye bye. me liga logia isouna ke esi sto kolpo mazi me tous ypoloipous pou diaxirizontan ta 150.000.000 ke kanane ftera. O allos simpektis sou agorase me kostos ta stremmata sta spata me 17.000.000 pou i pragmatiki axia eine oute 5.000.000 ke tora ton plironis apo ta dika sou meridia 720,000... Συνέχεια ton xrono + 500,000 litourgika = 1.220.000 ton xrono? ke den to xeris? Diladi i Aek plironi afta ta lefta se ependisi tis axias pou anafera pio pano? ? Ti diaolo psema,ypokrisia,poustia , lamogia poulate ston kosmo? Diladi gia ola afta ftei o Nikolaidis ke erxese meta apo 7 xronia na ton kremasis? Tote giati den vgikate to 2008 pou arxise i katrakila na ta pite? Diaxiristiko elegxo den kanate giati gnorizate tin alithia ke i kathisterisi egine pros ofelos sas mexri o simpektis sas pari tin simvasi gia to proponitiko. Tora exete dikigoro glastra ke pionaki pou ton kinate san na pezete skaki . Stimena episodia gia diogmo pexton ke apiles gia agoges pou akoma den ekane ? Eiste tixeroi pou o kosmos eine se krisi ke den exi tin dinami ke ton xrono na asxolithi diaforetika tha itane alla ta apotelesmata kirie Pappa. I moni lisi i AEK eine na perasi sta xeria tou kosmou tis alla vgite na to pite .

sikor - 11/1/2011 20:26

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΑΕΚ365 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ!!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΑΣ..... Υ.Γ.¨ΑΕΚ365 ΒΑΖΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!!!

dimitrio212 - 11/1/2011 20:26

OTAN AKOYO ELLHNA NA DINEI XRHMATA APO AGAPH GIA NA MHN PAEI H AEK STO PROTODIKEIO OR D' KATHGORIA MOYRXETE NA KLAPSO. KAI EGO POY NOMIZA OTI EXOYN ALLA PRAGMATA STO KEFALI TOYS. PANDOS EIDA POLLA ONOMATA POY EIXA NA DO POLY KAIRO. P.S AN EIXAN POYLHTHEI OI TREIS KAI EIXE TA LEFTA STH TSEPH THA ELEGE TA IDIA?

target - 11/1/2011 19:37

Με ψαροκάικο δε φέρνεις πετρέλαια από Σαουδαραβία Οι επιλογές σας ήταν, και αυτές σας οδήγησαν (το ποδόσφαιρο χρόνια νοσεί και το ξέρατε) Κάντε ομάδα διεθνών ποδοσφαιριστών και γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών για να έρθουν και τα έσοδα και ο κόσμος (champ.league- διαρκείας-χορηγών-τηλεοπτικά) Η πλειοψηφία δε τσιμπάει πια , ώρα πλέον να υποστηρίξετε την επένδυση ειδάλλως θα μας βλέπεται σε 2-3 παιχνίδια το χρόνο και αυτά εάν έχει λιακάδα (δεν γίνεται να υποφέρει συνέχεια η μια πλευρά).

cool_blood - 11/1/2011 20:17

φέρνεις όμως λαθρομετανάστες (όχι ακριβώς από τη Σαουδαραβία, αλλά κοντά) Καλά , αφού το ποδόσφαιρο νοσεί και οι 'χάρτινοι΄ και οι κάθε χάρτινοι διαφεντεύουν, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές πως και γιατί να έρθουν?

niko_arrwstaki - 11/1/2011 20:47

εγω λεω ναρχισουμε να φερνουμε εκδιδομενες γυναικες(sic)... ενα μηνα πηγαινε ελα με το καικι,το βγαλαμε το γηπεδο...

nikos37l - 11/1/2011 21:17

νικος-αρρωστακι - 30 ρουμανες και 46 μολδαβες βαζω εγω(και την μανατζερ του μουτου)

castroman - 11/1/2011 15:24

σε ευχαριστουμε κυριε Παππα που εχω φτασει στο σημειο να μην ειμαι ουτε καν τριτος,σε ευχαριστουμε κυριε Παππα που με εχει περασει ακομα και ο ΠΑΟΚ ..παλαιοτερα η ΑΕΚ εμπαινε σφηνα σε Ολυμπιακο και Παναθηναικο,διεκδικουσε το πρωταθλημα οντας ισοτιμος αντιπαλος με τους αλλους δυο..σε ευχαριστουμε κυριε Παππα που με την ανυπαρξια σου μας στερησες αυτο το δικαιωμα..Η ΑΕΚ πρεπει να προχωρησει στο μελλον κυριε Παππα,ειστε μια ιδιοκτησια που δεν αρμοζει στο πρεστιζ και την... Συνέχεια ιστορια της ομαδας..τα αποτελεσματα φαινονται ξεκαθαρα στους αγωνιστικους χωρους τα τελευταια 3 χρονια..οτι και να μας λετε,θιασωτες των Παππαδονοτιαδων,μας καταντησαν τεταρτους..

papatangocharlie - 11/1/2011 20:14

Ρε γιγαντοτεραστιε, που σου φταιει ο Παππας, εχεις κατι αλλο να προτεινεις; Τις αλχημειες του Ντεμη, μηπως; Που μας εβαλαν μεσα αντι να μας ξεχρεωσουν; Διαχειριστηκε χρηματα απο 100000 διαρκειας και καταφερε και παλι την ομαδα να εχει παθητικο; Χαρηκαμε ολοι σαν ηλιθιοι οτι βρηκαμε σοβαρο ποδοσφαιρανθρωπο να δομησει την ομαδα σε σωστες βασεις και αυτος το εριξε στο μπαρμπουτι, μπας και του κατσει κανενας παικτης; 110 μεταγραφες σε 3 χρονια και σου φταιει ο Παππας; Τουλαχιστον, απο τη... Συνέχεια στιγμη που διωξανε το Θανοπουλο, εχουν αρχισει να φερονται σοβαρα και μετρημενα, χωρις υπερβολες και καραγκιοζιλικια.. Τοσο αντεχει η τσεπη τους, τοσο βαζουν.. Αν εχευ εχεις ετοιμη τη λυση για να φτιαξουμε ομαδαρα και να παρουμε κουπα, πες τη μας, να μην παιδευομαστε, ρε γαμωτο! Και μετα, πες τη και στον Παππα, και να εισαι σιγουρος οτι θα σου μεταβιβασει τις μετοχες χωρις δευτερη κουβεντα.. Ολοι κουβαρνταδες με τις τσεπες των αλλων και μαγκες απο τον καναπε.. Παπαρηγες εχετε γινει, ρεεεε!!! Εκ του ασφαλους..

sebastian21 - 11/1/2011 20:06

«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι: α) Θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο, δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους στην ΑΕΚ. β) Ακόµα και εάν δεν πάρουµε το πρωτάθληµα, που µε 15 βαθµούς πίσω οι ελπίδες είναι µικρές, αρκεί ένα Τσάµπιονς Λιγκ µέσω των πλέι οφ για να ορθοποδήσει η οµάδα κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουµε τις δυνάµεις µας. _____________ Eκτός απο επικίνδυνος είναι και βλαμμένος... Έχει ακόμα αμυδρές ελπίδες για το πρωτάθλημα λεει. Αλλα και αυτο να μην παρουμε μας... Συνέχεια ενημερωνει πως πρεπει να γεμισουμε το γηπεδο για να βγουμε στο τσαμπιονς λιγκ για να ορθοποδησει οικονομικα η ομαδα... Ειναι αστειο πραγματικα, αληθεια τον εχει ενημερωσει καποιος πως και να βγουμε πρωτοι στα play - off ειμαστε στους ανισχυρους και θα βγουμε νοκ αουτ απο καποια Σεβιλλη παλι; Παραδεχεται ουσιαστικα πως η ομαδα λειτουργει στον αυτοματο και οτι δεν εχει σκοπο να μπλεχτει με την βρωμια του ποδοσφαιρου. Πρωτον απο το 2004 επι Ντεμη εχουμε βαρεθει να χρωσταμε. Με τοσες ευνοικες ρυθμισεις για απ ΄την πολιτεια επρεπε να ειχαμε ξεχρεωσει... Αρα φαγατε με χρυσα κουταλια γιατι ο κοσμος τουλαχιστον για 3 χρονια στηριζε την ομαδα με πανω απο 20.000 διαρκειας και βγηκαμε και τσαμπιονς λιγκ αλλα εγω ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Δευτερον αν θεωρεις κυριε Παπα οτι ειναι πολυ βρωμικο το ποδοσφαιρο για σενα για να μπλεχτεις τοτε κανε στην ακρη και καποιος θα βρεθει να αναλαβει. Αφου πρωτα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. Και μετα εξηγειστε γιατι ασχολειστε με την ναυτιλια... Μαλλον εκει δεν εχει βρωμια και ασχολουνται ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ. Υ.Γ1 Κυριε Παπα με τον διαχειριστικο ελεγχο τι θα γινει; Θα σας πω εγω λοιπον. Η BDO είναι εταιρεία βιτρίνα... Μπαίνει πάντα όταν οι εταιρείες που τη καλούν έχουν πρόβλημα... Ιδιοκτήτης της γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας με κουμπάρο ιδιοκτήτη ομάδας ποδοσφαίρου στο νησί...λόγω εμπλοκής γνωστου υπαλληλου τησ κυπριακη παε στη διαπλοκή της ΠΑΕ αεκ με μίζες απο ποδοσφαιριστές μέχρι σωβρακα... Η υπόθεση αργεί και θα βγει κουκουλωμενη... Δλδ με τον ίδιο τροπο
που έβγαζε η πυθια τους χρησμους... Ετσι δεν ειναι μιστερ Παπα; Υ.Γ2 Οταν θα γεμισει το γηπεδο μιστερ Παπα ΘΑ γινει ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ... Υ.Γ3 Ο Νοτιας που χαθηκε ρε Παπα; Απολαμβανει τα οφελη απο τους δυσμενεις ορους για την ΑΕΚ (700 χιλιαρικα τον χρονο) που απεκτησε απο τοτε που την εβαλε να παιζει στο προπονητικο ΤΟΥ; Καλησπερα σε ολα τα κιτρινομαυρα αδερφια

davelepard - 11/1/2011 19:49

Ή Ο ΠΑΠΠΑΣ Ή ΤΑ ΤΑΝΚΣ!!!ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΘΑ Τ' ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΤΙΜΟΣ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Κ. ΠΑΠΠΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ???ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ 5.ΟΟΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ-ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΩΣ "ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ", ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1.000.0000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΩΡΑΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ "ΜΑΖΙ ΤΑ... Συνέχεια ΦΑΓΑΜΕ" ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ:ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ???ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑΣΕΙ???ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΩ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΟΧΙ Κ. ΠΑΠΠΑ, ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΧΡΕΗ, ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΒΑΛΑΤΕ, ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΥΤΕ ΤΑΝΚΣ

zeus - 11/1/2011 18:45

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΩΣ ΧΥΔΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟ ΠΑΠΠΑ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΨΗΛΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΗΛ. ΤΗ ΜΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η' ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Η' ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ... Συνέχεια ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΩΝ, ΤΣΑΚΙΡΗΔΩΝ, ΜΠΕΩΝ, ΚΟΜΠΟΤΗΔΩΝ, ΨΩΜΙΑΔΗΔΩΝ, ΠΑΝΟΠΟΥΛΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ. ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ, '' ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΟΣΤΡΟΜΟΣ '' ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ , ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Να τολμουσα αραγε να ζητησω να μας φτιαξει και κανα γηπεδακι η' θα ημουν αχαριστος ?

cool_blood - 11/1/2011 19:49

Κάποια προτίμηση σε σχέση με την τοποθεσία?

niko_arrwstaki - 11/1/2011 20:49

μιλανο ψυχροαιμε...!!! να δεις που για οικοπεδο πηγαν...

kokodinos - 11/1/2011 19:44

telika i aek ti einai? omada me sinaisthima i etaireia? stin praxi einai etaireia. ti thelete? na enisxisoume mia etereia pou oi idioktites tis tin erixan exw? emeis oi merokamatiarides na enisxisoume tous plousious? kai ola auta gia to sinaisthima? polu oximoro den akougetai auto? emena mou fenetai entelws geloio.... etsi pws egine o athlitismos kalutera emeis na mathoume na xairomaste me ta athlimata kai oxi me tis omades mas. alliws xasame kyrioi......

nikos37l - 11/1/2011 19:41

Σας είχε πείσει τότε ο Νικολαΐδης; «Ολους µας είχε πείσει, άλλωστε αυτή η σκέψη ήταν πολύ µπροστά από την εποχή της. Στην αρχή δεν πίστευα ότι είναι εύκολο να µην µπαίνει µέσα οικονοµικά η οµάδα, όταν όµως είδα τις λαοθάλασσες στο γήπεδο του έδωσα αρκετές ελπίδες επιτυχίας». παππα για να ξαναδεις αυτη την λαοθαλασσα επρεπε να κανετε το αυτονοητο εσεις κανατε ακριβως το αντιθετο τωρα περιμενουμε με αγωνια την απαντηση του ντεμη και του(εχει λεφτα ο μπαμπας μου)κανελοπουλου. και gues... Συνέχεια star ο σερβος γιατι και αυτος θα μιλησει και μαλλον την ουσια αυτος θα την πει.

tb333 - 11/1/2011 19:03

"∆εν πλησιάζω εγώ την οικονοµική ευρωστία του κ. Μαρινάκη". Γι αυτόν δεν γράφονταν διαρκώς ότι τάχα έχει πολυ περισσότερα απο τον Μαρινάκη, πολυ παραμύθι πέφτει τελικά. Επιπλέον ο ανθρωπος δεν έχει το συστημα γκαγκάτση που κληρονόμησε ο χοντρος απο τον κασκαντερ, που όπως διαπιστώνετε έχει μπει σε πλήρη λειτουργία και σε συνδυασμό με την όντως καλή ομάδα που έχει φέτος ο ΟΣΦΠ, έχει μετατρέψει το πρωτάθλημα σε υγιεινό περίπατο. Δίχως λοιπόν τις άκρες στο παρασκήνιο πρέπει να ρίξεις τα... Συνέχεια πολλαπλάσια για να διεκδικήσεις απλώς τον τίτλο, να βριστείς με διαφορους τυπου Μπέου ή Ψωμιάδη και δεν έχει σκοπό να τα κάνει όλα αυτά, άρα πρωτάθλημα ξεχάστε το. Και να φύγει βέβαια τι θα γίνει, ποιος θα αναλάβει? Στον Αρη και Ηρακλή ανέλαβαν οι οργανωμένοι, στην ΑΕΚ όμως ο Χατζηχρήστος είναι αντιπαθής στην πλειοψηφία των οπαδών, άρα αν αναλάβει δεν θα συμμετέχει κόσμος, όπως δεν συμμετέχει και στο μπασκετ. Άρα δεν υπάρχει λύση, ας μείνει ο Παππας να είμαστε τριτοτέταρτοι και ας ευχηθούμε κάποτε να ασχοληθεί και κάποιος με μεγαλύτερη διάθεση για διακρίσεις.

toolaek - 11/1/2011 19:14

MA RE ADERFE AYTO LEME TOSO KAIRO...NA ANALABOUN OI OPADOI...ME SOBARA PROSWPA MPROSTA...OXI TO XX ELEOS ....YPARXOUN PROSWPA SOBARA....KAI ME TH BOHTHEIA OLVN MAS....KAI OIKONOMIKH MPOROUN NA KANOYN PRAGMATA!!! AEK SHMAINEI DEN EGKATALEIPW POTE!!!!!!!!!!

alexandr0s - 11/1/2011 20:22

Eίναι πολλά τα εκατομμύρια..όσα και να βάλουμε εμείς, δέ φτάνουν. Ακόμα και 20 εκατομμύρια να μαζέψει ο κόσμος, ποιόν θα εμπιστευτεί να τα διαχειριστεί? τον Αδαμίδη? τον ΧΧ? ποιόν? όνειρο θερινής νυκτός είναι το θέμα της λαϊκής βάσης.. Και όσοι πούνε για Μπερτσελόνα, ας σκεφτούν τη διαφορά πληθυσμού Ισπανίας-Ελλάδας, καθώς και το οτι η Καταλονία είναι απο μόνη της σαν ανεξάρτητο κράτος..πού να συγκριθεί με Ελλάδα κτλ..

toolaek - 11/1/2011 20:35

fantasou kathe mhnyma edw mesa natan miso eyrw gia thn aek....!apla fantasou to....!ok tha estelnes ligotera....alla...apo to na kathomaste olh mera edw mesa na grafoume kai na ...lalakizomaste ousiastika afhnontas allous na (mhn)apofasizoun kai na (Mhn) prattoun gia thn kapsoura mas...de tha htan kalutero na kaname emeis kati....o skoulikis ths thessalonikhs o mhden laos pws ekane??

alexandr0s - 11/1/2011 20:58

Άλλο πράγμα τα λεφτά φίλε..το να διαχειριστεί κάποιος εκατομμύρια ευρώ είναι πολύ λεπτό ζήτημα..και για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή κανένας δέ με πείθει οτι ακόμα και να μαζεύαμε 10 εκατ. πχ. θα τα διαχειριζόταν με ορθό τρόπο. Τα πράγματα έχουνε σφίξει πολύ στην Ελλάδα, και όλοι κοιτάνε πώς θα τα αρπάξουνε..και ο καθένας που δίνει και 1 ευρώ θέλει να κάνει κουμάντο..δέν είδες τον λάκη που ήτανε πέρυσι χορηγός ? τον Ηλιόπουλο λέω..που βριστήκανε με τον Αδαμίδη γιατί λέει... Συνέχεια έδιωξε τον Τζιμπούρι.. Και θα καταφέρουν να συνεννοηθούνε χιλιάδες ΑΕΚτζήδες? ανέκδοτα λέμε τώρα :p

miazwhaek - 11/1/2011 19:09

Κε Παππα ξερουμε οτι δεν ειστε λαμογιο κι ειμαστε υπερηφανοι για σας και τον Κο Νοτια ,αλλα ο κοσμος της Αεκ ξυπναει και κοιμαται με την εννοια της και θελει το παραπανω ,καντε οτι μπορειτε να βοηθησετε την Αεκ γενικα ..το μπασκετ σας εχει αναγκη ,ως ποτε θα ειμαστε ετσι ? βρειτε λυση σας παρακαλω επιτελους ,με 2 κινησεις θα ειμασταν 30+χιλ σε καθε ματς Λαε της Αεκ υποστηριξε την ομαδα σου μην βριζεις μην την χλευαζεις ,αν δεν πας στο γηπεδο καλυτερα σιωπα..

resurrection - 11/1/2011 18:43

''λιγο να σκεφτεις.. κι αμεσως γινεσαι του κοσμου γητευτης'' λεει ο ποιητης.. Ο κ.Παππας δεν ηταν αυτος(κατα τα φαινομενα)που εξαπελυσε θεους και δαιμονες για να χαλασει την δουλεια με τον κοζωνη,που σημειωτεον αυτοι πηγαν και τον βρηκαν οχι αυτος αυτους και συγκεκριμενα ο εταιρος συμμετοχος και αγαπητος του,βεβαιως βεβαιως,συνεταιρος στη ΑΕΚ κ.Νοτιας? Αλλα δεν εκανε μωρε..ηταν αναξιοπιστος και απατεωνας και θα την κατεστρεφε..η στην καλυτερη,δεν ειχε το οικονομικο υποβαθρο... Συνέχεια ο ανθρωπος να ανταπεξελθει στο ονομα της ΑΕΚ.....μαλιστα.....Κι υστερα παραπονιεται οτι εμεινε μονος του..και ειναι και χολωμενος με τον κ.Νοτια...κ.Παππα δεν μας τα λετε καλα..καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο..θα μπορουσα να γραφω ωρες για αυτο το θεμα..αλλα τεσπα..που εισαι ομως κ.Παππα,σωτηρα μας? Τωρα που,τελικα,βουλιαζει το καραβι,εστω κι αν δεν εχεις εσυ ολη την ευθυνη, να δουμε ποσο καλος καπετανιος θα παραμεινεις.....

cool_blood - 11/1/2011 18:57

Nα χαλάσει τη δουλειά με ποιον? Εντάξει οι μισοί το έχουμε ρίξει στην πλάκα και οι άλλοι μισοί στις νουθεσίες και τις αναλύσεις. Αλλά μην τρελλαθούμε ντιπ

resurrection - 11/1/2011 19:25

Nαι με αυτον..θυμασαι? με αυτον που ειχε plan για γηπεδο και cash για να ριξει..οπως ελεγε..Μπορεις να ξερεις τι θα γινοταν αν τελικα επαιρνε την ΑΕΚ? κανεις δεν γνωριζει..ολοι κρινονται εκ του αποτελεσματος...οι πρωην,οι νυν και οι μελλοντες...μπορει να ηταν ετσι..μπορει ομως και γιουβετσι..

cool_blood - 11/1/2011 19:47

Μωρέ θυμάμαι, πως δεν θυμάμαι. Αυτό είναι το κακό. Θυμάμαι την συστατική επιστολή αντί της εγγυητικής που είχε δείξει...θυμάμαι τον εκπρόσωπο που άφησε στην Ελλάδα, ο οποίος πρότινος λάκισε από την ΚΑΕ...θυμάμαι πως μετά τον οικονομικό έλεγχο θα επανερχόταν μέχρι το καλοκαίρι...Έχω να θυμάμαι... Όλα αυτά με πείθουν πως πραγματικά θα είχαν αλλάξει τα πράγματα. Πάντως, συνεχίζω να σου λέω μην παρασύρεσαι. Το χουμε ρίξει στην πλάκα, αλλά αν την τραβήξουμε πολύ την πλάκα, στο τέλος θα... Συνέχεια λαλίσουμε

resurrection - 11/1/2011 21:19

Γιατι αδερφε μου να λαλησουμε? κουβεντουλα κανουμε και μοιραζομαστε ολοι την ιδια αγωνια..τωρα αν σου φαινονται καποια πραγματα αστεια ,πεστα μου και μενα να γελασουμε..με το χαλι της ΑΕΚ ισως? ολα αυτα συνεβησαν και δεν μπορουμε να τα παραβλεψουμε..δεν ξερω τι απο ολα αυτα,τελικα,συνεβησαν με τον κοζωνη,εκτος αν γνωριζεις πραγματα απο μεσα η απλα εχεις τοσο μεγαλη εμπιστοσυνη στα εγκυρα δημοσιογραφικα μμε..Δεν τον βρηκα εγω παντως αλλα ο ενας απο τους δυο βασικους μετοχους,μην το... Συνέχεια ξεχνας αυτο..ο αλλος δεν ηθελε..Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι επεμεινε παρα πολυ για να πετυχει το σκοπο του,πραγμα που εμενα δεν μου εδειξε απατεωνα..αντιθετως χλευαστηκε απο τους καλοθεληταδες και απειληθηκε με μηνυσεις και αγωγες ακομα κι οταν ειχε αποσυρει το ενδιαφερον του..λεονταρισμοι που εμειναν στα λογια..και απο τετοια χορτασαμε....ολα αυτα για τον κ.Παππα στα λεει καποιος απο ολους αυτους τους αφανεις ηρωες του οακα που επιμενουν να πηγαινουν ακομα στο γηπεδο και να στηριζουν εδω και 7 χρονια (οταν και ξεκινησε εκεινη η ομορφη ιστορια)και θα συνεχισουν να στηριζουν απο το δικο τους μετεριζι την αγαπημενη τους ομαδα ακομα κι οταν φυγει ο κ.Παππας..ελπιζω να εισαι και εσυ εκει..

don_neo - 11/1/2011 18:52

Το μοντέλο διοίκησης της Μπαρτσελόνα μπορεί να εφαρμοστεί στην ΑΕΚ?

psilos035 - 11/1/2011 14:57

Το δίχτυ Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος Στίχοι: Νίκος Γκάτσος Κάθε φορά που ανοίγεις δρόμο στη ζωή, μην περιμένεις να σε βρει το μεσονύχτι. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί γιατί μπροστά σου πάντα απλώνεται ένα δίχτυ. Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει, μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι. Αυτό το δίχτυ έχει ονόματα βαριά που είναι γραμμένα σ' επτασφράγιστο κιτάπι. Άλλοι το λεν του κάτω κόσμου πονηριά κι άλλοι το λεν... Συνέχεια της πρώτης άνοιξης αγάπη. Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει, μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι. ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ

cool_blood - 11/1/2011 18:52

Πάρε να χεις 'Τhe Road to Hell': Chis Rea Stood still on a highway I saw a woman By the side of the road With a face that I knew like my own Reflected in my window Well she walked up to my quarterlight And she bent down real slow A fearful pressure paralysed me In my shadow She said "Son, what are you doing here? My fear for you has turned me in my grave" I said "Mama, I come to the valley of the rich Myself to sell" She said "Son, this is the road to Hell" On your journey 'cross the wilderness From the desert to the well You have strayed upon the motorway to Hell Well I'm standing by a river But the water doesn't flow It boils with every poison you can think of And I'm underneath the streetlights But the light of joy I know Scared beyond belief way down in the shadows And the perverted fear of violence Chokes a smile on every face And common sense is ringing out the bells... Συνέχεια This ain't no technological breakdown Oh no, this is the road to Hell And all the roads jam up with credit And there's nothing you can do It's all just bits of paper Flying away from you Look out world take a good look What comes down here You must learn this lesson fast And learn it well This ain't no upwardly mobile freeway Oh no, this is the road to Hell

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 15:07

OZZY OSBOURNE CRAZY TRAIN Crazy, but that's how it goes Millions of people living as foes Maybe, it's not too late To learn how to love And forget how to hate Mental wounds not healing Life's a bitter shame I'm going off the rails on a crazy train I'm going off the rails on a crazy train I've listened to preachers I've listened to fools I've watched all the dropouts Who make their own rules One person conditioned to rule and control The media sells it and you live the role Mental wounds still screaming Driving me insane I’m going off the rails on a crazy train I'm going off the rails on a crazy train

toolaek - 11/1/2011 15:35

Some say the end is near. Some say we'll see armageddon soon. I certainly hope we will. I sure could use a vacation from this Bullshit three ring circus sideshow of Freaks Here in this hopeless fucking hole we call LA The only way to fix it is to flush it all away. Any fucking time. Any fucking day. Learn to swim, I'll see you down in Arizona bay. Fret for your figure and Fret for your latte and Fret for your lawsuit and Fret for your hairpiece and Fret for your prozac and Fret for your pilot and Fret for your contract and Fret for your car. It's a Bullshit three ring circus sideshow of Freaks Here in this hopeless fucking hole we call LA The only way to fix it is to flush it all away. Any fucking time. Any fucking day. Learn to swim, I'll see you down in Arizona bay. Some say a comet will fall from the sky. Followed by meteor showers and tidal waves. Followed by faultlines that... Συνέχεια cannot sit still. Followed by millions of dumbfounded dipshits. Some say the end is near. Some say we'll see armageddon soon. I certainly hope we will. I sure could use a vacation from this Stupid shit, silly shit, stupid shit. One great big festering neon distraction, I've a suggestion to keep you all occupied. Learn to swim x3. Mom's gonna fix it all soon. Mom's comin' round to put it back the way it ought to be. Learn to swim x8. Fuck L Ron Hubbard and Fuck all his clones. Fuck all those gun-toting Hip gangster wannabes. Learn to swim x8. Fuck retro anything. Fuck your tattoos. Fuck all you junkies and Fuck your short memory. Learn to swim x7. Fuck smiley glad-hands With hidden agendas. Fuck these dysfunctional, Insecure actresses. Learn to swim x8. 'cause I'm praying for rain And I'm praying for tidal waves I wanna see the ground give way. I wanna watch it all go down. Mom please flush it all away. I wanna see it go right in and down. I wanna watch it go right in. Watch you flush it all away. Time to bring it down again. Don't just call me pessimist. Try and read between the lines. I
can't imagine why you wouldn't Welcome any change, my friend. I wanna see it all come down. Put it down. Suck it down. Flush it down. TOOL AENIMA!!!!!! LEARN TO SWIM!!!!!!!!!!!!

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 15:09

Εμένα οι φίλες μου είναι σύρματα τεντωμένα Στις ταράτσες παλιών σπιτιών Εξάρχεια, Βικτώρια, Κουκάκι, Γκύζη Που πάνω τους έχετε καρφώσει εκατομμύρια σιδερένια μανταλάκια Τις ενοχές σας Αποφάσεις συνεδρίων, δανεικά κοστούμια, σημάδια από κάφτες περίεργες ημικρανίες, απειλητικές σιωπές Κολπίτιδες... Ερωτεύονται ομοφυλόφιλους... Κρυπτομονάδες... Καθυστέρηση... Το τηλέφωνο... Σπασμένα γυαλιά... Το ασθενοφόρο... Κανείς...

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 16:16

KYRIE MELISSANIDH KALO ΕΙΝΑI ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TA 18 MILLION ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕGEAN STON PEIRAIA. H AEK SE XREIAZETAI TO KALOKAIRI KAI EIMAI SIGOYROS ΘA MPEIS MESA ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ γηπεδο STHN N.F.

tb333 - 11/1/2011 18:47

Φίλε μην αυτοπαραμυθιάζεσαι ή δεν έχει τόσα λεφτά ή δεν θέλει να τα βάλει. Αν είχε σκοπό να μπει, θα το είχε κάνει και θα είχε κρατήσει και τον Ντούσκο. Την μόνη φορά που ο Μελισσανίδης ενδιαφέρθηκε ήταν όταν είχε βρει 3 με χοντρο πακέτο (Ρεστη, Λαυρεντιάδη και τον τριτο δεν τον θυμάμαι) όταν αυτοι λάκισαν εξαφανίστηκε και αυτός. Δυστυχώς, γιατί και μόνο με τις γνώσεις του στα παρασκήνια του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι υπεραπαραίτητος.

dimotis_filippon - 11/1/2011 18:36

Όλα τα λεφτά το σχόλιο του GEORGE. B...

georgebou - 11/1/2011 18:14

Ξερω πως ποναει η αλήθεια αλλά έστω κατα μισα να ειναι αλήθεια ο Παππάς έχεις δίκιο. Που ειναι οι ΑΕΚάρχες να χρηματοδοτήσουν την ομάδα? Μονο αυτος και ο Νοτιας πληρωνουν.

castroman - 11/1/2011 18:27

πληρωνουν??? απο που προκυπτει αυτο..λεφτα δικα τους παντως με ΤΙΠΟΤΑ δεν αφηνει η μαμα και η τσιγκουνια,μονο με τα πενιχρα εσοδα της ομαδας προχωραει ακυβερνητο το καραβι..

nontin21 - 11/1/2011 18:23

Ετσι και φυγει ο Παππας ζητω ποθ καηκαμε...τοσα μπορει τοσα κανει. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ που το επαιζε και ΤΙΓΡΗΣ αλλα μαλλον ειναι ΓΑΤΑΚΙ. αυτους εχουμε τι να κανουμε, ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενος αλλα δν θα βρισω ποτε τον κ. Παππα για οσα εχει κανει. αλλα πιστευω οτι μπορει να κανει και περισσοτερα, στηριξη σε αυτους γτ αλλιως θα περασουμε και χειροτερα... ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 6-10.000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΔΝ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ... Συνέχεια ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. "γ) Μόνο ενωµένοι οι ΑΕΚΤΖΉΔΕς µπορούν να επιτύχουν. Μην ξεχνάτε ότι συνήθως έχουµε τους πάντες εναντίον µας, εάν τρωγόµαστε και µεταξύ µας είµαστε άξιοι της µοίρας µας." ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΕΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΣΕ 2-3 ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΚΟΣΜΟ.

AEK_antepithesh_den - 11/1/2011 18:19

feugei o papas apo tin aek to kalokairi! MAGKES ERXETE KAI H KATAREUSI! Pantos h AEKARA tha minei gia pamta stin istoria kai stis kardies mas! kalunixta AEK! Ante na doume ti exei na pei o Xardavelas kai simera stin ekmpompi tou!!!

??-- - 11/1/2011 18:17

Ειμαι το 300οστο νουμερο που γραφει εδω μεσα για να κανω τον εξυπνο και τον ΑΕΚΑΡΑ.Τρομαρα μου, εκανα μια προσπαθεια να διαβασω τα μηνηματα.Και μετα σκεφτικα μια εικονα απο τις εξεδρες.Και αναρωτηθηκα.Πως με τοσο ενωμενο και συνηδητοποιημενο και αγαπημενο λαο ,που τουτες τις δυσκολες ωρες σταζει Σοφια, Μαρια,Ελπιδα,Φωτεινη,Μελπωμενη ,ειναι δυνατον αυτος ο απαραδεκτος τυπος ,που και μονο που εχει φραγκα και δεν τα σταζει θα πρεπει να κιτρινιζει ( δεν λεω κοκκινιζει γιατι... Συνέχεια απαγορευεται απο την ασφαλεια) πως ειναι δυνατον να αφηνει την ομαδα στα κρυα του χειμωνα ,του λουτρου,του ταβανιου του μπαλκονιου?Συγνωμη κυριε ποιος ειστε?Αδερφια μαζι μας ειμαι και εγω.Υστερα απο τοση αυτοκριτικη που εχομεν επιδωθει,τολμω να ανακραξω τρις.ΖΗΤΩ ΜΑς, ΖΗΤΩ ΜΑς, ΖΗΤΩ ΜΑς. Τωρα αποχωρω για να συνεχηστει η εποικοδομιτηκη μας συνομιλια. ΧΑΙΡΕΤΕ!!

winston21212121 - 11/1/2011 18:14

παππα ειμαστε μαζι σου βαλε λεφτα στην αεκαρα και δεν θα χασεις,μην γινεις και εσυ σαν τους αλλους,που το πιστευω δεν εισαι λαμογιο.εισαι πολυ σοβαρος ανθρωπος σε στηριζουμε ολοι..................

socratesthecabdriver - 11/1/2011 18:12

kirie papa kalo kouragia ta kalitera mporis esy na ta kanis na erthoun !!!!!!!!!1

necromayhem1924 - 11/1/2011 18:11

γιατι εμενα μου μυριζει καποια στραβη με το γηπεδικο και αποφασισε ξαφνικα ο παππας να προετοιμασει το εδαφος για την ηρωικη εξοδο του μεσολογγιου? ?

geo21 - 11/1/2011 17:57

ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ....ΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΡΟΜΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΟΝΙΟΣ.Η ΑΕΚ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ,ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΡ...Α ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ...ΕΙ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ!!!!

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 17:55

μαρινάκης Ερνέστο..πώς τα βλέπεις τα πράγματα? Βαλβέρδε πρόεδρε...στο β γύρο έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης το ξέρω.... Βαλβέρδε έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης σκάσε ρε..το ξέρω.....ο Μήτρογλου να φύγει??? Βαλβέρδε όχι στον Άρη....έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης και που να το στείλω?? Βαλβέρδε στείλ'τον στον Τάκη...να έχουμε καβάτζα ένα διπλό με μισή ομάδα...να μαζέψω και τις τιμωρίες όλες σε εκείνο το ματς στη Ν. Σμύρνη..γιατί έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης τι άλλο... Συνέχεια να κάνω?? Βαλβέρδε πάρε το Χαβίτο...πάρε κάποιον...τον πιο ευκολόπιστο...έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης ρε θα με γελάει ο κόσμος...τι να τον κάνουμε το Χαβίτο? Βαλβέρδε πες και καλά ότι τον θέλω εγώ...έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης ρε πρέπει να τον πληρώσουμε κιόλας.... Βαλβέρδε πες ότι τον 3ο χρόνο θα πάρει όλο το πακέτο...μέχρι τότε θα έχει φύγει δανεικός κι όλα καλά..έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης παίζει να δημιουργηθεί και θέμα εσωτερικό στον Άρη...σα να έχεις δίκιο...θα ρωτήσω και το Σωκράτη να μου πει τι έγινε και με τον Αβραάμ... Βαλβέρδε ναι προεδράκο μου καλέ... έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης ρε στο +5 είσαι...τι φοβάσαι?? Βαλβέρδε με μια ήττα εκεί πρόεδρε...θα δεις τι έχει να γίνει...έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός... μαρινάκης φοβάσαι ότι θα μας φτάσει ο βάζελος ρε?? Βαλβέρδε ναι πρόεδρε....έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός...και δε βγαίνεις να φωνάξεις για τη σφαγή του Σταθόπουλου προχτές στο ΟΑΚΑ....όπως έκανες με το Δαλούκα.... μαρινάκης σταμάτα ρε...έχουμε ΑΡΗΣ-ολυμπιακός.... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΑΥΤΟΥΣΙΟ

x_x_esu_ftais_gia_ola - 11/1/2011 17:52

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ????ΜΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΑ????ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΒΑΛΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ!!!ΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!

x_x_esu_ftais_gia_ola - 11/1/2011 17:52

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ????ΜΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΑ????ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΠΡΟΕΔΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΘΑ ΒΑΛΗ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ!!!ΑΝΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ!!

timour - 11/1/2011 17:48

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ. ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ . ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ (ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ .ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΛΑΘΟΣ , ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ........

adiabroxos - 11/1/2011 17:44

RE MERIKOI APO SAS THA AMS TRELANETE TELEIWS NA POUME PERIMENETE DIAXIRISTIKOUS K TETOIA GIA NA DEITE AN THA RXESTE GIPEDO RE MAGGGEEEEESSS EINAI APLO OLOES OI PAE SXEDON ESI LITOURGOUN KANOUN TIS APARETHTES KINISIS AFOU EXOUN DESMEYTEI ME TON KOSMO OTI THA VOITHISI O GAYROS GEMIZI AKOMA KAI STA PETRINA XRONIA GEMIZE O PAOK TO IDIO POU O PAOK PALEYE PANTA NA KLEPSEI THN TRITH THESH STH VATHMOLOGIA KAI TIPOTE ALLO EMEIS TELIKA EIMASTE OI XEIROTEROI OI PIO PSILOMUTES KAI KOBLEKSIKOI. KANUME ENA VHMA EMEIS KANEI 5 H DIOIKISI ETSI PAEI. KAI MI MOU PEITE OTI KANAME FETOS VIMA EMEIS GT SE OLA TA PEXNIDIA MESA HMOUN K EIDA PWS HTAN OI KERKIDES. TELOS AN DE VOITHISOUME EMEIS KANEIS ALLOS DE MPOREI. VLEPE TO MACH ME ZENIT EIMASTAN GIA KLAMATA ADEIO KRYO GIPEDO SE KRISIMO AGWNA PANE OI AEKARES RE H FYLAKH EINAI H STO XWMA DYSTYXWS MEINAME POLU LIGOI ARWSTOI

dimitrisg21 - 11/1/2011 17:42

Δεν λεω βοηθησε γιατι το ηθελε η οχι δεν εχει σημασια.Αλλα συνεχεια στο κοσμο τα ριχνουμε που ο κοσμος παντα εκει ειναι.Αν ειναι να μου χαρισουν μια porsche και να ζηταω χρηματα για την βενζινη καλυτερα να μη την παρω.Παντα διαβαζω ο κοσμος να ενισχυσει.Ας κανουν και αυτοι κατι και θα δουν οχι οτι χασουρα δε θα εχουν αλλα θα βγαλουν κερδος.Με 5-10 ευρω το εισητηριο και με ποιοτικες μεταγραφες εστω νεων ελληνων θα δουν ποσο κοσμος θα ερχεται.Γιατι με την κερκυρα οσοι ειχαμε... Συνέχεια διαρκειας πηγαμε και οσοι δωσαν εστω και 10 ευρω σιγουρα το μετανιωσαν...

sebastian21 - 11/1/2011 17:41

«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι: α) Θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο, δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους στην ΑΕΚ. β) Ακόµα και εάν δεν πάρουµε το πρωτάθληµα, που µε 15 βαθµούς πίσω οι ελπίδες είναι µικρές, αρκεί ένα Τσάµπιονς Λιγκ µέσω των πλέι οφ για να ορθοποδήσει η οµάδα κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουµε τις δυνάµεις µας. _____________ Eκτός απο επικίνδυνος είναι και βλαμμένος... Έχει ακόμα αμυδρές ελπίδες για το πρωτάθλημα λεει. Αλλα και αυτο να μην παρουμε μας... Συνέχεια ενημερωνει πως πρεπει να γεμισουμε το γηπεδο για να βγουμε στο τσαμπιονς λιγκ για να ορθοποδησει οικονομικα η ομαδα... Ειναι αστειο πραγματικα, αληθεια τον εχει ενημερωσει καποιος πως και να βγουμε πρωτοι στα play - off ειμαστε στους ανισχυρους και θα βγουμε νοκ αουτ απο καποια Σεβιλλη παλι; Παραδεχεται ουσιαστικα πως η ομαδα λειτουργει στον αυτοματο και οτι δεν εχει σκοπο να μπλεχτει με την βρωμια του ποδοσφαιρου. Πρωτον απο το 2004 επι Ντεμη εχουμε βαρεθει να χρωσταμε. Με τοσες ευνοικες ρυθμισεις για απ ΄την πολιτεια επρεπε να ειχαμε ξεχρεωσει... Αρα φαγατε με χρυσα κουταλια γιατι ο κοσμος τουλαχιστον για 3 χρονια στηριζε την ομαδα με πανω απο 20.000 διαρκειας και βγηκαμε και τσαμπιονς λιγκ αλλα εγω ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Δευτερον αν θεωρεις κυριε Παπα οτι ειναι πολυ βρωμικο το ποδοσφαιρο για σενα για να μπλεχτεις τοτε κανε στην ακρη και καποιος θα βρεθει να αναλαβει. Αφου πρωτα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. Και μετα εξηγειστε γιατι ασχολειστε με την ναυτιλια... Μαλλον εκει δεν εχει βρωμια και ασχολουνται ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ. Υ.Γ1 Κυριε Παπα με τον διαχειριστικο ελεγχο τι θα γινει; Θα σας πω εγω λοιπον. Η BDO είναι εταιρεία βιτρίνα... Μπαίνει πάντα όταν οι εταιρείες που τη καλούν έχουν πρόβλημα... Ιδιοκτήτης της γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας με κουμπάρο ιδιοκτήτη ομάδας ποδοσφαίρου στο νησί...λόγω εμπλοκής γνωστου υπαλληλου τησ κυπριακη παε στη διαπλοκή της ΠΑΕ αεκ με μίζες απο ποδοσφαιριστές μέχρι σωβρακα... Η υπόθεση αργεί και θα βγει κουκουλωμενη... Δλδ με τον ίδιο τροπο
που έβγαζε η πυθια τους χρησμους... Ετσι δεν ειναι μιστερ Παπα; Υ.Γ2 Οταν θα γεμισει το γηπεδο μιστερ Παπα ΘΑ γινει ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ... Υ.Γ3 Ο Νοτιας που χαθηκε ρε Παπα; Απολαμβανει τα οφελη απο τους δυσμενεις ορους για την ΑΕΚ (700 χιλιαρικα τον χρονο) που απεκτησε απο τοτε που την εβαλε να παιζει στο προπονητικο ΤΟΥ; Καλησπερα σε ολα τα κιτρινομαυρα αδερφια

kostasa - 11/1/2011 17:27

Κύριε Παπά, Νοτιά και σια Σας ‘ευχαριστώ’ για όσα ‘προσφέρατε’ ως σήμερα στην ομάδα και σας παρακαλώ όπως αποχωρήσετε από το μετοχικό σχήμα της ΑΕΚάρας το συντομότερο δυνατό. Λαμβάνοντας υπόψη πως δεν επιθυμείτε να είστε ο ηγέτης της ΑΕΚάρας, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ούτε και εμείς οι ΑΕΚτζής, δεν επιθυμούμε την παρουσία σας στα δρώμενα της ένδοξης ομάδας μας. Η παρουσία σας βλάπτει την ΑΕΚάρα και με τον τρόπο που την διοικείτε την απαξιώνετε στα μάτια όλων των... Συνέχεια Ελλήνων φιλάθλων. Ως ΑΕΚτζής αρνούμαι τα ψίχουλα που προσφέρετε, αρνούμαι την ελεημοσύνη σας. Υπάρχουν άλλα ιδρύματα για να προσφέρετε την φιλανθρωπία σας. ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ. Λέτε πως παραμένετε περιμένοντας άλλους εύπορους ΑΕΚτζήδες να αναλάβουν της υποχρεώσεις που εσείς δημιουργήσατε. Άτομα που πιθανότατα ανήκουν στους κύκλους όπου συχνάζετε. Πιστεύετε πραγματικά πως στους κύκλους σας υπάρχουν τόσο ηλίθια άτομα; Η παραμονή η δική σας όσο και του κ. Νοτιά στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ είναι το λιγότερο ΥΠΟΠΤΗ. Γιατί επιμένετε; Λέτε πως δεν θέλετε να δείτε την ΑΕΚ στο πρωτοδικείο και στη Δ Εθνική. Προτιμάτε να την καταστρέψετε παντελώς; Γιατί άμα συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση εκεί ακριβώς οδηγούμαστε. Στη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η πιθανότητα ορισμού διοίκησης πρωτοδικείου μπορεί να ενεργοποιήσει κάποιον οικονομικά εύρωστο ΑΕΚτζή να αναλάβει την ομάδα προσδίδοντας της ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. Η πτώση της ομάδας στη Δ κατηγορία θα την καθαρίσει από χρέη, και σε 3 χρόνια θα είναι ξανά στη Σουπερ-Λίγδα, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Με εκτίμηση Ένας απογοητευμένος ΑΕΚτζής

timour - 11/1/2011 17:40

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ????? Ο ΧΗΝΑΣ ΕΙΣΑΙ??????????

kostasa - 11/1/2011 18:46

Ούτε ο Χήνας είμαι ρε φίλε, ούτε ο Πάπιας. Είμαι ένας ανώνυμος ΑΕΚτζής, πατέρας 3 παιδιών που θέλει να κάνει τα παιδιά του ΑΕΚόπουλα, και περιστασιακά τα πηγαίνει στο γήπεδο, αλλά παράλληλα στεναχωριέται επειδή τα μικρά θα πικραθούν πολύ αν τελικά αγαπήσουν της ΑΕΚάρα.

papatangocharlie - 11/1/2011 20:20

και λοιπον; τι θα γινει αν πικραθουν; εμεις που πικραινομαστε συνεχως εδω και 15 χρονια, τι παθαμε; αλλαξαμε; γιναμε γαυροι; βαζελοι; λαμογια; χασαμε τη διαφορετικοτητα μας; ας γινουν ΑΕΚ, επιδη ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... ολα τα αλλα ειναι καραμελες για να εχουμε να λεμε και να κλαιγομαστε..

sebastian21 - 11/1/2011 17:40

«Θα ήθελα να πω στους φιλάθλους ότι: α) Θα πρέπει να επιστρέψουν στο γήπεδο στον δεύτερο γύρο, δείχνοντας έµπρακτα την αγάπη τους στην ΑΕΚ. β) Ακόµα και εάν δεν πάρουµε το πρωτάθληµα, που µε 15 βαθµούς πίσω οι ελπίδες είναι µικρές, αρκεί ένα Τσάµπιονς Λιγκ µέσω των πλέι οφ για να ορθοποδήσει η οµάδα κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουµε τις δυνάµεις µας. _____________ Eκτός απο επικίνδυνος είναι και βλαμμένος... Έχει ακόμα αμυδρές ελπίδες για το πρωτάθλημα λεει. Αλλα και αυτο να μην παρουμε μας... Συνέχεια ενημερωνει πως πρεπει να γεμισουμε το γηπεδο για να βγουμε στο τσαμπιονς λιγκ για να ορθοποδησει οικονομικα η ομαδα... Ειναι αστειο πραγματικα, αληθεια τον εχει ενημερωσει καποιος πως και να βγουμε πρωτοι στα play - off ειμαστε στους ανισχυρους και θα βγουμε νοκ αουτ απο καποια Σεβιλλη παλι; Παραδεχεται ουσιαστικα πως η ομαδα λειτουργει στον αυτοματο και οτι δεν εχει σκοπο να μπλεχτει με την βρωμια του ποδοσφαιρου. Πρωτον απο το 2004 επι Ντεμη εχουμε βαρεθει να χρωσταμε. Με τοσες ευνοικες ρυθμισεις για απ ΄την πολιτεια επρεπε να ειχαμε ξεχρεωσει... Αρα φαγατε με χρυσα κουταλια γιατι ο κοσμος τουλαχιστον για 3 χρονια στηριζε την ομαδα με πανω απο 20.000 διαρκειας και βγηκαμε και τσαμπιονς λιγκ αλλα εγω ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Δευτερον αν θεωρεις κυριε Παπα οτι ειναι πολυ βρωμικο το ποδοσφαιρο για σενα για να μπλεχτεις τοτε κανε στην ακρη και καποιος θα βρεθει να αναλαβει. Αφου πρωτα ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. Και μετα εξηγειστε γιατι ασχολειστε με την ναυτιλια... Μαλλον εκει δεν εχει βρωμια και ασχολουνται ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ. Υ.Γ1 Κυριε Παπα με τον διαχειριστικο ελεγχο τι θα γινει; Θα σας πω εγω λοιπον. Η BDO είναι εταιρεία βιτρίνα... Μπαίνει πάντα όταν οι εταιρείες που τη καλούν έχουν πρόβλημα... Ιδιοκτήτης της γνωστός Κύπριος επιχειρηματίας με κουμπάρο ιδιοκτήτη ομάδας ποδοσφαίρου στο νησί...λόγω εμπλοκής γνωστου υπαλληλου τησ κυπριακη παε στη διαπλοκή της ΠΑΕ αεκ με μίζες απο ποδοσφαιριστές μέχρι σωβρακα... Η υπόθεση αργεί και θα βγει κουκουλωμενη... Δλδ με τον ίδιο τροπο
που έβγαζε η πυθια τους χρησμους... Ετσι δεν ειναι μιστερ Παπα; Υ.Γ2 Οταν θα γεμισει το γηπεδο μιστερ Παπα ΘΑ γινει ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ... Υ.Γ3 Ο Νοτιας που χαθηκε ρε Παπα; Απολαμβανει τα οφελη απο τους δυσμενεις ορους για την ΑΕΚ (700 χιλιαρικα τον χρονο) που απεκτησε απο τοτε που την εβαλε να παιζει στο προπονητικο ΤΟΥ; Καλησπερα σε ολα τα κιτρινομαυρα αδερφια

yellowheart - 11/1/2011 11:13

Δεν μπορεί ο άνθρωπος -δεν έχει κάποια φιλοδοξία για την ΑΕΚ,μπήκε κατά τύχη -δεν μπορεί να κοντράρει Μαρινάκη,μένει γιατί μας λυπάται μην πέσουμε Δ' Εθνική,τερα από οίκτο.Κάποια στιγμή θα βαρεθεί ,δε θα κάνει ούτε τα στοιχειώδη ,θα είμαστε μία ζωή πεμπτοέκτη,μετά θα παραπαίουμε ,θα γίνει νέος Φιλίππου και η ΠΑΕ σαν την ομάδα μπάσκετ.Καλύτερα αυτό να γίνει μία μέρα νωρίτερα ,να πέσουμε και κατηγορίες ,να διαλυθεί αυτό το σάπιο καθεστώς ,μήπως κάνουμε φιλάθλους με πιό σωστή... Συνέχεια νοοτροπία και τότε ίσως ενδιαφερθεί κανένας σοβαρός επενδυτής να επενδύσει στην ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ που δημιούργησαν ΠΑΠΠΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ και όλη αυτή η μυστήρια ομάδα .Το να διατηρείται αυτή η άρρωστη κατάσταση ,όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ,χωρίς σχέδιο και φιλοδοξία,είναι ντροπή.Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΙΚΤΟ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ.Σε ποιά σοβαρή ΠΑΕ θα έστεκαν επιχειρήματα σαν αυτά που παρουσιάζει ο Κ.Παππάς;

adiabroxos - 11/1/2011 17:38

NICK 5600 H AEK DEN EINAI MIA OMADA POU THS AKSIZI OIKTO H ISTORIA THS DEN AKSIZEI TH ZITIANIA OPWS LES ALLA H AEK AKSIZI NA PEZEI SE OPOIO GIPEDO K NA NAI BROSTA SE 50.000 KOSMO MINIMUM DAXEI? OPWS PARATHSAME EMEIS THN AEK ETSI MIA MERA THA THN PARATHSOUN K OI METOXOI FILARAKO MOU.

kostasa - 11/1/2011 17:34

Κύριε Παπά, Νοτιά και σια Σας ‘ευχαριστώ’ για όσα ‘προσφέρατε’ ως σήμερα στην ομάδα και σας παρακαλώ όπως αποχωρήσετε από το μετοχικό σχήμα της ΑΕΚάρας το συντομότερο δυνατό. Λαμβάνοντας υπόψη πως δεν επιθυμείτε να είστε ο ηγέτης της ΑΕΚάρας, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως ούτε και εμείς οι ΑΕΚτζής, δεν επιθυμούμε την παρουσία σας στα δρώμενα της ένδοξης ομάδας μας. Η παρουσία σας βλάπτει την ΑΕΚάρα και με τον τρόπο που την διοικείτε την απαξιώνετε στα μάτια όλων των... Συνέχεια Ελλήνων φιλάθλων. Ως ΑΕΚτζής αρνούμαι τα ψίχουλα που προσφέρετε, αρνούμαι την ελεημοσύνη σας. Υπάρχουν άλλα ιδρύματα για να προσφέρετε την φιλανθρωπία σας. ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ. Λέτε πως παραμένετε περιμένοντας άλλους εύπορους ΑΕΚτζήδες να αναλάβουν της υποχρεώσεις που εσείς δημιουργήσατε. Άτομα που πιθανότατα ανήκουν στους κύκλους όπου συχνάζετε. Πιστεύετε πραγματικά πως στους κύκλους σας υπάρχουν τόσο ηλίθια άτομα; Η παραμονή η δική σας όσο και του κ. Νοτιά στα διοικητικά δρώμενα της ΑΕΚ είναι το λιγότερο ΥΠΟΠΤΗ. Γιατί επιμένετε; Λέτε πως δεν θέλετε να δείτε την ΑΕΚ στο πρωτοδικείο και στη Δ Εθνική. Προτιμάτε να την καταστρέψετε παντελώς; Γιατί άμα συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση εκεί ακριβώς οδηγούμαστε. Στη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Η πιθανότητα ορισμού διοίκησης πρωτοδικείου μπορεί να ενεργοποιήσει κάποιον οικονομικά εύρωστο ΑΕΚτζή να αναλάβει την ομάδα προσδίδοντας της ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. Η πτώση της ομάδας στη Δ κατηγορία θα την καθαρίσει από χρέη, και σε 3 χρόνια θα είναι ξανά στη Σουπερ-Λίγδα, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Με εκτίμηση Ένας απογοητευμένος ΑΕΚτζής

antwnh - 11/1/2011 17:32

Εν ολιγοις: δεν μας θελεις, δεν σε θελουμε, δεν δουλευει αυτη η σχεση. Φροντισε λοιπον να ετοιμασεις την διαδοχη σου ταχιστα και μην μας μπλεξεις σε μακροχρονα προτζεκτ (πχ. γηπεδο) που θα αποθαρρυνουν ακομα και τους ελαχιστους τρελους/βλακες που μπορει να θελουν καποια στιγμη να επενδυσουν στην ομαδα. Μας εχεις μικρυνει ΠΑΡΑ πολυ και σαν αποτελεσμα μπορει οντως να επιβαρυνεσαι οικονομικα, εισαι ομως υπευθυνος γι αυτη την κατασταση.

mobydick - 11/1/2011 17:31

kai afou thn exei giati den ependiei ka8olou, kai thn exei afhsei sthn xeiroterh aek ths istorias ths ? to kalokairi 8a thn kanei kai apo panw....

bert68 - 11/1/2011 17:27

το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια....

timour - 11/1/2011 17:24

ΠΡΟΣ ΑΕΚ 365' ΒΓΑΛΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ............

pkp21 - 11/1/2011 17:14

Δε ντρέπεστε ρε ΑΕΚτζήδες που θέλετε και μεταγραφές, που δε αποθεώνετε τον κ. Παπά που έχει βάλει στην ΑΕΚ σε 6 χρόνια ΟΚΤΑΨΗΦΙΟ νούμερο (από το 11 ως το 99 διαλέγετε και παίρνετε) για να χάνει η ΑΕΚ από τον κάθε πικραμένο Πανιώνιο, Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα κλπ κλπ κλπ.... Και βγαίνουν μετά τα ζώα και λένε "προσέξτε τον Παπά και τα μάτια σας"... Γιατί ΡΕ, τώρα με τον Παπά είμαστε 5οι, χωρίς Παπά δηλαδή πόσο χειρότερα να πάμε?? Φάτε την τώρα, μια ζωή το ίδιο παραμύθι μη φύγει ο λεφτάς και μείνει... Συνέχεια η ΑΕΚ μόνη της... Πάρτε το χαμπάρι, η ΑΕΚ είμαστε εμείς, ο κόσμος της.

lion_king21 - 11/1/2011 17:12

παιδια καλησπερα και απο εμενα... κατα την δικη μου γνωμη ο κυριος παππας λεει πολλες αληθειες και θα δειτε τι εχει να βγει μετα τον διαχειριστικο ελεγχο....μερικοι βλεπουν την αεκ σαν επιχειρηση και αλλοι την βλεπουν συναισθηματικα καιρος οι πρωτοι να παρουν δρομο και δεν εννοω τον κυριο παππα...και στο γηπεδο δεν παμε μονο στα ντερμπυ παμε επειδη αγαπαμε την ομαδα ετσι πρεπει να κανουμε εμεις οι απλοι αγνοι φιλαθλοι....

sebastian21 - 11/1/2011 17:09

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 15:16

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έκθεσης που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Ο Φίλαθλος», αν ο Παναθηναϊκός δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα την τρέχουσα περίοδο (ή δεν εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League , θα μπει σε επικίνδυνες οικονομικές περιπέτειες. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει κομμάτι από την πίτα του Champions League, καθώς μόνο ο πρωταθλητής θα εισπράξει τα 9 εκ. ευρώ για την απευθείας... Συνέχεια είσοδό του στους χρυσοφόρους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ για την περίοδο 2010-11 εκτοξεύονται από 30,756 εκατ. ευρώ σε 47,923 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, σχεδόν 18 εκατ. ευρώ. Η έκθεση δείχνει ότι για άγνωστους λόγους η λογιστικά καταγραφή του πριμ που δόθηκε το νταμπλ, μεταφέρθηκε στον ισολογισμό για τις 30 Ιουνίου του 2011. Επίσης, δεν υπάρχει πρόβλεψη για άλλο τουλάχιστον ένα εκατ. ευρώ από τις χορηγίες, την ενδεχόμενη μείωση της διάθεσης εισιτηρίων (ειδικά αν η ομάδα δεν κατακτήσει τον τίτλο), καθώς και τις μειώσεις στα ποσά διαφημίσεων (από και προς την ΠΑΕ) τηλεοπτικών κλπ. εν μέσω κρίσης. Η έκθεση της Grant Thorton αφήνει αιχμές για υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν παραληφθεί τα σχετικά τιμολόγια από τους μάνατζέρ τους. Υπάρχει ένα «κενό» επίσης όσον αφορά τους δανεισμούς (Ρουκάβινα, Μπίαρσμιρ, Ντέιβιντ κ.ά.) και τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών (Τζιόλης, Ίβανσιτς, Σόουζα). Η Grant Thorton διατηρεί τις επιφυλάξεις της για λάθη στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών όσον αφορά την αλλαγή του τρόπου φορολόγησης. Τα συμβόλαια που έχουν υπογραφεί μετά τις 30 Ιουνίου 2010 θα πρέπει να καλύπτουν το 45% και όχι το 21,2% που ίσχυε πρώτα, κάτι που σημαίνει ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα υπάρξει πρόσθετη επιβάρυνση της τάξεως των 8 εκατ. ευρώ. Για να εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα έσοδα ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κατακτά επί τρία συναπτά έτη το πρωτάθλημα και να συμμετέχει στους ομίλους του
Champions League προσδοκώντας σε όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα από μπόνους της UEFA, χορηγίες, διαφημίσεις, τηλεοπτικά, εισιτήρια κλπ. Τέλος, όπως αναφέρει η έκθεση, στη ΓΗΠΕΛ έχουν δοθεί 5 εκατ. ευρώ για το νέο γήπεδο και πρέπει να δοθούν άλλα 9 εκατ. ευρώ, συν ένα εκατ. ευρώ που δίδεται στις ακαδημίες της ομάδας.

vasilis_v - 11/1/2011 16:44

ΠΑΝΟ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΣ! Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΖΙΓΓΕΡ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ! ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, Η ΠΛΕΥΡΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ! ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΛΥΤΡΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΥΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ! ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΟΙ... Συνέχεια ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:56

ΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ?????Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.

aek_gia_panta_mazi - 11/1/2011 16:43

ΠΡΟΣ CASTROMAN ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΟΝΟΜΑΤΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΙΗΣ ΤΟ 2004 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ -ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ -ΦΡΟΝΤΙΣΕ... Συνέχεια ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ

aek21r210 - 11/1/2011 14:42

τωρα ναι...μας επεισες....φιλε παππα και νοτια εχεετε μεινει για να βγαλετε τα λεφτουδακια σας που εχετε ηδη βαλει ειτε απο πλησεις ειτε απο οιδιποτε και να φυγετε,και μολις κανετε αποσβεση δεν σας ειδα δεν σας ξερω θα λετε και θα την γραψετε στα αρχ!@! τιν αεκ οπως κανετε τωρα...!!Τι νομιζεις οτι ειναι μαγκια να βγεις ν πεις οτι δεν νοιαζομαι για ποδοσφαιρο και οτι ημουν μικρομετοχος και δεν θελω να ειμαι μαγλομετοχος .???ισα ισα εχω σε σιχαθηκα περισσοτερο...Τι θες δηλαδη απο τον κοσμο να... Συνέχεια σε προσκυνησει χωρις να εχετε κανει τιποτα????ε ΟΧΙ ρε φιλε... Αν δεν τη θες τοσο ολυ την αεκ τραβα κανε οτι θες κοψε το λαιμο σου και βρες καποιον που να ενδιαφερεται ειτε ειναι ο μελλισανιδης και καθε μελλισανιδης...!!!ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.... ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΙΠΟΕ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΦΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ κΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΛΗ...!

aekcy - 11/1/2011 16:43

Αφού δεν την παίρνει κανένας τι δεν μπορείς να καταλάβεις εδώ η βαζέλα χωρίς χρέη και δεν μπορεί όχι να βρει επενδυτή αλλά ούτε καν πρόεδρο τι μας λες τώρα?

nikimou21 - 11/1/2011 16:15

ADELFIA....I LUSI EINAI MIA.....NA PSIFIZEI O LAOS PROEDRO GIA MIA 3 ETIA,OPOS GINETAI STIN REAL,STIN BARCA...KI AYTO TO DIKAIOMA NA MAS TO POULISEI I PAE M ENA LOGIKO ANTITIMO..P.X...100 EYRO TO ETOS...MONO ETSI THA EXOUME FONI KAI GNOSI.....ALLIOS THA EIMASTE PANTA ERMAIA TOU KATHE TYXARPASTOU....KAI KATHE ETOS ISOLOGISMOS...DEN TO KANOUN GIATI OLOI THELOUN TIN KONOMA...GI AYTO KI EGO ,POTE PIA DIARKEIAS..THA PIGAINO KAI THA AGORAZO TO EISTITIRIO STO OAKA...KAI TELEIONONTAS...MIA XARI AP OLOUS MAS..NA DOSOUME TO PAIXNIDI STON TORINA VROMERO PANIONIO..LOGO NESTORIDI,MAYROU,...PROSFYGIAS...POLLOI PANIONIOI EINAI FILOAEK....AS FANOUME PRAGMATIKA MEGALOI......THNKS...KAI AEK TILL DEATH

toolaek - 11/1/2011 16:35

OI 100 MALAKES SKAFTIADES DEN EINAI FILOAEK....KANENAS POU XERW DEN EINAI FILOAEK....!NEA SMYRNH MENW TA TELEUTAIA 3-4 XRONIA... FILOAEK DEN EINAI.... TIGKA STOUS AEKTZIDES MPOREI NA EINAI ,ALLA OI 1000 PANIWNIOI FILOAEK DEN EINAI!!!!! LAIKH BASH KAI DIKAIOMA PSHFOU EINAI H ONADIKH LUSH SE SYNDYASMO EM OPOION EUPORO MPOREI NA PROSFEREI...ETSI K ALLIWS OI PROEDROI REAL BARCA KLP ZAPLOUTOI EINAI...

the_teacher - 11/1/2011 16:34

Μαλιστα.Εγω ως καλοπροαιρετρος ανθρωπος δεχομαι οτι ο Παππας εχει δικιο και χτυπαει το κεφαλι του που εχει ξωμεινει στην ΑΕΚ.Ωραια.Ομως,πως ειναι δυνατον,ενας εφοπλιστης του βεληνεκους των Παππα και Νοτια να αφηνει μια επιχειρηση ακυβερνητη στη μεση του ωκεανου?Πως ειναι δυνατον να πιστευουν οι μετοχοι, οτι αφηνοντας την ΑΕΚ στην τυχη και βαζοντας μαθητευομενους μαγους στη διοικηση, θα γλιτωσουν χρηματα και τελικα θα απεγκλωβιστουν.Μα δουλευομαστε τωρα?Στις αλλες επιχειρησεις τους... Συνέχεια ετσι κανουν¨Οταν κατι δεν πηγαινει καλα λενε:"Ενταξει μωρε,βλακεια εκανα" και το αφηνουν να χασκει ακυβερνητο.Μα με αυτον τον τροπο θα εχουν στην κατοχη τους ενα πηγαδι χωρις πατο!Την επιχειρηση που δεν παει καλά η προσπαθουν να τη σωσουν,η την κλεινουν,η την πουλανε.Πιστευει ο κ.Παππας οτι η ΑΕΚ,ετσι οπως ειναι σημερα θα συνεχισει να υπαρχει για πολυ ακομη?Τουλαχιστον ας μας ξεκαθαρισει τι στην ευχη εχει σκοπο να κανει.Να τη διαλυσει,να την σωσει,η να την πουλησει.Γιατι κυριε Παππα και τα τρια δε γινονται.Ουτε μπορεις να απεχεις και να τζογαρεις με το μελλον της ΑΕΚ,ελπιζοντας οτι θα "κατσει" κατι απο τα τρια ετσι απλα.Προσωπικα εγω δε θεωρω τον Παππα απατεωνα.Πιστευω ομως οτι η προσωπικοτητα του και τα αντερα του δεν ειναι καταλληλα για την τωρινη κατασταση.Η ΑΕΚ,μαζι με χρηματα,χρειαζεται κι εναν πολεμιστη που να μπορεσει να ξαναδωσει πνοη και δυναμικη σε αυτο το τεραστιο μεγεθος που λεγεται ΑΕΚ!

mitseas_mono_a_e_k - 11/1/2011 16:02

ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ? ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ,ΟΛΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η Α.Ε.Κ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΟΧΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΙΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΠΠΑ. ΧΑΡΗ ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΠΑ,ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΧΑΖΟΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΟΥΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ... Συνέχεια ΓΑΤΟΣ ΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΟ?ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ Ε ΚΑΙ?ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΙΧΑΣΤΗΚΑΜΕ.ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΑΒΕΡΤΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ(ΑΦΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ).ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΑΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΕΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΑΕΚΑΡΑ ΑΕΚΑΚΙ. ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΔΩ ΤΙΤΛΟ ΞΑΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΛΑΟ ΣΟΥ!!! ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΧΑΖΕΥΑΝΕ ΟΛΟΙ...ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:31

++++++++++++++++++++++++++++

t_vals66 - 11/1/2011 16:30

Οποιος θεωρει οτι η ΑΕΚ ειναι μαγαζι γωνιακο εχει απολυτο δικαιο.Αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ενδιαφερετε κανενας. Σαν τα γωνιακα ξενοικιαστα που γεμισε η Ελλαδα.Παρτε χαμπαρι οτι χωρις γηπεδο η Ομαδα ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΩΝΙΑ θα παραμεινει και οχι ΜΑΓΑΖΙ.Οποιον τιτλο και να παρουμε,εφημερος θα ειναι. ΓΗΠΕΔΟ ΧΘΕΣ !!!Περιφερομενοι προσφυγες της καρπαζιας εχουμε γινει.ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!!!!

GEORGE-B - 11/1/2011 14:52

ΦΥΓΕ ΠΑΠΠΑ ΤΩΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ. (εσυ, το παρεακι σου και ο κοντος) ΕΓΩ ΘΕΛΩ : 1. Θελω Να παιζω στα Λιοσια , στο Γηπεδακι του Ακρατητου που εχει ωραιο βοριαδακι και sans roof. 2. Θελω Να παιζω μπροστα σε 700 θεατες , που εχουν ερθει οχι για να δουνε μπαλα , αλλα για να παιξουν βατραχομαχιες. 3. Θελω Να εχω 150εκ Ευρω Χρεη , γιατι εσυ Χαζοπαππα , κανεις χρεη αλλα, καπως τα καλυπτεις απο την τσεπη σου , δεν τα κανεις πασα στον επομενο και εξαφανιζεσαι.(προς το παρον... Συνέχεια τουλαχιστον) 4. Θελω Να εχω Συντριμμ-Τιμ , η οποια δεν κερδιζει ουτε την Καλλιθεα και δεν με πειραζει αν ειναι απληρωτη κανα δυο χρονια. 5. Θελω Να αλλαζω Προεδρο 2 φορες την Ημερα. Το πρωι να ειναι ο Γρανιτσας και το απογευμα ο Κουγιας. 6. Θελω Να γυρισουν τα γραφεια στην 3 Σεπτεμβριου , με μοναδικο επιπλο=παγιο , το Laptop του Λοιζιδη. 7. Θελω Ολο το Ροστερ της ΑΕΚ να εχει κανει Προσφυγη. Ξεφτιλα. Παρελαβες ομαδα με 18 προσφυγες και θα παραδωσεις ομαδα με 1 (του τζιμπουρ). Απαραδεκτο. 8. Θελω καθε 3η αγωνιστικη , να μην μπορω να δω την ΑΕΚ (και ας πληρωνω διαρκειας) λογω Επεισοδειων. 9. Θελω το παλιο , καλο μου προπονητηριο στους Θρακομακεδονες.Τη χαρα του καθε ποδοσφαιριστη. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΠΑΠΠΑ , ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΥΝΕΣ. ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΤΙ ? ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ? ΚΑΛΑ , ΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Γεια σου κυριε Παππα και καλη τυχη.... σε εμενα....γιατι θα την χρειαστω.

danielos - 11/1/2011 16:22

George τον συγκίνησες και θα μείνει... Του χρόνου σε περιμένει ορεκτικό με Φιόλουσον σκανδιναβίας ωριμασμένο σε χλοοτάπητα μεσογαίας , Ντάτομο για κυρίως, με σάλτσα Έντερ και ξύσμα πάπα και μπούπα Ντιοπ. Συνοδεύονται απο ούζο Μυτιλήνης "Το Γκερέιρο" . Για απεριτιφ παγωτό σπρώξε- γλύψε "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια" Καλή όρεξη. Καλή τύχη σε όλους...εγώ νηστεύω.

GEORGE-B - 11/1/2011 16:43

Danielo κρατα την ορεξη σου , γιατι απ'το καλοκαιρι, ο,τι γραφεις για την διοικιση του Μπασκετ διπλα, θα τα γραφεις και εδω για το ποδοσφαιρο. Η ιδια θα ειναι. Θα γλυτωνεις και σχολια.

danielos - 11/1/2011 17:29

Φίλε George βρίσκεις ομοιότητες στη κατάσταση του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού ΠΑΟΚ που προέκυψαν και οι δύο απο διοικήσεις πρωτοδικείου; Μην υποτιμάτε την δυναμική της ομάδας.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:32

Danielos ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ Η ΑΕΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΑΡΑΧΤΟΣ Η ΑΕΚ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΑΕΚΤΖΗ.

danielos - 11/1/2011 16:58

Panos21 είσαι απόλυτος... κανείς δεν πεθαίνει, για μπάλα μιλάμε και ο καθένας κάνει ότι θέλει.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 17:05

ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ???????????ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΣΥ(ΕΣΕΙΣ) ΜΙΛΑΣ(ΜΙΛΑΤΕ) ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ.

danielos - 11/1/2011 17:19

Ρε αδερφέ ο μόνος που φέρεται σα να του σκότωσαν την μάνα εδώ μέσα είσαι εσύ και με το συμπάθειο δηλαδή...

t_vals66 - 11/1/2011 15:59

Συμφωνω και επαυξανω GEORGE B 1.Θελω να φυγεις σαν τον Φιλιππου και συ, να αναλαβουν οι σωτηρες. 2.Θελω να γινω ΠΑΟΚΑΡΗΣ 3.Και Ηρακλης ακομη,να κατεβαζω πορεια με 500 ΑΕΚΑΡΕΣ Αυγουστιατικα να παιζω Σουπερ Λιγκα

castroman - 11/1/2011 15:13

γιατι μας παραπεμπεις στην ομαδα του Ψωμιαδη,της ENIC-Netmed,υπηρχε και η ΑΕΚ του 1989-1996 η ακομα και του Μπαρλου..η ζωη δεν τελειωνει στους Παππαδονοτιαδες που εχουν καταντησει την ομαδα αγωνιστικα ανυποληπτη τα τελευταια 3 χρονια..εγω ενα ξερω..η ΑΕΚ επι των ημερων τους εχει σηκωσει "λευκη πετσετα",παλευοντας με τον ΠΑΟΚ για την τριτη θεση..τρια χρονια η ομαδα "βαραει¨ την ιδια "βιολα" χωρις να φαινεται απο πουθενα οτι ο συλλογος θα ανακαμψει,κανοντας "τεφρα"..

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 15:37

ΑΠΟ ΤΟ79 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 89 ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ??????ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ????ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΕΒΔΟΜΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΠΡΩΤΟΥ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ ..................ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΙΟΥΔΑΣ Ή ΕΣΥ???????????????

castroman - 11/1/2011 18:45

εγω φιλε μου εγινα ΑΕΚ στα "πετρινα χρονια" του Ζαφειροπουλου,τοτε που επαιζε στην ομαδα ο Λετσας,ο Ακριβοπουλος,ο Παραπραστανιτης και ο Βολωνακης,εαν τους ξερεις βεβαια.. οταν ολα τα παιδακια στην Ελλαδα γινοντουσαν Παναθηναικοι λογω Σαραβακου και Ολυμπιακοι λογω Σαργκανη και Αναστοπουλου..αυτα περι γαυρων να τα πεις σε κανενα αμουστακο παιδακι ..οταν η ομαδα εβγαινε 7η πηγαινα στο ΟΑΚΑ και πανηγυριζα πιτσιρικας τα γκολ του Πατικα αλλα συναμα "εκλαιγα" που μου εκλεβε... Συνέχεια ο Βασιλακης(ο διαιτητης) μια νικη με τον Παναθηναικο στο 90 σφυριζωντας ανυπαρκτο πεναλτυ εις βαρος μας,"εκλαιγα" που ερχοταν ενας "αλλοθρησκος" ως προπονητης της ΑΕΚ(Αλεφαντος)και "ξεφτιλιζε" με τις πραξεις και τα λεγομενα του τον Θωμα Μαυρο..οσοι ειναι παλαιοτεροι καταλαβαινουν τι εννοω..λοιπον,κομμενα τα υπονοουμενα!!!

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:18

ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

GEORGE-B - 11/1/2011 15:36

Δεν παραπεμπω Κανεναν και σε Τιποτα. 1.Αναφερω την κατασταση στην οποια παρελλαβε την Ομαδα. 2.Αναφερω την κατασταση στην οποια θα περιελθει η Ομαδα , αν εξαναγκαστει να φυγει Οχι συντεταγμενα , αλλα με ΟΥΣΤ και ΟΞΩ , απο τους Φτωχους σε Μνημη αλλα Πλουσιους σε Θεωρια και Κριτικη.

castroman - 11/1/2011 16:58

λες φιλε Γιωργο "εαν εξαναγκαστει να φυγει"...εχει φυγει ηδη αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι,η μαλλον θα στο πω αλλιως..ο Παππας δεν εφυγε διοτι πολυ απλα ποτε δεν ηρθε..

castroman - 11/1/2011 16:16

πρωταθλητρια στα γηπεδα παρελαβε την ομαδα ο Παππας..!! μετα το 2008 που υποτιθεται οτι ενεργοποιηθηκε μαζι με τον Νοτια η ΑΕΚ βιωνει τις χειροτερες,αγωνιστικα,στιγμες της ιστορια της.το 2004 που παρελαβε μετοχικα την ομαδα,συμμετειχε συμβολικα με ενα 4%..ο ανθρωπος ειναι ασχετος με το αντικειμενο,δεν μπορει η ΑΕΚ να προχωρησει μπροστα με αυτους στο τιμονι..δεν ασχολουνται και ο ιδιος το ομολογει,τι αλλο περιμενετε για να πειστειτε..ας κινησουν τις διαδικασιες για πωληση,σε... Συνέχεια λογικα πλαισια,και τοτε συζηταμε εαν υπαρχουν ανθρωποι να αναλαβουν την ομαδα..και επαναλαμβανω..ο Παππας ανελαβε ουσιαστικα την ΑΕΚ πρωταθλητρια

GEORGE-B - 11/1/2011 16:39

Συμφωνω. Το 2008 τσακισε η ιστορια. Τα καταφερε ο krokus και μας διελυσε για δευτερη φορα. Για αυτο ηθελε τοσο πολυ εκεινο το πρωταθλημα. Στην πωληση ειμαι απολυτα συμφωνος. Αλλωστε, αν με διαβαζεις , εχω γραψει οτι οι ανθρωποι "δεν κανουν". Στην εκδιωξη ειμαι αντιθετος , σε προσωρινες διοικισεις τυπου ΧΧ και Γρανιτσα και στο πρωτοδικειο.

se_eleutherh_ptwsh - 11/1/2011 17:28

Έχεις απόλυτο δίκιο George. Εδώ και μέρες σκέφτομαι αυτό ακριβώς: το χάρτινο του 2008 τελικά μας έκανε πολύ μεγαλύτερη ζημιά απ'ό,τι μπορούσαμε τότε να φανταστούμε. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε ο θείος. Δεν ήταν απλά ένα πρωτάθλημα για μας, σηματοδότησε την απόλυτη κατάρρευση της ψυχοσύνθεσης της ΑΕΚ και του αεκτζή, μεταλλάχθηκε το DNA μας!

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:36

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ???????? ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ????? ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ?????ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ SOLD OUT ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ 5000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ?????????????

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 15:11

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 15:05

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ???????? ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΦΟΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ????? ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ?????ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ SOLD OUT ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ 5000 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ?????????????ΑΥΡΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ .Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ... Συνέχεια ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

vasilis_v - 11/1/2011 16:19

ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ 16:05 ΥΠΑΡΟΥΝ 193 ΣΧΟΛΙΑ! ΤΑ ΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΑΚΟΜΗ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!!!!! ΑΥΤΟ ΣΥΠΕΡΑΙΝΩ! ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ... Συνέχεια ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ? ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ή ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ? ΥΓ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ TIMING ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ. ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟ, ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ Ή ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΙΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΥΓ 2: ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ! ΒΕΒΑΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ (ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΟΓΩ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΖΟΓΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΔΝΤ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ! ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ!

dimis1924 - 11/1/2011 16:15

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ Κ.ΠΑΠΠΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.

dimis1924 - 11/1/2011 16:14

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ Κ.ΠΑΠΠΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΥΡΙΟ.

dimis1924 - 11/1/2011 16:10

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ Κ.ΠΑΠΠΑ.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:09

ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΣ Η ΑΕΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ ΑΡΑΧΤΟΣ Η ΑΕΚ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ Σ'ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 63 ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΜΑΔΑ????????????????????????????????

toolaek - 11/1/2011 15:57

MOLIS ENHMERWTHHKA OTI TA OSA DHMOSIEYTHKAN APO TO 365 EINAI .....APOSPASMATIKA!!!!ISXYEI???KAI OTI STH SYNENTEYXH LEGONTAI KAI POLLA ALLA....!!!DIKAIOLOGIA OTI DEN EPITREPETAI NA DHMOSIEYTHOUN OLA DEN UFISTATAI...GIATI XANALEW EINAI EPILEKTIKH H DHMOSIEYSH !!! PAIZEI KATI POU DE XEROUME 365???????PARAKALW NA DHMOSIEYTHEI!!!! aek365: Η συνέντευξη έχει δημοσιευθεί αυτούσια όπως δημοσιεύθηκε σήμερα στα "Νεά". Δεν λείπει τίποτα. Αύριο η εφημερίδα θα δημοσιεύσει το δεύτερο μέρος και φυσικά θα σας ενημερώσουμε και για αυτό.

toolaek - 11/1/2011 16:08

ΟΚ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ....ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΑ ΑΥΡΙΑΝΑ....ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ.....!ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΧΟΝΙΕΣ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ ΣΥΝΤΟΜΑ ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

- 11/1/2011 15:36

ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον ΑΕΚΤΖΗ (?) μειώνει τους στόχους της ΑΕΚΑΡΑΣ.......!!! Η ΑΕΚΑΡΑ έχει ως στόχο τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...........!!! ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο....................ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον βάζει κάτι λιγότερο ως στόχο της ΑΕΚ

psilos035 - 11/1/2011 16:05

κανενας εκτος απο την εφορια... χαχαχαχα

chris04 - 11/1/2011 14:47

Το ποσο μας αξιζει αυτη η διοικηση φαινεται καθε μερα και πιο πολυ. Οι περισσοτεροι επειδη βγηκε ο κυριος Παπας και εριξε δυο σπαραξικαρδιες ατακες αμεσως τον δικαιωσαμε και τον δικαιολογησαμε. Βγηκε να μας πει οτι" η αυτος η η Δ εθνικη" , αυτο μου θυμιζει το παλιο " η εμενα η τα τανκς" , εγω λοιπον ειμαι της αποψης οτι αν πρεπει να διαλεξουμε αυτους τους δυο δρομους τοτε καλυτερα να παμε Δ εθνικη μηπως βρεθει ενας σοβαρος επιχειρηματιας και μας παρει καθαρους απο χρεη και μας κανει... Συνέχεια αυτο που μας αξιζει. εσεις σοβαρα πιστευετε οτι μπορουν να ριξουν την ΑΕΚ Δ εθνικη ? τοσο χαμηλα εχουμε πεσει και τοσο δεν πιστευουμε στην δυναμη του κοσμου μας ,που υπαρχουν ανθρωποι που παραμυθιαζονται με σεναρια Δ εθνικης? εριξαν τον γαυρο ? εριξαν τον ΠΑΟΚ ? εριξαν τον Πανιωνιο ? εριξαν τον Ηρακλη ? πως θα τολμησουν να ριξουν την ΑΕΚ ? Μην πιστευετε τιποτα απολυτως απο τα λεγομενα του κυριου Παπα , ουτε αεκτζης ειναι , μια χαρα ηξερε τι εκανε το πολυ καλο φιλαρακι του ο Νικολαιδης , μια χαρα δεν καθησαν τρεις φορες να μιλησουν με τον Τιγρη , μια χαρα πουλησε τον παπασταθοπουλο (του οποιου τα λεφτα τα εδωσαν στον Νοτια , γιατι ειχε ανακαλυψει λαμογιες στα οικονομικα και ζηταγε τα λεφτα του πισω), μια χαρα πουλησε τον Τοζερ , τον Κυριακο , τον Μαιστοροβιτς , τον Σορεντινο , τον Τσιριλο , τον Λυμπεροπουλο , τον Δελλα , τον Ραμος , τον Ριβαλντο , τον Πλιατσικα , τον Κονε , τον Μορα , τον Χετεμαι και τοσους αλλους φερνοντας παικτακια της σειρας . Μια χαρα επισης πουλησαν με μυστικη συμφωνια τον αραουχο , μια χαρα εστησαν την σκευωρια με τον τσιμπουρ , μια χαρα επισης ειχαν κανονισει τα παντα στο φιλικο με την Καλλιθεα. Δεν πιστευω τιποτα κυριε Παπα , δεν σε λυπαμαι , σε θεωρω μελος της συμμοριας που λυμαινεται την ΑΕΚ τα τελευταια χρονια , σε θεωρω υπευθυνο για την καταντια της αγαπημενης μου ομαδας . Ζητας παλι στηριξη απο τον κοσμο την στιγμη που εσυ δεν πατας στο γηπεδο. Ωραιος αεκτζης εισαι. εμεις που πληρωνουμε την ΑΕΚ απο το υστερημα μας εδω και 45 χρονια τι να πουμε ? εμεις γιατι
να μην σιχαθουμε εσας τα λαμογια που βουλιαξατε την αγαπη μας , το ονειρο μας , την περηφανεια μας , την ιστορια μας. Γιατι δεν μας δειχνεις τις μετοχεσ που εχεις αγορασει , Κυριε μεγαλομετοχε δειξε μας εστω και μια μετοχη που να σου ανηκει. Αν θελεις να σε θυμουνται με λιγοτερη αποστροφη και σιχαμαρα οι Αεκτζηδες και αν εστω και για μια στιγμη ενοιωσες κατι γι αυτην την ομαδα , σηκω και φυγε , παρε και τον αλλον τον αφαντο τον Νοτια και ξεκουμπιστειτε απο την ΑΕΚ . Ξεχρεωστε τα χρεη που δημιουργησατε εσυ και η υπολοιπη συμμορια και ξεκουμπιστειτε και μην φοβαστε η ΑΕΚ ουτε κατηγορια πεφτει , ουτε θα διαλυθει. Θα επιβιωσει και θα μεγαλουργησει παλι με αεκτζηδες στο τιμονι οι οποιοι δεν εμπλεκονται τωρα γιατι δεν ειναι και τελειως βλακες να αγορασουν τα χρεη σας. Να αγορασουν τι ? ποιες μετοχες ? αυτες που δεν εχετε ? ουστ λοιπον απο την ΑΕΚ δεν σας πιστευει κανεις πια και οποιος το κανει η συμφερον εχει απο εσας (επαγγελματιας οπαδος χχ) η ειναι εχθρος της ΑΕΚ η εντελως βλακας.

castroman - 11/1/2011 16:05

φιλε chris σου βγαζω το καπελο για τον χειρισμο του θεματος,μπραβο φιλε μου..ειναι ευτυχες το γεγονος οτι η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου της ΑΕΚ εχει καταλαβει σε ποιον τα χερια βρισκεται η ομαδα..δυστυχως υπαρχει και μια θλιβερη μειοψηφια που ειτε ειναι τσατσοι,ειτε θυματα,ειτε γουσταρουν να εχουν διαφορετικη αποψη απλα για να την σπανε στους αλλους νοιωθοντας διαφορετικοι καλυπτοντας τα κομπλεξ τους,ειτε απο την ανυπαρξια της ομαδας εχουν μεταβληθει σε συμπαθη... Συνέχεια "Απολλωνακια"..οσον αφορα τις μετοχες που αναφερεις,εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...ποιες μετοχες??? αυτες ειναι υποθηκευμενες στην Μοrgan stanley..οσον αφορα τον Μελισσανιδη η αλλους επιδοξους επενδυτες,εννοειται πως δεν ειναι κοροιδα να αγορασουν μονο χρεη..θελουν την ΑΕΚ καθαρη,απαλλαγμενη απο το "παρεακι" του 2004 που μικρυνε την ομαδα..

- 11/1/2011 15:43

ΔΕΝ είμαστε απλά μια προσφυγική ομάδα........."ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη" ναι...κανείς δεν διαφωνεί σε αυτό..........ΑΛΛΑ.................ΑΕΚ σημαίνει και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.............!!!! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΕΚ......................γιαυτό η ΑΕΚ δεν είναι πανιωνιος ή Απόλλων........!!! ΓΙΑΤΙ έχουμε τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ στο DNA μας..............και αυτό ΔΕΝ πρέπει να αλλάξει........ΠΟΤΕ....!!!!

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:02

ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 63 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΕΚ.

- 11/1/2011 15:38

Οι ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ και οι ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ μας σηκώνανε ΤΡΟΠΑΙΑ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ......!!! γιαυτό η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και όχι απλά μια προσφυγική ομάδα σαν τον πανιωνιο και τον Απόλωνα.....!!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κάποιον να ΜΕΙΩΝΕΙ τους στόχους της ΑΕΚ............................ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από την Ιστορία μας

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:01

ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 63 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΕΚ.

- 11/1/2011 15:51

ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ........!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ..........!!! ΝΤΡΟΠΗ

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 16:01

ΤΑ ΠΙΑ?????ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ????ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 63 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΕΚ.

- 11/1/2011 15:53

Ποιοι είστε ορισμένοι εδώ που γράφετε σχόλια, που θα μειώσετε τους στόχους της ΑΕΚΑΡΑΣ.........??? ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ........???????? ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει το δικαίωμα να μειώνει τους στόχους της ΑΕΚ.........!!! Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ........................ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..............!!!

- 11/1/2011 15:49

Τα ΚΟΚΑΛΑ των ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ μας ΑΠΑΙΤΟΥΝ η ΑΕΚ να κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..........!!!! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ...........!!! Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ

theplumber - 11/1/2011 12:49

''Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη.''Άσε μας ρε Παππά,που τα πουλάς αυτά?

castroman - 11/1/2011 15:47

φιλε μου ξερεις ποσα θυματα υπαρχουν που τρωνε αμασητο το "παραμυθι" τους..κοιταξε ορισμενα θλιβερα μηνυματα φιλων στο site και θα το καταλαβεις..η προπαγανδα τους πιανει τοπο

- 11/1/2011 15:45

ΝΤΡΟΠΗ σε όποιον ΑΕΚΤΖΗ (?) αλλάζει τους στόχους της ΑΕΚ και τους μειώνει......!!! Ποιος του έχει δώσει αυτό το δικαίωμα.......???..................Ποιος...??? Η ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΕΚ........ΔΙΑΤΑΣΕΙ στόχος να είναι μόνο ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ..................ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο...........!!!

giannh_k - 11/1/2011 15:28

Μόνο στην ΑΕΚ θα μπορούσε ο μεγαλομέτοχος που δεν πατάει στο γήπεδο να κατηγορεί τον κόσμο για αποχή..... Τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα με διαρκείας κάθε χρόνο και με τη σημερινή δοίκηση 6-7 χρόνια δεν έχει κερδίσει ούτε κύπελλο, στην Ευρώπη απο το κακό στο χειρότερο και χωρίς γήπεδο-έδρα.......Α ρε πλουσιόπαιδα-μπούληδες με καμμένο μυαλό...Ουστ, καλύτερα πρωτοδικείο.

castroman - 11/1/2011 15:43

φιλε Γιαννη πολυ σωστος..ο κοσμος στηριζει την ομαδα και ειναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ τους την τελευταια εξαετια..ΑΧΑΡΙΣΤΕ ΠΑΠΠΑ..!!! καταντησες την ΑΕΚ τεταρτη απο πρωταθλητρια το 2008 και μονιμη "σφηνα" σε Ολυμπιακο και ΠΑΟ..εαν τα εκανες αυτα στον Πειραια θα σου πεταγανε "κορνεδες" και θα σε προπηλακιζαν νυχθημερον..

alexo524 - 11/1/2011 15:13

Το πρόβλημα είναι ακριβώς εκεί : στο ότι έμεινε γιά να βοηθήσει την ΑΕΚ να φυτοζωεί. Μετά το Ντέμη κανένας δεν είχε όραμα και φιλοδοξίες να δημιουργήσουν μιά ομάδα ανταγωνιστική. Αυτοί που έμειναν έδιναν χρήματα με το σταγονόμετρο μη επενδύοντας αλλά πετάγοντας χρήματα γιά να αγοράσουν ότι φτηνότερο υπήρχε. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να απαξιώνεται καθημερινά η ομάδα, να απογοητευθούν οι φίλαθλοι και να κόψουν το γήπεδο. Ετσι μειώθηκαν τα έσοδα από εισιτήρια, διαρκείας. Ταυτόχρονα... Συνέχεια μειώνονταν συνεχώς και τα έσοδα από χορηγίες, τηλεοπτικά κλπ παράλληλα με την απαξίωση της ομάδας. Ετσι το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρήματα που βάζουν οι μέτοχοι γιά να συντηρούν την ομάδα, δεν πρόκειται ποτέ να αποδώσουν και να επιστραφεί έστω και κάποιο μέρος από αυτά. Μόνιμα θα χάνουν. Μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν. Γιά παράδειγμα τα χρήματα που έδωσαν γιά να πάρουν το Χιμένεθ είναι πεταμένα λεφτά. Δεν είναι επένδυση που θα αποδώσει στο μέλλον αν ταυτόχρονα δεν αποφασίσουν να βάλουν βαθειά το χέρι στην τσέπη και να πάρουν παικτες αξίας. Με τη λογική που ενεργούν θα πληρώνουν πλουσιοπάροχα το Χιμένεθ μέχρι να απηυδήσει και να φύγει. Και το μόνο που θα έχουν καταφέρει θα είναι να έχουν χάσει 2-3 εκατ ακόμη. Κύριε Παππά, πήρατε ένα πολύ καλό προπονητή. Η θα αποφασίσετε να τον στηρίξετε ή διώξτε τον από τώρα. Και φύγετε και σεις μαζί του γιά να γλυτώσετε από τα χρήματα που θα είσαστε αναγκασμένοι να δίνετε συνεχώς χωρίς ελπίδα επιστροφής. Η μόνη ελπίδα γιά σας (και γιά την ομάδα) είναι βάλετε βαθειά το χέρι στην τσέπη και να κάνετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ μεταγραφές και ΟΧΙ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ. Και να δώσετε προτεραιότητα στο θέμα του γηπέδου. Ελπίζοντας ότι θα έχετε καλύτερη τύχη από τους μετόχους του ΠΑΟ. Οτι θα δημιουργήσετε μιά αξιοπρεπή και ανταγωνιστική ομάδα. Μόνο έτσι θα γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο, θα επιστρέψουν οι χορηγίες, θα αυξηθούν τα έσοδα από τηλεοπτικά, εισιτήρια, διαρκείας. Μόνο έτσι θα έχουν νόημα τα χρήματα που συνεχώς βάζετε. Μόνο έτσι θα έχετε ελπίδα να τα πάρετε πίσω κάποια στιγμή.
Και η ΑΕΚ να ξαναγυρίσει εκεί που ήταν..... ΥΓ. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε ότι ουδείς υγιής άνθρωπος σας βρίζει. Βάζετε συνεχώς χρήματα και ουδείς μπορεί να σας κατηγορήσει. Μόνο που, σύμφωνα με τη λογική που λειτουργείτε, είναι χωρίς αναμενόμενο αντίκρισμα. Πολλύ απλά τα πετάτε.

castroman - 11/1/2011 15:38

σωστη,τεκμηριωμενη αποψη φιλε alexo..σκορπανε καποια χρηματα χωρις να ξερουν που τα επενδυουν..αποδεικνυοντας οτι δεν υπαρχει σχεδιο για την ομαδα..εγω πιστευω ομως οτι δικα τους χρηματα δεν εβαλαν ΠΟΤΕ την τελευταια τριετια..η ΑΕΚ "τσουλαει" απο καποια αναμενομενα εσοδα η καποια αλλα που προεκυψαν..η δικη τους συνεισφορα ΜΗΔΕΝ σε σχεση με το μεγεθος που "κουβαλαει" αυτη η ομαδα

vishnu - 11/1/2011 15:36

Το καλοκαίρι θα έχουμε διαλυθεί, εκτός κι αν εμφανιστεί κάποιος Μεσσίας ή αν τύχει και βγούμε 2οι. Ο κ. Παππάς λέει ότι θέλει κόσμο στο γήπεδο. Αλήθεια ποιος θα δώσει αυτή την εποχή 20 ευρώ για να δει ΑΕΚ vs Κέρκυρα και σε γήπεδο 65.000 θέσεων ; Εδώ δεν πατάνε ούτε οι κάτοχοι διαρκείας. Αυτοκριτική για αυτό υπάρχει; Με 20 ευρώ βλέπεις Barca vs Real. Μην μιλήσω για τις τιμές των διαρκείας. Θέλετε κόσμο; Γενική είσοδο 10 ευρώ και να βγάλετε επιτέλους τον διαχειριστικό έλεγχο. Ή μήπως καίει κι εσάς; Να... Συνέχεια ξέρουμε που πάνε τα λεφτά μας

chicango_aleksandro - 11/1/2011 15:34

ΣΩΠΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ!ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΜΠΑΙΝΕΣ

- 11/1/2011 15:34

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ορισμένοι να ΜΕΙΩΝΕΤΕ τους στόχους της ΑΕΚ......!!! η ΑΕΚ για έναν αιώνα τώρα κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ......!!! Ποιοι είστε εσείς που θα μειώσετε τους στόχους της ΑΕΚ.......???

- 11/1/2011 15:15

η ΑΕΚ έχει στόχο τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ......!!! όχι απλά να μην την δούμε στο Πρωτοδικείο και στην Δ' Εθνική......!!! (και δεν είμαι εμπαθής με τον Παππά, τον έχω στηρίξει άπειρες φορές και έχω φάει και μπινελίκια γιαυτό..... αλλά πρέπει να καταλάβει ότι έχει την ΑΕΚΑΡΑ που κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,..........όχι τον πανιωνιο...........)

castroman - 11/1/2011 15:32

ζωγραφιζει ο T-REX σημερα..

papatangocharlie - 11/1/2011 14:08

Παλικαρια, καλα και αγια τα οσα καταλογιζουν καποιοι στους τωρινους μεγαλομετοχους, αλλα ανεξαρτητα απο τα δικα μας θελω -και ολοι θα θελαμε να βαλουν 150μυρια στην ομαδα- πρεπει να εχουμε την τιμιοτητα να τους αναγνωρισουμε καποια πραγματα πολυ βασικα με βαση την προσφατη ιστορια της ομαδας μας και την ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα: 1) Δεν ειναι κλεφτες.. Δεν εβγαλαν λεφτα απο την ΑΕΚ, αλλα εχασαν.. Και μαλιστα, χοντρα.. 2) Επιτελους, η ομαδα προπονειται σε εγκαταστασεις... Συνέχεια της προκοπης (και αν γινει και γηπεδο...) 3) Δε μπηκαν ποτε σε διαδικασιες λαμογιας και παρασκηνιου, πραγμα που δειχνει σεβασμο στην ιστορια της ομαδας μας. 4) Τελος, πρεπει να εχουμε παντα κατα νου ότι οι προσπαθειες τους απετυχαν γιατι εντος των τελευταιων 6-7 ετων εχουν κλαπει απο την ομαδα ενα πρωταθλημα και μια εξοδος στο CL, με τα αντιστοιχα εσοδα.. Επίσης, με εξαιρεση το μαγικο 2004-5, εκτοτε η ομαδα βρισκεται σχεδον διαρκως σε εμπολεμη, εμφυλια κατασταση, που εληξε με τη φυγη του Μπαγεβιτς. Οποτε, αν κατι μπορει να καταλογιστει στους μεγαλομετοχους, αυτό ειναι μια αφελεια, στην εμπιστοσυνη τους προς τον Ντεμη (και ποιος δεν την πατησε, ομως;) και στους χειρισμους τους με το ελληνικο μπουρδελο-ποδοσφαιρο.. Απο εκει και περα, ο ΑΕΚτζης που απο τη μια ζηταει απο τους μετοχους να βαζουν απο 10μυρια στον κουβα καθε χρονο και απο την αλλη δηλωνει με παρρησια οτι δεν παει γηπεδο επειδη η ομαδα ειναι χαλια, ειναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ υποκριτης, πανηγυρτζης και καναπεδακιας.. Καμια δικαιολογια! Εισαι ΑΕΚτζης; Στο γηπεδο.. Ουτε κρυο, ουτε ζεστη, ουτε κωλομπαλα δε νομιμοποιουν την αποχη.. Η αποχη θα νομιμοποιουνταν μονο σε περιπτωσεις "κατοχης", οπως στα πετρινα χρονια του 2003-4 και ως μετρο πιεσης για την απομακρυνση προεδρων-λαμογιων που ειναι στην ομαδα για να την κλεψουν. Η αποχη απο το γηπεδο επειδη δεν αντεχουν οικονομικα οι μετοχοι ειναι απλα άλλη μια προκα στο φερετρο της ομαδας, αρα εγκληματικη. Τις μεγαλες ομαδες, αδερφια, τις φτιαχνει ο κοσμος τους, με την παρουσια του.. Ουτε οι προεδροι
λαμογια που ξεπλενουν χρημα, ουτε οι Γκαγκατσηδες, ουτε τα πετσινα και χαρτινα πρωταθληματα. Οποτε, και η ΑΕΚαρα μας θα ειναι οσο μεγαλη εχουμε εμεις τα @@@ να την κανουμε.. Αν ξενερωνουμε και την αφηνουμε μονη της, δεν προκειται να φτασει ποτε εκει που της αξιζει.. Δικαιολογιες, ΤΕΛΟΣ!

kounta_kinte - 11/1/2011 15:31

ΦΙΛΕ PAPATANGO ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ . ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΙΛ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ .ΛΑΒΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ 60-70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΘΕΑΜΑ Κ ΟΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ..ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ,ΑΡΑ Κ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΣΤΙΣ... Συνέχεια ΤΙΜΕΣ..ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ 20-30 ΕΥΡΩ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ 5 ? ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΟΡΑΝΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΙΑ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΑΝΕ Κ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑΕΙ Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΦΤΗΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΣ ΑΚΡΙΒΑ..ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΤΣΙ.. ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΣΟ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ Κ ΤΙΜΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Κ ΑΝ ΕΚΑΝΕ( ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ , ΕΓΩ ΟΧΙ ) ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ? ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΙΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ? ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Κ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙ ? ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΤΙΒΟ ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ Κ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Κ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ . ΤΗΝ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ 800 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3 ΓΗΠΕΔΑ ,ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ? ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ?ΚΑΛΟ Κ ΑΓΙΟ Κ ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΟΤΕΤΣΙ ,ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ 15 ΜΥΡΙΑ..ΤΡΑΒΑ Κ ΔΕΣ ΤΟ..ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ 3 ΓΗΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ? ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΛΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. 120 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ
ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ Κ 120 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ .. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΑΠΙΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΧΟΡΗΓΟΥΣ,ΕΥΡΩΠΗ,ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ,ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ. ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ 60 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΜΕΣΑ Κ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ 25 ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ Κ ΑΓΑΘΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ 210 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ.. ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΥ ? ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ? ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ? ΣΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΓΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ? ΕΙΧΕ Η ΑΕΚ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΚΟΣΤΙΖΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ? ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ..ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ Κ ΑΝΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕ Κ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ..ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΠΙΔΩΝ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΝΕΙΡΩΝ..Ο ΝΤΕΜΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ..ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ..ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ..ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΦΥΤΟΖΩΕΙ..ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΑΛΩΝΙΖΕ ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΛΕΙΣΤΑ 3ΕΤΗ Κ 5ΕΤΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙ ΜΥΘΙΚΩΝ ΠΟΣΩΝ ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΣ .ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΙΟ ΤΙΜΙΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..ΑΛΛΑ ΧΑΠΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΦΥΓΑΝΕ ΠΡΩΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ Κ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ EMPIRE ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΕΙ ΦΑΓΟΠΟΤΙ.. ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΒΙΛΑ ΜΕ 15 ΜΠΑΝΙΑ ΑΞΙΑΣ 15 ΕΚΑΤ. ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ Κ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ?ΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΙΑΣΤΗΚΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ? ΟΧΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.. ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.. ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ Κ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ..ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΜΙΑ
ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ Κ ΚΑΘΑΡΗ...

papatangocharlie - 11/1/2011 17:05

Πρωτα απο ολα, αναφερομαι στους ιδιοκτητες -μετοχους- και οχι τους προεδρους.. Νικολαϊδης και Θανοπουλος ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο υπευθυνοι για το χαλι.. Είτε εσκεμμενα, ειτε απο ανικανοτητα, απετυχαν σε αυτο που ειχαν οι ιδιοι υποσχεθει. Την εξυγειανση της ομαδας. Για το Θανοπουλο, το πιστευω απολυτα, ηταν απο φελλός έως λαμογιο ολκής, δεν ειμαι σιγουρος τι απο τα δύο.. Ο Νικολαϊδης, για εμενα, ηταν ενας μικρος καισαρας, οποτε ασυμβατος με τις αναγκες της ομαδας. Ευθυνες, ομως,... Συνέχεια υπαρχουν και στους οργανωμενους, που εκαναν μπουρδελο την ομαδα απο τη 2η χρονια με αφορμη τα ηλεκτρονικα εισητηρια.. Παλια, ξυνα κρασια.. Για τις υπερτιμολογησεις και τις υπεραξιες του προπονητικου, ο καθενας πιστευει οτι θελει, εγω πιστευω οτι μπορει να στοιχισε τοσο, μαζι με την εκταση και τις πουστιες που πιθανοτατα παιξανε αλλοι στην πλατη του Νοτια. Τις 800 το χρονο (που δεν ειναι τοσα, λιγοτερα ειναι) δεν τις θεωρω κατι τρομερο για ενα προπονητικο κεντρο.. Για τον Παππα και τον Νοτια, περα απο το λαθος τους να εμπιστευτουν το Νικολαϊδη, δε βρισκω κατι να τους καταλογισω, ομως.. Τελος, δυστυχως στην παρουσα φαση, ελλείψει του απο μηχανής θεού, δε μας εχουν μεινει και πολλες εναλλακτικες.. Το πειραμα του μπασκετ δειχνει οτι κατι τετοιο δε μπορει να δουλεψει στο ποδοσφαιρο, κυριως λογω της δυσπιστιας της μεγαλης μαζας των ΑΕΚτζηδων προς τους οργανωμενους και της γενικοτερης διχονοιας εντος της ομαδας.. Οποτε, εχουμε ξεμεινει με τους δυο τωρινους μεγαλομετοχους, οι οποιοι, καθως δεν ειναι κρισοι και δε φαινεται να εχουν τα τεραστια ποσα μαυρου χρηματος για ξεπλυμα (καμια μα καμια υπονοια για Μαρινακη, ετσι.. μην εισαστε καχυποπτοι..), στηριζονται στην εξισορροπηση του ισολογισμου της ομαδας.. Και σε αυτο, οι μονοι που μπορουν να προσφερουν ειναι οι οπαδοι της ομαδας.. Οσο για το χρηματικο, εγω πηγα και αγορασα το διαρκειας μου 2 μερες μετα την ανακοινωση της απολυσης μου.. Οποτε, αν καποιος θελει, μπορει.. Τα υπολοιπα τα ακουω βερεσε.. Αν σαν ομαδα δεν εχουμε 20-30000 οπαδους που να
μπορουν να διαθεσουν τα 250-300 ευρω το χρονο για το διαρκειας τους, να το κλεισουμε το μαγαζι και να το παρουμε αποφαση οτι ειμαστε απλα ενας λιγο πιο μεγαλος Πανιωνιος..

castroman - 11/1/2011 22:13

εαν μια μεγαλη ομαδα σαν την ΑΕΚ,στο ελληνικο ποδοσφαιρικο τοπιο,θα στηριχτει στο μελλον ΜΟΝΟ απο τα διαρκειας,"ζητω που καηκαμε"..στην σημερινη εποχη της ανεργιας και της μη παραγωγικοτητας που θα βρεθουν μαζικα ανθρωποι να στηριξουν οικονομικα μια ΠΑΕ οταν δεν μπορουν να στηριξουν την ιδια τους την οικογενεια..συν το γεγονος οτι αυτο που προσφερεται επι σειρα ετων ειναι ψεμα,κοροιδια και διαρκης συρρικνωση..μην λεμε τρελα πραγματα..το "φαγοποτι" με τα διαρκειας τελειωσε..ο κοσμος... Συνέχεια "ξυπνησε" αλλα ειναι και λαβωμενος οικονομικα..

a276641 - 11/1/2011 14:44

Πολυ σωστα τα λες. Ο κοσμος των μεγαλων ομαδων δεν παει φηπεδο μονο για τιτλους. Μεγαλο παραδειγμα η Liverpool.

- 11/1/2011 14:00

Παππά σε έχω στηρίξει πολλές φορές και σε ευχαριστούμε για τα λεφτά που έχεις βάλει ΑΛΛΑ....... έχεις την ΑΕΚΑΡΑ και όχι μια μικρομεσαία ομάδα, ...........ΑΕΚ σημαίνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

aek21r210 - 11/1/2011 15:31

21+ parolo pou merikes fores mou espages ta neura file egrapses...ta eipes ola me liga logia!

castroman - 11/1/2011 14:39

ο Τ-REX σας εβαλε τα γυαλια..για ορισμενους αμετανοητους υμνητες των Παππαδονοτιαδων.."εχεις την ΑΕΚΑΡΑ και οχι μια μικρομεσαια ομαδα,ΑΕΚ σημαινει πρωταθλητισμος".. T-REX γραψε το μνμ πολλες φορες να το δουνε καποια θυματα

los_angeles - 11/1/2011 10:55

Τί να λέμε παιδιά. Οι απαιτήσεις του Απόλλωνα είναι πολύ μεγάλες. Πού να τις αντέξει η ΑΕΚ, καθότι παραδοσιακά μικρομεσαία ομάδα, γύρναγε τις γειτονιές με μια λατέρνα όλη την εβδομάδα, και κάθε Κυριακή έμπαινε να παίξει για το γαμώτο. Η ΑΕΚ μετά το '96, έγινε ένα τεράστιο πλυντήριο όπου ο κάθε πικραμένος, από απρόσωπες πολυεθνικές μέχρι μυστακοφόρους Ψωμιάδηδες, ξεπλύνανε τα απίθανα λεφτά. Τα εκατομμύρια που έχουν περάσει από την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια φτάνουν για να χτίσουμε... Συνέχεια γήπεδο στο Σύνταγμα, να αγοράσουμε 10 Μεσι και να περισσέψουν και κάτι ψιλά για το Μανιάτη. Οι δύσπιστοι, αναζητήστε το ποσό της μεταγραφής του Γεωργέα. Είναι αστρονομικό. Επειδή όμως οι μεταγραφές, βελτιώσεις σε εγκαταστάσεις και τα συναφή ήταν απλώς δικαιολογίες για να αρμέγεται η αγελάδα που λέγεται ΑΕΚ, κάποια στιγμή το πάρτυ τελείωσε. Ο κόσμος ότι είχε να δώσει, το έδωσε. Οι μέτοχοι ότι είχαν να πάρουν, το πήραν. Τώρα όλοι περιμένουμε να πιάσει ο Αμπντουραχμάνι.

castroman - 11/1/2011 15:29

φιλε μου επιασες "καρδια"..δεν εχω κατι να προσθεσω

toolaek - 11/1/2011 11:29

wraioooos!

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 15:28

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ......ΜΑΡΙΝΑΚΗ; KYRIE MELISSANIDH KALO ΕΙΝΑI ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TA 18 MILLION ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕGEAN STON PEIRAIA. H AEK SE XREIAZETAI TO KALOKAIRI KAI EIMAI SIGOYROS ΘA MPEIS MESA ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ γηπεδο

pxliaras - 11/1/2011 15:27

autoi pou xlebazoun ton kyrio papa na thymithoun oti ta idia ekanan kai me ton kyrio fillipou kai apo tote pou efyge o filipou to basket ths aek paei apo to kako sto xeirotero...mou fainetai oti kapoioi den mathainoun me tipota....o papas kai o notias emeine...an tous boithisome mia foara tha boithisoun thn aek 100.oti exoun pei mexri stigmhs to exoun kanei....gt na mhn tous empisteutoume!!!!

aekdanny - 11/1/2011 15:27

Αυτή η "μεταγραφή" μαζί με την συνέντευξη του Παππά δείχνουν ακριβώς τι παίζει με την ομάδα μας. Παίρνουμε έναν "παιχταρά" - όπως θέλουμε να πιστεύουμε - δανεικό χωρίς να ξοδέψουμε παραπάνω από ότι μπορούμε οικονομικά με σκοπό να βγούμε δεύτεροι δηλαδή να πάρουμε τα λεφτά του Τσαμπιονς Λιγκ. Δεν πρόκειται να βάλουνε λεφτά καλώς ή κακώς δεν θέλουν. Θέλουν να καθαρίσουν την ΑΕΚ από τα 20 εκ. χρέη ώστε να γίνει πιο ελκυστική σε κάποιον επενδυτή που ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ. Αυτό θέλουν να κάνουν... Συνέχεια καιρό τώρα, τα "πάμε για πρωτάθλημα" κτλ ήταν προσχήματα για να έρθει ο κόσμος γήπεδο. Αναγκαστικά δημιουργούσαν προσδοκίες ώστε να έχουμε έσοδα από τα εισητήρια. Μόνο που ο κόσμος έχει βαρεθεί τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. Έχει ξεμήνει και από το όραμα... Οπότε έπεσαν έξω σε προβλέψεις για τα εισητήρια. Για αυτό και καλεί τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι μονόδρομος αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Ελάτε στο γήπεδο γιατί καταστρευόμαστε, πάμε για κατάσταση του μπάσκετ εκτός αν απο θαύμα μπούμε σε ομίλους ΤΣ. Λ. και γίνει γήπεδο ώστε να έρθει ο κόσμος.

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 15:26

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ......ΜΑΡΙΝΑΚΗ; KYRIE MELISSANIDH KALO ΕΙΝΑI ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TA 18 MILLION ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕGEAN STON PEIRAIA. H AEK SE XREIAZETAI TO KALOKAIRI KAI EIMAI SIGOYROS ΘA MPEIS MESA ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ γηπεδο

sverige_AEK_pantelis - 11/1/2011 15:25

Φίλε ΜΑΕΣΤΡΟ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το χειρότερο ελλάτωμα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος είναι η αχαριστία! Και δυστυχώς απ' ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι από αυτούς που χλευάζουν για τον ΠΑΠΠΑ, υποστήριζαν και προφανώς οι πιο πολλοί ακόμη υποστηρίζουν αυτό το αρχιλαμόγιο τον "Τίγρη", που στα δύσκολα της ομάδας πήγε στα ειδικά εργαστήρια γεννετικής και μεταλλάχθηκε σε "κότα" και καπάκι έκανε 2η μετάλλαξη κι έγινε "λαγός"!!!!!!!! Αυτοί είναι όλοι οι σωτήρες της ομάδας, που... Συνέχεια πάτησαν επάνω της για να ανέβουν κάποια σκαλοπάτια και κατόπιν έμειναν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις! Λυπάμαι μόνο για όλους εμάς που το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε οικονομικά στην ομαδάρα μας είναι η αγορά κάποιου εισητηρίου και πάνω απ' όλα την αγνή και βαθιά μας αγάπη!...... Ο,τι μα ό,τι έχουμε δηλαδή! Κόψτε λοιπόν τις μπηχτές και τις φωνές σε αυτόν έστω τον έναν που συνεχίζει να βάζει κάτι τις (από χρήματα) στην ομάδα και πιάστε με τα γιαούρτια αυτούς που δεν έβαλαν ποτέ τους τίποτε σχεδόν, που έφαγαν και ήπιαν πάνω από το πτώμα της (και συνεχίζουν να το κάνουν) και που και που εμφανίζονται στο γήπεδο, με πούρα, με στυλ χιλίων καρδιναλλίων και σαν φαρισαίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να έχουμε ελπίδες ότι κάποια μέρα θα την ξαναπάρουν, να την κάνουν μεγάλη ομάδα και μετά να βρουν πάλι κάποιον Τροχανά κι αυτός με τη σειρά του κάποια ΕΝΙΚ, σε κάποιον Σκλαβενίτη ή στον οικοδόμο-παππού απ' το "Αμέρικα" για να την δώσουν!!!!!!!!!! Καληνύχτα μας κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

danielos - 11/1/2011 10:32

Εγώ κρατάω ότι έχει βάλει όσα οι άλλοι μέτοχοι που έφυγαν πριν δύο χρόνια...κοινώς η ομάδα είναι δύο χρόνια τώρα σε καταστολή προκειμένου να μην χρειάζεται να χρηματοδοτηθεί. Αυτά περί βρωμιάς στο ποδόσφαιρο τα δέχομαι αλλά άμα δεν σου αρέσει κάτι...που πας; Στη ναυτιλία που κινείσαι έχεις να κάνεις με παρθένες; Τελικά ρε άνθρωπε αν δεν μπορείς για τον Σταυρό, άσε μας στη κατάντια μας, αυτά για πρωτοδικείο και Δ εθνική τα ακούω από μικρό παιδί. Είναι τέτοια η δυναμική της ΑΕΚ που minimum της... Συνέχεια εξασφαλίζει την διατήρησή της στην Α εθνική χωρίς καμία χρηματοδότηση... Απο εσένα θέλαμε να ενώσεις και να δώσεις όραμα, να κάνεις μια μικρή επένδυση, να πάρεις δυό παικτάκια του θεού, να ζεστάνεις τον κόσμο και να βγεις να πείς ελάτε ρε στο γήπεδο θα την σηκώσουμε μαζί την ΑΕΚ θα τους τρελάνουμε όλους. Αλλά... ούτε αυτό... εκεί στη κατάψυξη στον ύπνο το βαθύ να προσπαθήσουμε λες να βγει η ομάδα στο cl για να σωθεί...ευχολόγια.

antwnh - 11/1/2011 15:23

Τελειος! Ο Παππας ειναι ο λαθος ανθρωπος για την διοικηση της ΑΕΚ. Δεν εχει οραμα, δεν εχει λεφτα (ή εστω την διαθεση να τα ξοδεψει), γιατι ακριβως μπλεκεται με την ομαδα? Ασε μας ρε Παππα να βρουμε κι εμεις τον δρομο μας μονοι μας κι εσυ να σταματησεις να γκρινιαζεις.

carlee - 11/1/2011 14:42

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!

spearfishing - 11/1/2011 12:07

Danielos για ακόμη μια φορά "τα είπες όλα"

mikdam15373 - 11/1/2011 11:12

Απο εσένα θέλαμε να ενώσεις και να δώσεις όραμα, να κάνεις μια μικρή επένδυση, να πάρεις δυό παικτάκια του θεού, να ζεστάνεις τον κόσμο και να βγεις να πείς ελάτε ρε στο γήπεδο θα την σηκώσουμε μαζί την ΑΕΚ θα τους τρελάνουμε όλους. Αλλά... ούτε αυτό... εκεί στη κατάψυξη στον ύπνο το βαθύ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ. ΔΙΝΕΙ ΟΡΑΜΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ... Συνέχεια ΜΟΝΙΜΑ!!!

periergos - 11/1/2011 11:02

-Για την επίσκεψη οπαδών στο γραφείο σας; Έπρεπε να έχω φύγει την επόμενη μέρα. Το χειρότερο κακό που έκαναν οι άνθρωποι αυτοί ήταν ότι είχαμε ακριβώς τρεις επενδυτές, οι οποίοι είχαν σκοπό να επενδύσουν 9 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ αν εμείς βάζαμε άλλα 9 εκατ. ευρώ. Και μόλις είδαν τι έγινε λάκισαν και δεν θέλησαν να το ξανασυζητήσουμε ποτέ. Σύντομα έφυγαν και οι κ.κ. Χατζηϊωάννου και Γκούμας. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ Κ ΚΑΛΑ ΟΠΑΔΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.... Συνέχεια ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

vasilis_v - 11/1/2011 15:17

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕ! ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ! ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ? ΥΓ. ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ?

sverige_AEK_pantelis - 11/1/2011 15:16

Φίλε ΜΑΕΣΤΡΟ Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το χειρότερο ελλάτωμα που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος είναι η αχαριστία! Και δυστυχώς απ' ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι από αυτούς που χλευάζουν για τον ΠΑΠΠΑ, υποστήριζαν και προφανώς οι πιο πολλοί ακόμη υποστηρίζουν αυτό το αρχιλαμόγιο τον "Τίγρη", που στα δύσκολα της ομάδας πήγε στα ειδικά εργαστήρια γεννετικής και μεταλλάχθηκε σε "κότα" και καπάκι έκανε 2η μετάλλαξη κι έγινε "λαγός"!!!!!!!! Αυτοί είναι όλοι οι σωτήρες της ομάδας, που... Συνέχεια πάτησαν επάνω της για να ανέβουν κάποια σκαλοπάτια και κατόπιν έμειναν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μόνο στα λόγια και τις υποσχέσεις! Λυπάμαι μόνο για όλους εμάς που το μόνο που μπορούμε να προσφέρουμε οικονομικά στην ομαδάρα μας είναι η αγορά κάποιου εισητηρίου και πάνω απ' όλα την αγνή και βαθιά μας αγάπη!...... Ο,τι μα ό,τι έχουμε δηλαδή! Κόψτε λοιπόν τις μπηχτές και τις φωνές σε αυτόν έστω τον έναν που συνεχίζει να βάζει κάτι τις (από χρήματα) στην ομάδα και πιάστε με τα γιαούρτια αυτούς που δεν έβαλαν ποτέ τους τίποτε σχεδόν, που έφαγαν και ήπιαν πάνω από το πτώμα της (και συνεχίζουν να το κάνουν) και που και που εμφανίζονται στο γήπεδο, με πούρα, με στυλ χιλίων καρδιναλλίων και σαν φαρισαίοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να έχουμε ελπίδες ότι κάποια μέρα θα την ξαναπάρουν, να την κάνουν μεγάλη ομάδα και μετά να βρουν πάλι κάποιον Τροχανά κι αυτός με τη σειρά του κάποια ΕΝΙΚ, σε κάποιον Σκλαβενίτη ή στον οικοδόμο-παππού απ' το "Αμέρικα" για να την δώσουν!!!!!!!!!! Καληνύχτα μας κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 11/1/2011 15:12

ο Παππάς όντως έχει βάλει λεφτά, τον έχω στηρίξει πολλές φορές και έχω φάει μπινελίκια για αυτό.........ΑΛΛΑ..... είναι μεγαλομέτοχος στην ΑΕΚΑΡΑ.............πρέπει να καταλάβει ότι η ΑΕΚ έχει στόχο τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ η ΑΕΚ έχει στόχο τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ................ΌΧΙ απλά να μην πέσει στην Δ Εθνική

- 11/1/2011 15:09

Οι παππούδες μας, μας έχουν μάθει ότι η ΑΕΚ κάνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και παίρνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε κάποιον (όσα λεφτά και αν έχει βάλει) να ρίχνει τους στόχους της ΑΕΚ......Α-Π-Α-Γ-Ο-Ρ-Ε-Υ-Τ-Α-Ι. η ΑΕΚΑΡΑ έχει στόχο τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...........................ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο

- 11/1/2011 15:06

Παππά μπράβο σου που έχεις βάλει λεφτά....ΑΛΛΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ δεν έχει δικαίωμα να ρίχνει τους στόχους της ΑΕΚ........... η ΑΕΚ έχει στόχο τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ........................ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο

giannis_aekara1978 - 11/1/2011 15:06

ΦΙΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ!!ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝΕ!!!!ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ!!!!!!!!

pino - 11/1/2011 15:03

ΚΑΘΟΜΑΙ Κ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΧΟΝΟΙΑ Κ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΓΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΙ VS ΑΝΤΙΜΠΑΓΕΒΙΤΣΙΚΟΙ R21 VS ΑΝΤΙΧ''ΧΡΗΣΤΙΚΟΙ ΝΤΕΜΙΚΟΙ VS ΑΝΤΙΝΤΕΜΙΚΟΙ ΤΙΓΡΙΚΟΙ VS ΑΝΤΙΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΙΚΟΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡΙΚΟΙ VS ΙΣΜΑΕΛΙΚΟΙ..................... ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ? ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ Κ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΗ Η... Συνέχεια ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΑΠΟ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΜΑΝΩΛΑ) Κ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Κ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ...ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ 10 ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ. ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ Ο Λ Ο Ι Μ Α Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ Κ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ....ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΟΧΙ!!!!!!!

sofos_aektzhs - 11/1/2011 15:01

ena pragma den mporo na katalavo..giati den mporeite na gemisete 25-30xiliades to gipedo...eimai apo ta grevena exoume 20xiliades kosmo stin poli kai perisi pou h topiki omada htan Γ e8niki pigainame sto gipedo ka8e kyriaki 2-3xiliades atoma kai eseis pou eiste stin a8hna me 4-5 muria kosmo esto ta duo na eina aekares den mporeite na pate sto gipedo.. denn leo h omada exei problimata alla prepei na tin boh8isoune giati pisteuo pos ginete mia kalh prospa8ha apo tin doihkish...dhladh o paok pos gemizei to ghpedo

panemorfosavros - 11/1/2011 11:31

Βασικά το ιδανικό αυτή τη στιγμή ξέρετε ποιο είναι? Να σταθεί ο κόσμος δίπλα στην ομάδα γεμιζοντας το γήπεδο. Με αυτο τον τροπο θα κινητοποιηθεί όποιος μηχανισμός υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει προκειμένου να σηκωθεί οικονομικά η ομάδα. Ειναι προφανές ότι όταν ο ίδιος ο κόσμος δεν πιστεύει στην ομάδα και την έχει εγκαταλείψει, δεν πρόκειται κανένας παράγοντας να ασχοληθεί αλλα και να επενδύσει τα λεφτά του χωρίς αντίκρυσμα. Απ΄ ότι φαίνεται όμως έχουμε φιλαθλους ανυπόμονους, που... Συνέχεια ξενερώνουν εύκολα και που δηλώνουν απλά και εύκολα διαμαρτυρία απέχοντας απο το γήπεδο, με την ελπίδα να πάει κάποιος άλλος, όχι εμείς, που να τρέχουμε βρε αδερφέ, κρύο στο Μαρούσι, ασε τα 20 ευρώ, ποιος τα δίνει? Για καφεδιές όμως και ουίσκια γουσταρουμε τρελά! Δυστυχώς αυτοί είμαστε... και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

castroman - 11/1/2011 14:56

τι λες φιλε μου??? ο κοσμος εχει δραστηριοποιηθει απο το 2004 οσο δεν παει σε μια ομαδα που εχει να δει πρωταθλημα απο το 1994 και γενικα κουπα απο το 2002..τι αλλο θελουν απο τον κοσμο της ΑΕΚ που ειναι ο πιο υπομονετικος απο ολους,σε αλλες ομαδες θα ειχε γινει το "ελα να δεις"??αλλοθι ο λαος για την ανυπαρξια τους..

aek_marseille - 11/1/2011 09:23

λεει οτι ο θανοπουλος ειχε μεγαλυτερη χασουρα απο ο,τι ειχε πει.ποιος φταει ρε μεγαλε?εσυ δεν τον εβαλες εκει?εσυ δεν του ειπες κανε ο,τι θες?δηλαδη και στις επιχειρησεις σου ετσι κανεις?οταν φευγει καποιος που ειχες υπευθυνο για τα οικονομικα τον ρωτας ''ποσα χρωσταμε?'' σου λεει 10 κ μετα αν ειναι 15 λες''ελα μωρε ,δεν ηξερε το παιδι΄΄.οχι, τον κυνηγας δικαστικα,ασε που τον εχεις βαλει να υπογραψει οτι πραγματι τα χρεη ειναι τοσα.ομως δεν σας ενδιαφερει τοσο η αεκ ωστε να ασχοληθειτε.... Συνέχεια σε αυτα που λεει για το γηπεδο εχει δικιο,αλλα ο κοσμος οσο βλεπει τετοια αδιαφορια απο τους μετοχους,δεν προκειται να ερθει.πρεπει να μπει καποιος στην ομαδα που να νοιαζεται κ να ενωσει το κοσμο.κι ας μην εχει ο ιδιος τρελα πολλα χρηματα.ο κοσμος θα ξαναπαει στο γηπεδο κ τα λεφτα θα βρεθουν.ομως οσο λειτουργει ετσι η παε,τα πραγματα θα ειναι δυσκολα.εσεις αδερφια τι πιστευετε? υ.γ. πιστευω οτι ο θανοπουλος εχει φαει τα περισσοτερα λεφτα απο την αεκ.μεταγραφη κατσουρανη μονο,ηταν πολλα τα λεφτα..

niko_arrwstaki - 11/1/2011 10:14

συμφωνω σε ολα....

emeis_den_zoume_apo_thn_a - 11/1/2011 22:08

Καλη σου μερα ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ Νικολα γεια σου και παλι καλη χρονια σε σενα και ολα τα παιδια του μπλογκ. Δεν ξερω αν εχεις διαβασει το 1ο μερος της συνεντευξης με προσοχη και τι μηνυματα πηρες εσυ, (διοτι ειδα την μονολεκτικη σου συγκαταβαση στο σχολιο του μαρσεγιεζου αλλα μου λειπει η τοποθετηση-σου) εμενα ομως με ανησυχησε αφανταστα και ας μην εχω διαβασει το 2ο μερος της συνεντευξης που μαλλον θα δημοσιευτει αυριο. Με ανησυχει διοτι απο την μια πλευρα εχει απολογητικο-ενημερωτικο χαρακτηρα... Συνέχεια με εντονο το στοιχειο της αιτιολογησης πως εγω κυριοι δεν φταιω διοτι εχω ματωσει οικονομικα κανοντας το χρεος μου (Μας πεταει δηλαδη την σταμπα των αχαριστων αρα μας λεει εμμεσα να προσεχουμε απο εδω και στο εξης τα λογια μας και τις πραξεις μας) και απο την αλλη διαβαζω μια αραδα απο αντιφασεις που με οδηγουν σε συμπερασματα που μου λενε οτι καποιους και κατι προσπαθουν να καλυψουν. Προσωπικα θα συμφωνουσα μαζι του και με το παραπονο που εκφραζει αλλα και με την κατηγορια που εμμεσα μας επιρριπτει περι αχαριστιας αν δεν αγνοουσε επιμονα τις δικες του/τους ευθυνες για την διαρκη και χρονιζουσα ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ στα οικονομικα αλισβερισια των υπαλληλων τους αλλα και στην ανακολουθια που τους διακρινει σε αυτα που υποσχεθηκαν στο επισημο καλεσμα-τους στου κοσμο το 2004. Εδω ενα μικρο παραδειγμα της ανακολουθιας τους ειναι η ασεβεια και η αλαζονια που επεδειξαν προς τον κοσμο της ΑΕΚ με την αδιαφορια τους αλλα και αμελεια-τους στην καταχρηση και την κατασπαταληση των πολλαπλασιων χρηματων που τοσο απλοχερα και με αγραφους ορους τους προσφεραμε. Ζητησαν απο τον κοσμο υποστηριξη και συνεισφορα και την ειχαν. Δεν μπορουν να εχουν κανενα παραπονο απο την ανταποκριση του κοσμου στο αιτημα-τους και γι΄αυτο φερουν και την απολυτη ευθυνη στο τι απ΄εγιναν τα εκατομμυρια-του που τους τα εμπιστευτηκε. Εδω κυριε Παππα εμεις μπορουμε να αντιστρεψουμε τα παραπονα-μας και τις κατηγοριες μας προς ολους εσας, διοτι και τα δικα μας χρηματα εχουν αξια και μαλιστα για πολλους πολυ μελυτερη αξια απο οτι για σας
τα δικα σας. Κυριε Παππα. !!! Εμεις κρατησαμε την υποσχεση-μας την οποια τους την δωσαμε εμμεσα και με τις κινητοποιησεις διαμαρτυριας μας στην βουλη αλλα και στο γηπεδο διατρανωσαμε την συμπαρασταση-μας με την συμμετοχη μας. Η διαθεση του κοσμου ηταν το 2004 δεδομενη και ειλικρινεστατη σημερα ομως απαιτειται να πεσει πρωτα απλετο φως στο τι εγιναν τα εκατομμυρια και να υποστουν οι υπευθυνοι τις συνεπειες των πραξεων τους. ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ σημαινει αγνωμοσυνη για καποια καλη πραξη π.χ. ο κοσμος της ΑΕΚ ειναι αχαριστος προς τους ευεργετες της ομαδας του ή "οι μετοχοι" της ΠΑΕ αεκ ειναι αχαριστοι προς τον κοσμο της ΑΕΚ για την μεγαλοψυχη οικονομικη δωρεα των περιπου € 100.000.000,-- ευεργεσιας των φιλαθλων προς την ΠΑΕ. Εκτος αυτου πρεπει να προσθεσω οτι οι ευεργεσιες εκτος απο λογια συνοδευονται και απο αποδεικτικα στοιχεια τα οποια εδω αποκρυπτονται με επιδεξιους επικοινωνιακους ελιγμους και ιδιαιτερη φροντιδα. Σε αντιθεση με την ευεργεσια του κοσμου που ειναι κρυσταλλινη, αδιαμφισβητητη και διαφανης. Ας ελπισουμε το 2ο μερος της συνεντευξης να εμπεριεχει κατι αξιολογο κατι που να δινει ελπιδα για το μελλον, διοτι με τετοιες τοποθετησεις, συμπαθεστατε κυριε Παππα, δεν παμε πουθενα. Θελω να πιστευω οτι ουτε και εσεις πιστευετε οτι με τετοιες κρυες συνεντευξεις και δηλωσεις, που διαιωνιζουν και δεν αλλαζουν τα πεπραγμενα, μπορειτε εσεις να ξαναζεστανετε τον κοσμο. Το εγκλημα κυριε Παππα εχει αναμφισβητητα διαπραχθει και αυτο ειναι δεδομενο και πιστευω χωρις να το γνωριζω βεβαια οτι εσεις δεν ειστε αμεσος συμμετοχος στο εγκλημα, αυτο ομως δεν σας απαλλασσει των ευθυνων σας απεναντι στον φιλαθλο ΑΕΚΤΖΗ για τον οποιο φερετε και εσεις ενα μεριδιο ευθυνης. Εαν δεν βοηθησετε να διαλευκανθει οτι εχει συμβει στα αδυτα του λογηστηριου τοτε αφηνετε τον εαυτο σας εκτεθειμενο στις ορεξεις ακομη και κακοπροαιρετων ατομων που σας περιμενουν στην γωνια. Η αδικαιολογητη καθυστερηση του ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ κ. Παππα εχει ηδη αφησει τις σκιες του και εχει δωσει δικαιωματα και τροφη για
αρνητικα σχολια, σκεψεις και πολλες εικασιες. Εγω απο την εμπειρια μου ξερω πως Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΟΤΥΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΤΟΥΣ, αδιαφορα με το τι μαγειρεμα εχει γινει σε καποιο λογηστηριο αρα ολα ή σχεδον ολα αποδεικνυονται. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κκ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ Η εκκληση του ΛΑΟΥ ΜΑΣ ειναι προς εσας κυριε Παππα και κυριε Νοτια να μας κανετε συμμετοχους-σας Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

- 11/1/2011 14:36

καλησπέρα Νικόλα.. όποτε μπορέσεις στείλε μου το mail για το blog που λέγαμε τις προάλλες (sportstriunfo). στείλε εδώ: anonymosanonymos@hotmail.com

antwnh - 11/1/2011 14:52

100% μαζι σου! Ο Θανοπουλος διοριστηκε προεδρος απο τον Νοτια με τις ευλογιες του Παππα, δεν εκανε ο,τι εκανε μονος του. Επισης ο κοσμος της ΑΕΚ συμπαρασταθηκε στην ομαδα οσο κανενα αλλο κοινο οταν ξεκινησε η προσπαθεια του Ντεμη. Ο κοσμος στραβωσε οταν αρχισαν οι τακτικες του στυλ 'πουλαμε ο,τι εχουμε και δεν εχουμε και παιρνουμε στην θεση του μονο τυχαια σαπακια'. Αυτο οδηγησε στην πληρη απαξιωση της ομαδας με επακολουθο τους 5000 οπαδους ανα παιχνιδι. Και ναι μεν δεν ειναι οικονομικη... Συνέχεια ατασθαλια το να δινεις πχ. για τον Νταντομο 600 χιλιαρικα σε 2 χρονια και να τα γραφεις στους ισολογισμους της ομαδας, ειναι ομως ατασθαλια υπο την εννοια οτι αυτα τα λεφτα απλα πεταχτηκαν αφου ο παικτης δεν μπορει να παιξει ουτε στην 3η κατηγορια. Και το ιδιο εγινε για 5-6 παικτες τα τελευταια 2 χρονια. Πεταμε λοιπον τα λεφτα που δινουμε σε αυτους συν τα διαφυγοντα κερδη απο την αδυναμια να κυνηγησουμε στοχους (πζ. Τσαμπιονς Λιγκ). Αυτα λοιπον ειναι σπαταλες και οικονομικες αστοχιες. Μπορει να μην υπαρχει δολος πισω απο αυτα, υπαρχει ομως το ιδιο αποτελεσμα: ζημια της επιχειρισης λογω αθλιου προγραμματισμου. Και φυσικα υπαρχουν και πολλες περιστασεις που δημιουργουν τουλαχιστον ερωτηματικα (πχ. μεταγραφη Κατσουρανη οπως αναφερθηκε, η περιεργη υποθεση Αραουχο, η περιεργη εμμονη στον Γκρεταρσον που μας ξεμεινε απο το σχεδιο Κιντη, η νεφελωδης κατασταση σε ο,τι αφορα στους ορους ενοικιασης του προπονητικου κλπ). Και σε αυτα τα 2 χρονια που ακολουθουν αυτη την τακτικη οι μετοχοι δεν εκαναν ουτε μια ανακοινωση να μας εξηγησουν σε τι κατασταση βρισκεται η ομαδα την στιγμη που ΟΛΟΙ μας το απαιτουσαμε αυτο. Για παραδειγμα ο ελεγχος εχει τραβηξει εναν χρονο και και ακομα δεν εχουμε δει κανενα στοιχειο. Και περα απ'ολα αυτα υπαρχει το μειζον θεμα του Σταδιου. Ισχυριζεται ο Παππας πανω-κατω πως δεν εχει ουτε την επιφανεια ουτε την θεληση να στηριξει την ΑΕΚ. Γιατι ομως εχει φαγωθει για το θεμα του γηπεδου αν δεν αποσκοπει σε προσωπικο συμφερον? Μπορει να μας το εξηγησει αυτο? Και ποιοι ειναι
οι οροι υπο τους οποιους βλεπει ενα τετοιο προτζεκτ να προχωραει?

skastos - 11/1/2011 13:33

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ.......................... Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.......ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.........

Solo AEK - 11/1/2011 09:57

Ο Θανόπουλος ήταν αποκλειστικά επιλογή Νοτιά, με απλή συναίνεση των υπόλοιπων.

pxliaras - 11/1/2011 14:51

egw blepw oti o kyrios papas kai o notias einai h monh pou boithoun oikonomika thn aek...kai oi monoi pou emeinan....prepei me thn parousia mas sto ghpedo na tous psisoume wste na ependysoun parapanw sthn aek....deixnei me auth thn synenteuksi o kyrios papas ponaei kai agapaei polu thn aek....ara den thelei polla gia na psithei kai na deiksei poios einai pragamatika.....

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 14:36

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ......ΜΑΡΙΝΑΚΗ; KYRIE MELISSANIDH KALO ΕΙΝΑI ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TA 18 MILLION ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕGEAN STON PEIRAIA. H AEK SE XREIAZETAI TO KALOKAIRI KAI EIMAI SIGOYROS ΘA MPEIS MESA ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ γηπεδο

castroman - 11/1/2011 14:35

ο Μελισσανιδης θελει να μπει στην ΑΕΚ ομως με μια προυποθεση..να φυγει και η τελευταια καθαριστρια απο το "παρεακι" του 2004..και μη μου πεις κανεις οτι την εσωσαν τοτε..απλα προλαβαν καποιους αλλους που περιμεναν στη γωνια..ενας συλλογος με το κοινωνικο "γκελ" της ΑΕΚ δεν μενει ποτε ορφανος..

castroman - 11/1/2011 14:28

ο κυριος Παππας λεει και καποια πραγματα για τον Ντεμη που αποδεικνυουν οτι την ομαδα που πηρε το πρωταθλημα το 2008 δεν την διαλυσε ο Νικολαιδης αλλα οι μεγαλομετοχοι..ηθελαν την ΑΕΚ με τα λιγα,φοβηθηκαν το οικονομικο ανοιγμα..εαν ομως δεν "ανοιξεις" λιγο την ομαδα τοτε μην προσδωκας εσοδα,μια ζωη θα εισαι σε μια μπακαλιστικη λογιστικη μιζερια..οσο ηταν ο Ντεμης στο τιμονι η ΑΕΚ καθε χρονο πηγαινε καλυτερα αγωνιστικα,θυμηθειτε πως ξεκινησαμε το 2005 με Κρασσα,Σοαρες,το 2006... Συνέχεια και το 2007 καναμε ενα βημα παραπανω βγαινοντας στο τσαμπιονς λιγκ,την επομενη χρονια με Ριβαλντο και πρωταθλημα στα "γηπεδα"..με το που εφυγε ο Ντεμης και ηρθαν αυτοι η ομαδα ειναι σε ελευθερη πτωση,βγηκε απο τους διεκδικητες του τιτλου και ο στοχος ειναι να βγουμε στα πλει-οφ..κυριε Παππα ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ..ξεχρεωστε,πουληστε,να δει η ΑΕΚ "ασπρη μερα"

thc - 11/1/2011 14:34

re palikari as mas me ton ntemh ton tromero...dn einai ekei to 8ema mas.. 8a metrame poios apetuxe ligotero opws me ta kommata??xese me dhladh.. to 8ema einai PWS 8a exei ESODA h omada auth k oxi psixoula.mono me GHPEDO 8a ginei auto..

castroman - 11/1/2011 14:45

δεν ειναι το θεμα ο Ντεμης φιλε μου απλα τον ανεφερε ο Παππας στη συνεντευξη του,κατηγορωντας τον ουσιαστικα λες και μονο ο Νικολαιδης φταιει για την καταντια της ομαδας..συμφωνω οτι με το γηπεδο η ομαδα θα αλλαξει επιπεδο,ομως ας βαλουν και λιγο το χερι στην τσεπη οι σημερινοι..μετα το 2008 η ΑΕΚ παει με αυτοματο πιλοτο,μονο με τα πενιχρα εσοδα "¨τσουλαει¨"..εαν ειναι να μην βαζουν ευρω για την ομαδα τοτε ο καθενας γινεται ιδιοκτητης σε μια μεγαλη ΠΑΕ,κανοντας τον διαχειριστη των εσοδων..

aek_gia_panta_mazi - 11/1/2011 14:28

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΧ 20000-25000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΕΠΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ 2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2004&2008 ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΤΕΜΗΣ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΚΟΚΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ 3000000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ 4000000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ 1500000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ 800000 ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΠΑΣ... Συνέχεια 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΠΑΙΚΤΗ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟ 2008 ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ

thc - 11/1/2011 14:27

KYRIE PAPPA GIA OLA AYTA YPARXEI LYSH... GHPEDO STH NEA FILADELFEIA. ti ka8este k syzhtate oloi edw mesa k psaxnete n vreite??? dn katalavainete oti mono auth h lush uparxei?oti mono etsi 8a suspeirw8ei o kosmos? oti kati olumpilagoi eginan omada etsi apto pou8ena??? katalavete to k afhste tis vlakeies peri xrhmatwn. as exoume 150ek xreh pali alla n exoume k ghpedo. meta m sthri3h apo ton kosmo se 5 xronia 8a exoun pesei sta 40. ante ta legame..

parrawasamen21 - 11/1/2011 12:27

Και εσύ δίκιο έχεις και εμείς δίκιο έχουμε. Εσύ κοιτάς τα πράγματα σαν επενδυτής και Αεκτζής και εμείς σαν Αεκτζήδες σκέτο. Το τι θα κάνεις σαν επενδυτής είναι δικό σου θέμα, το μέλλον τις ομάδας μας όμως ανήκει σε όλους και θεωρώ πως πρέπει όλοι να γνωρίζουμε επακριβώς τις προθέσεις σου, αυτά τα μισά, μένω μέχρι να φύγω ούτε σε εσένα κάνουν καλό όπως έχεις καταλάβει ούτε στην ομάδα μας. Βγες, πες τις σκέψεις σου ειλικρινά, όχι σε τρίτους αλλά μέσω της Π.Α.Ε, να ξέρουμε και εμείς τι... Συνέχεια αντιμετωπίζουμε και τι μπορούμε να κάνουμε.

castroman - 11/1/2011 14:14

φιλε μου οι προθεσεις του ειναι ολοφανερες..ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ λεει..λευκη πετσετα εχει πεταξει..!! μας κανει και χαρη που ειναι στην ΑΕΚ,και λεει με θρασος οτι του χρωσταμε ευγνωμοσυνη που δεν πεσαμε στην Δ εθνικη..λες και πηρε μονος του την ομαδα..με ενα 4% συμμετειχε μονο..τα εχει βαλει με τον κοσμο που ειναι απο τους βασικους χορηγους της ομαδας επι των ημερων τους(Ντεμης και σια) κανοντας "ιωβεια" υπομονη με την καταντια της ομαδας..!!αυτο λεγεται ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ κυριε Παππα..μπορει ομως να... Συνέχεια ειναι και ΑΓΝΟΙΑ για το μεγεθος του "μαγαζιου" που διαχειριζεστε..ειστε ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικειμενο,ξεχρεωστε οτι "φεσια" εχει η ομαδα επι των ημερων σας και μετα πουληστε την σε εναν ανθρωπο που θα εχει οραμα για την ομαδα..αυτη η συνεντευξη εβαλε οριστικα ταφοπλακα σε οσες ελπιδες ειχε ο κοσμος της ΑΕΚ για πραγματικη επενδυση,σε λογικα πλαισια,στην ομαδα..ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ κυριε Παππα

panagiwthaek - 11/1/2011 09:08

Ο Παπάς έχει απόλυτο δίκαιο. Δεν φέρει κάποια ευθύνη για την σημερινή ΑΕΚ. Ποτέ δεν υποσχέθηκε να βάλει εκατομμύρια ή ότι θα κάνει την ΑΕΚάρα μας υπερομάδα. Άλλοι τα έκαναν αυτά και έφυγαν πρώτοι. Βλέπε Ντέμη, Κανελλόπουλο και ο άλλος ο γλυκούλης. Φυσικά κ. Παπά ούτε ο κόσμος φταίει επειδή εδώ και 3-4 χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο. Είναι πολύ δύσκολο και για εμάς να βλέπουμε την αγαπημένη μας ομάδα χρόνο με το χρόνο να γίνεται χειρότερη. Ελπίζω το 2011 να είναι καλύτερο για... Συνέχεια όλους τους ΑΕΚτζήδες.

george_1 - 11/1/2011 14:00

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν ΤΗ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ PLAYBOY!!!ΘΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!!ΑΦΗΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΡΕ ΠΑΠΠΑ!!!

nikos_vassiliadis - 11/1/2011 13:59

Δεν μας τα λέει ΟΛΑ ο κος Παππάς όμως...Τί έγινε με την EMPIRE κ.Παππά? Ξεχάσατε να το αναφέρετε? Από πού κι ως πού οι μέτοχοι της είναι οι ίδιοι με της ΑΕΚ? Γιατί δεν έχει ποτέ δώσει ούτε μισό ευρώ για τη χρήση των εμπορικών σημάτων της ΑΕΚ? Γιατί τα χρέη της EMPIRE τα ανέλαβε η ΑΕΚ? Εδώ λέτε ότι δεν υπάρχουν λεφτά και εσείς αναλαμβάνετε να αποπληρώσετε τα χρέη κι άλλων εταιριών ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ??? Ο κόσμος της ΑΕΚ φταίει και για αυτό? Ο κόσμος της ΑΕΚ έσπευσε να αγκαλιάσει την... Συνέχεια προσπάθειά σας κύριε. Αγόραζε 20.000 διαρκείας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΗΧΗΡΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Μόνο και μόνο επειδή πίστεψε στην προσπάθεια σας. Αλλά εσείς τον απογοητεύσατε, Τον προδώσατε. Από το 2004 ως σήμερα η πορεία της ΑΕΚ είναι φθίνουσα. Κι εσείς τα βάζετε με τον κόσμο ότι δήθεν χάλασε και τη δουλειά με τους "Κύπριους κροίσους"!!! Ο κόσμος της ΑΕΚ κ. Παππά δεν έκανε διαχείριση στην ΠΑΕ. Μόνο το υστέρημα του κατέθετε για να έρχεται να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα. Εσείς και οι άλλοι μέτοχοι κάνατε τη διαχείριση. Και τα κάνατε μπάχαλο. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ? Δόξα τον Θεό όλοι όσοι πέρασαν αυτά τα χρόνια από την ΠΑΕ είναι εν ζωή, ακμαίοι και δυνατοί. Γιατί δεν τους υποδεικνύετε ώστε να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν? Κύριε Παππά, ο καθένας από την διοικητική ομάδα του 2004, εάν δώσει ανάλογη συνέντευξη θα εμφανιστεί ως ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, ο πλέον τίμιος, αγαθός, ειλικρινής κλπ κλπ. Όλοι μαζί πάντως δεν καταφέρατε να κάνετε αυτό που έπρεπε. Και έχετε οδηγήσει την ΑΕΚ στο σημείο να φυτοζωεί... Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ανάγκη να μάθει την αλήθεια. Δεν προτίθεται πια να στηρίζει ανθρώπους που κάθε 6 μήνες αλλάζουν προέδρους, πλάνα, στόχους και πάει λέγοντας. ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. Ποιοί έφταιξαν? Με ποιό τρόπο? Πόσα χρωστάει τελικά η ΑΕΚ? Σε ποιόν τα χρωστάει? Από πότε? Όσον αφορά τα υπόλοιπα περί C.L. είναι υπέροχα. Αλλά με τον τρόπο που τρέχετε πλέον την ομάδα είναι μόνο ευσεβείς πόθοι... Ακόμα κι αν βγεις στη δεύτερη θέση θα περάσεις στους
ομίλους? Με ποιούς παίκτες? Με τους δανεικούς που θα έρθουν (αν έρθουν τώρα) και θα έχουν φύγει ως τότε? Ευχαριστούμε που "σώσατε" την ομάδα μας. Περιμένουμε όμως να ακούσουμε κι εμείς ένα ευχαριστώ από εκείνους που μέσω της ΑΕΚ έγιναν επιχειρηματίες (εταιριών αθλητικού μάνατζμεντ, εταιριών που εμπορεύονται προϊόντα με το σήμα της ΑΕΚ, εταιριών που νοικιάζουν στην ΠΑΕ τα κτίρια τους κλπ κλπ κλπ).

adriano - 11/1/2011 13:58

Μας λυπάσαι ρε Παπά ;;; Και γι'αυτό δεν μας αφήνεις ;;; Ο κόσμος φταίει ;;; Ο κόσμος που στήριξε και στηρίζει εδώ και 10ετίες το κάθε μάπα που κάνει την πλάκα του ή την αρπαχτή του ;;;; Ο κόσμος που τρώει με την κουτάλα την πίκρα τόσα χρόνια ;;; Ο κόσμος που ανανεώνει τις ελπίδες του κάθε Ιούλιο και μέχρι τον Οκτώβρη τις χάνει όλες ;;; Δεν γουστάρεις και καλά κάνεις. Τράβα στην ευχή του Θεού και άσε μας να βρούμε μόνοι μας την άκρη.

o_th_maketa_mou_mesa_supe - 11/1/2011 13:07

Καλά και άγια τα είπε ο κος Παππάς, αλλά από τη πλευρά του επιχειρηματία και μόνο. Θα μου πείτε, επιχειρηματίας είναι και καλά κάνει. Αν δεν θέλεις άλλο την επιχείρησή σου, την πουλάς όσο-όσο, αφου μπαίνεις μέσα και φεύγεις την επομένη. Αν όμως θέλεις να την κρατήσεις, την κάνεις (την επιχείρηση) πιο ελκυστική. Φέρνεις πρωτοκλασάτους παίχτες, πληρώνεις στη ώρα σου, δίνεις όλα τα εργαλεία στον προπονητή να δουλέψει απερίσπαστος και μετά όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους. Γυρίζει... Συνέχεια ο κόσμος στο γήπεδο, κάνεις νέους οπαδούς, σε υπολογίζουν οι πάντες σαν μεγάλη ομάδα και μπαίνεις και στα κέντρα αποφάσεων. Ετσι απλά αρχίζει και τρέχει η όλη επιχείρηση και βγάζει κέρδη και το ξέρει καλύτερα από εμάς αυτό ο Παππάς. Με μιζέριες και κακομοιριές και με τη λογική οτί άντε βγήκε και αυτός ο μήνας οικονομικά και μετά βλέπουμε, δουλειά δεν γίνεται. Ο κόσμος ξενερώνει, απέχει, γκρινιάζει και κάποιοι θερμόαιμοι προχωράνε και ένα (λάθος) βήμα πιο πέρα. Θυμηθήτε τον Gay πως πίστεψε 10 άτιτλα χρόνια την ομάδα. Και τον Σέρβο που μας πήρε το '96, προσπάθεια τιτάνια ήταν. Είχε όμως την τύχη να έχει ένα Κόκκαλη με ανοιχτές μπίζνες με το κράτος. Κάπου εδώ τα χαλάει ο Παππάς. Κάτι δεν του κάθησε όπως το περίμενε ή του το υποσχέθηκαν και την κάνει για άλλες πολιτείες. Ας βάλει πωλητήριο και ας φύγει, κανείς δεν θα του πει κουβέντα κακιά. Αλλά την ομηρία που έχει την ομάδα και τα "ήξει αφίξεις" του δεν θα τα ανεχτεί άλλο ο κόσμος.

castroman - 11/1/2011 13:57

ετσι ακριβως ειναι "γιατρε",οπως τα λες..η συνεντευξη του Παππα αποπνεει μια μιζερια..ψαχνει αλλοθι στον κοσμο της ΑΕΚ για να βγαλει απο πανω του τις ευθυνες..κυριε Παππα στο ποδοσφαιρο "πολεμανε" δεν καθονται με σταυρωμενα χερια,το 2004 εβαλες λεει 200 χιλιαδες ευρω!!! χαχαχαχ!!!! τρομερο ποσο για ΑΕΚ,"καταξοδευτηκες"..!! λοιπον οπως διαπιστωσατε φιλοι μου,οι μετοχοι εχουν σηκωσει λευκη πετσετα!!!συν το γεγονος οτι τους "εκατσε" καλα η οικονομικη κριση ως δικαιολογια στο να μην βαλουν... Συνέχεια ΕΥΡΩ για το "μεγαλωμα" της ομαδας..μπραβο κυριε Παππα,μας γεμισατε με ελπιδες,σας ευχαριστουμε!!!!καταλαβαμε οτι δεν εχουμε να περιμενουμε τιποτα απο εσας και τον Νοτια οσον αφορα την επιστροφη της ΑΕΚ στους τιτλους..τουλαχιστον υπαρχει μια ειλικρινεια στις δηλωσεις σας..και με την "βουλα" πλεον εχουμε περασει στο επιπεδο του ΠΑΟΚ και του Αρη...μπραβο κυριε Παππα,σας ευχαριστουμε που μικρυνατε την ΑΕΚ,δεν θα το ξεχασουμε ποτε

stavros1978 - 11/1/2011 13:49

"Το χειρότερο κακό που έκαναν οι άνθρωποι αυτοί ήταν ότι είχαμε ακριβώς τρεις επενδυτές, οι οποίοι είχαν σκοπό να επενδύσουν 9 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ αν εμείς βάζαμε άλλα 9 εκατ. ευρώ. Και μόλις είδαν τι έγινε λάκισαν και δεν θέλησαν να το ξανασυζητήσουμε ποτέ. Σύντομα έφυγαν και οι κ.κ. Χατζηϊωάννου και Γκούμας." ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΕΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΧΙΟΥΝΤΕ ΤΑ 9 ΕΚ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!! ΘΑΡΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!!! ΕΜΕΙΣ ΔΗΛ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ... Συνέχεια ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ!! Ε ΡΕ ΞΥΛΙΕΣ!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΛΟΙ!!!ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ!!ΑΝΤΕ ΠΙΑ!

petsokomenos - 11/1/2011 13:49

Οπου περισσευει το συναισθημα, χανεται η λογικη. Δηλαδη από όλα οσα ειπε, σε εμας μας αφησε την εντυπωση ενός ατυχου και πονεμενου…εφοπλιστη; Και η ΑΕΚ; Το αυριο της; Γιατι με αυτά που κατεθεσε, το μελλον της ομαδας μας είναι από ζοφερο εως καταμαυρο. Επενδυτης μεγεθους ανταξιου της ΑΕΚ αναζητειται εντος του πλανητικου μας συστηματος και δεν εντοπιζεται ουτε με το…Humble. Και ποιος αλλωστε επενδυτης αυτου του μεγεθους θα δεχοταν να ερθει στην ΑΕΚ οπου θα εχει συνομιλητη του τον... Συνέχεια …. Χατζηχρηστο με τις γνωστες «ιδιαιτεροτητες» του. Αρα συνυπαρξη ΧΧ και αξιολογου επενδυτη είναι εκ των προτερων αδυνατη. Οπερ σημαινει ότι πρωτη προϋποθεση για την ελευση ενός επενδυτη που να …βαραει η τσεπη του, θα ηταν η απομακρυνση του ΧΧ από το προσκηνιο. Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Αποκλειομενης λοιπον της πιθανοτητας να…φεξει για εμας καποιος επενδυτης-βαρυ ονομα, το μελλον της ομαδας μας εξαρταται από τα …φραγκοδιφραγκα που τσονταρει ο παππας (μην ξεχναμε ότι οι παικτες είναι για παρα πολλους μηνες απληρωτοι, παραγοντας που παιζει και αυτος τον ρολο του στην αναξια για ΑΕΚ αποδοση τους). Όπως και από το αν (όπως λεει ο παππας) η ομαδα περασει στους…ομιλους του CL!!!!. Εδώ γελαμε ή κλαιμε για την καταντια μας; Με αυτους τους παικτες, τον διχασμο που με ευθυνη του εχει προκαλεσει ο χχ, με αυτην την περιρρεουσα ατμοσφαιρα και με απεναντι μας τον, όπως και ναχει, απιαστο σαν οικονομικο μεγεθος παο, ο παππας…ονειρευεται CL; Συνεπως, αφηνοντας το δεντρο και κοιταζοντας το «δασος» τι διακρινουμε σαν προοπτικες να μας ανοιγονται; Η μια είναι να αποδεχθουμε αυτην την μιζερη κατασταση. Οπου οι στοχοι μας σε όλα τα επομενα χρονια θα περιοριζονται στο κυνήγι μιας θεσης στο EC και σε καποια φαση θα αντιληφθουμε ότι εχουμε παψει να ειμαστε η 3η δυναμη (ετσι δεν μας χαρακτηριζει ο …μανολο;) στην Ελλαδα, αλλα βρισκομαστε πλακωμενοι από τον παοκ ή τον αρη! Η άλλη προοπτικη είναι να κανουμε την επανασταση μας εναντια στην προηγουμενη και στους παραγοντες που την διαμορφωνουν και ο,τι
βγει. Οι λαοι τις επαναστασεις τους τις κανουν γιατι κρινουν ότι εχουν πιασει πατο και δεν παει παρακατω και χωρις διαγεγραμμενο στοχο για την επομενη μερα.. στον δικο μας χωρο, της ΑΕΚ, τα ιστορικα δεδομενα (γιδοπουλος, γενερακης, μελισσανιδης, enic και νικολαϊδης ακομα) αποδεικνυουν ότι σε κρισεις παρομοιες με την σημερινη, η «επομενη μερα» ξημερωσε με «ηλιο». Καταληγω με την αποψη ότι η στιγμη είναι τοσο απολυτα κρισιμη, που ο καθενας μας εχει υποχρεωση και καθηκον να ταχθει με την μια ή με την άλλη προοπτικη. Ας σταματησουμε να εθελοτυφλουμε…

filipposaek1957 - 11/1/2011 13:47

na fgite sth thleorash kyrie papa kai na pite sto kosmo polite h aek ta xreoi einai tosa opoios endiaferete mporh na thn agorash eshs omos toso kairo den toxete kanh kai ayta pou les einai hstories gia agrioys

upermost - 11/1/2011 13:45

Re paidia ti leme twra.Eimai 17 xronwn kai ta tessera teleutaia xronia exw diarkeias (ta 3 teleutaia me dika mou xrimata) kai mou leei twra o Pappas na pigainw sto gipedo gia na dw ti?Pou stin ousia oute o idios den erxete.Stous teleutaious agwnes den paw giati den mporw na tin vlepw allo autin tin omada den mporw arrwstainw aganaktw.Distixos exw tin atixia na min exw dei xares pou na tis 8imamai apo auti tin omada mono ena kipelo to 2002 kai to 2007-2008 ena prwta8lima alla kai auto stis kardies mas giati tin koupa tin pire o diorismemos.Den antexete kai mou lete eseis oi pio megaloi na paw na tin dw pou eseis pia exete meinei me tis anamniseis tis palias kai tis videokasetas pou tin vlepete sto video kai sto DVD tin AEK tou '8eiou' mparlou pou petage i omada tis dekaeties 70 me arxes 80' i tis epoxes Bajevic me tin swsti douleia pou ekane tote (den eimai apo ta ma@@@@@na pou... Συνέχεια ton evrizan giati exw dei polous snomilikous mou na ton vrizoun xwris na 3eroun ti exei prosferei stin AEK autos o an8rwpos ws podosfairistis alla kai ws proponitis alla epeidi akoun tin Original pou exei kolisei me to peristatiko tote pou efige kai pige ston olimpiako exoun kai auta kai to pipilane kai ton vrizoun kai ekeinoi) giati twra stis teleutaies xronies i douleia tou den itan kai poli swsti ston agwnistiko tomea panta.Kai lete na pame gipedo enw eseis exete na patisete posa xronia kai an erxeste me kanena agwna Milan kai genika CL i UEFA kai kana derby kai tis perissoteres fores ka8este sto spiti kai krinete kai lete ston leonardo kai ston ka8e leonardo den eisai esi gia tin AEK.Den milaw gia olous sas alla exw polla proswpika paradeigmata kai sigoura einai edw merikoi pou to idio kanoun.Pantos o kirios pappas exei dikio se ola auta pou eipe mono sto 8ema na pigainoume gipedo sto opoio opws eipa kai prin den ginete an sinexisoun etsi me adiaforia.Ginete na pairneis apo ta 4 derby 3 nikes kai mia ita opou kanonika itan gia isopalia kai na min mporeis na pareis niki apo
atromito,olimpiako volou,kerkira kai alla.Telos,an ginei kanena asteio kai figei kai autos 8a meinei mono o kirios notias alla an figei o enas 8a pane malon xeraki xeraki oi dio enapominantes kai tote zito pou kaikame giati oute tigrides oute leopardales 8a er8oun.Distixos exoume katantisei kakomiroulides kai mas exoun katantisei mia le3i tin opoia otan tin akouw trelenomai alla distixos einai i ali8eia kai einai i le3i 'AEKakia'.Min piasoume to 8ema tigris giati katantaei aidia auto to pragma i prwti ili8eia protasi: valte 70 eseis kai vazw 70 egw.An itan evazan kai monoi tous 70 kai eixame xtipisei prwta8lima gia dio xronia kai parapanw.Gi'auto einai ili8iotita an i8ele pragmatika na tin parei 8a tin epairne kai oxi protasi meso kinitou.

jesus_xx_iznogkount - 11/1/2011 13:40

Ωραία κανένα πρόβλημα...Σαν τον Μαρινάκη δεν είσαι.Σαν τον βαρδινογιάννη-πατέρα-βγενο δεν είσαι.Από όλους τους άλλους όμως έχεις περισσότερα!!!Κέρδιζε εσύ όλους τους άλλους κ χάσε από αυτούς τους 2!!!! Ας έκανες 2 ήττες μέσα κ 2 έξω!!! Πρωτάθλημα θα παίρναμε ρε καραμήτρο!!! Οχι να χάνουμε από ψωμιαδη-μπεο-τσακιρη κλπ!!!!Δεν ζητήσαμε τίποτα περισσότερο!!!να κερδίζετε τους άχρηστους κ όχι να μας γλεντάνε!!!κ μετά να μιλήσεις για τους οπαδούς!!!Ας κέρδιζες κερκυρα 1η αγωνιστικη κ βολο... Συνέχεια την 4η κ θα σου έλεγα πόσο κόσμο θα είχε με βάζελο!Ας κέρδιζες νιονο την 8η κ καβαλα την 11η κ θα σου έλεγα πόσο κόσμο θα είχες με γαυρο!!!Ο κόσμος δεν έφυγε από μόνος του!!!!!!!!

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 13:39

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ...ΜΑΡΙΝΑΚΗ; KYRIE MELISSANIDH KALO ΕΙΝΑI ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TA 18 MILLION ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕGEAN STON PEIRAIA. H AEK SE XREIAZETAI TO KALOKAIRI KAI EIMAI SIGOYROS ΘA MPEIS MESA ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

basb - 11/1/2011 12:06

Ο κ. Παππάς, είναι κύριος με το Κάπα Κεφαλαίο. Δεν έχει καμμία διάθεση, να ασχοληθεί με τα σκατά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Καλώς ή κακώς. Δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γιά αυτήν του την άρνηση. Δεν θέλει, και καλά κάνει. Αυτό όμως, δεν τον απαλλάσει από τις ευθύνες που έχει η σημερινή διοίκηση γιά την κατρακύλα της ομάδας μας, μιάς και είναι η διοίκηση. Εάν δεν μπορείτε, απλά αποσυρθείται κύριος, όπως ήρθατε. Δυστυχώς κ. Παππά δεν αρκούν μόνο οι αγαθές προθέσεις. Χρειάζεται να... Συνέχεια ανακατευτείται και με τα σκατά. Δέχτηκε να συμμετέχει σ' ένα σχήμα επιχειρηματιών που θα βοηθούσαν την ΑΕΚ με "μπροστάρη" τον Ντέμη Νικολαϊδη. Από την στιγμή που ο Ντέμης έφυγε για τους χ, ψ λόγους, έπαψε και ο ίδιος να θέλει να ασχολείται. Ποιός θα έρθει? Δεν μπορώ να απαντήσω. Η επιστροφή του Κινέζου? Ο Τίγρης? Ο ΧΧ? Ο κανένας? Ο μπόζο? Η ΑΕΚ είναι Ιδέα και μαγαζί γωνία με χιλιάδες οπαδούς ανά την επικράτεια. Χρειάζεται έναν ηγέτη που θα ξαναδώσει Όραμα και θα κάνει τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο. Όπως το '04.

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 13:39

Η ΑΕΚ είναι Ιδέα και μαγαζί γωνία με χιλιάδες οπαδούς ανά την επικράτεια. Χρειάζεται έναν ηγέτη που θα ξαναδώσει Όραμα και θα κάνει τον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο. Όπως το '04. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.

steveangello - 11/1/2011 13:01

Βέβαια,ποιός θα έρθει μετά..γιατί ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ούτε καν να φτάσει η ΑΕΚ σε σενάρια πρωτοδικείου..

Solo AEK - 11/1/2011 12:39

Δεν νομίζω να εννοείς τον οραματιστή του 04, γιατί αυτός μας τέλειωσε και όσοι τελειώνουν στην ΑΕΚ μετά διχάζουν. Μάλλον εννοείς έναν ρομαντικό στόχο όπως το γήπεδο που θα κάνει την αφηρημένη ιδέα ΑΕΚ -όπως είναι στο μυαλό των περισσότερων ΑΕΚτζήδων που δεν πατάνε γήπεδο- χειροπιαστή. Σε ηγέτες δεν πολυπιστεύω πλέον...

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 13:36

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ...ΜΑΡΙΝΑΚΗ; KYRIE MELISSANIDH KALO ΕΙΝΑI ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TA 18 MILLION ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕGEAN STON PEIRAIA. H AEK SE XREIAZETAI TO KALOKAIRI KAI EIMAI SIGOYROS ΘA MPEIS MESA ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

gaiusmarius - 11/1/2011 10:47

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΩΣ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΑΡΘΡΟ.ΘΕΛΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.16 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ''ΖΕΣΤΗ'' ΟΣΟ ΤΟΥ ολυμπιακου,ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ... Συνέχεια ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.ΑΣ ΜΗΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΨΩΜΙΑΔΗ?ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ?ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ.Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ,ΦΤΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ.ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!! Υ.Γ : ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΩΘΙ ΚΑΘΩΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ 20.000-25.000.ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΤΑΞΙ,ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΩ ΠΑΣΟ...

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 13:36

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΄Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΑΕΚ ΕΚΝΑΕ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΩ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 79 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 89. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

gerolada - 11/1/2011 11:04

Αδερφέ μου GaiusMarius, έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λές και μόνο άσχετο δεν είναι με το θέμα.Βλέπε όμως κ τον βαζελο στο οακα...δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο αυτο!!δες λιγο τον γαυρο στο καραισκακη,μπαλα τρελη δεν παιζει αλλα το τριποντακι το'χει! Κατι πρεπει να γίνει με το γήπεδο! Φαντασου να παιζει με 25χιλ κοσμο σε ΄ενα γηπεδο σαν το καραισκακη!ΤΙΓΚΑ!!Αυτοι σιγουρα τα έχουν ζυγισει όμως κ όπως λένε δεν λέει η ριζούπολη..Κ κάτι άλλο, επειδή είμαι αγρίνιο,δες λιγο εάν μπορείς τον... Συνέχεια παναιτωλικό.Χρονια στην Γ' εθνική κ με μηδεν διοικηση αλλα πάντα γεμάτο κατι που δεν άλλαξε κ με τη νεα διοικηση που το μυρίστηκε-να'ναι καλα ο άνθρωπος- κ επενδυσε. Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα Γ εθνικής,το παράδειγμα έιναι ακραίο αλλα τη δυναμική την έχει.Σ' ενα καθαρα ποδοσφαιρικό γηπεδο θα την δείξει..ετσι κ αλλιως οικονομικά είμαστε μέσα..

toolaek - 11/1/2011 10:58

symfwnw !!!apolyta!!! PANW APOLA FTAIEI O KOSMOS...TO THEMA EINAI PWS TON PITHEIS NA GYRISEI???AFOU DE GOUSTAREI....!APLA....MIKRAINEIS....!TELEIA KAI PAULA!D E G O Y S T A R O Y N! THES LOGW OAKA THES LOGO APOTELESMATWN?DE THELOUN NA BOHTHHSOUN....!

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 13:35

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ...ΜΑΡΙΝΑΚΗ; KYRIE MELISSANIDH KALO ΕΙΝΑI ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ TA 18 MILLION ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΕGEAN STON PEIRAIA. H AEK SE XREIAZETAI TO KALOKAIRI KAI EIMAI SIGOYROS ΘA MPEIS MESA ΜΟΛΙΣ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

upermost - 11/1/2011 13:35

Re paidia ti leme twra.Eimai 17 xronwn kai ta tessera teleutaia xronia exw diarkeias (ta 3 teleutaia me dika mou xrimata) kai mou leei twra o Pappas na pigainw sto gipedo gia na dw ti?Pou stin ousia oute o idios den erxete.Stous teleutaious agwnes den paw giati den mporw na tin vlepw allo autin tin omada den mporw arrwstainw aganaktw.Distixos exw tin atixia na min exw dei xares pou na tis 8imamai apo auti tin omada mono ena kipelo to 2002 kai to 2007-2008 ena prwta8lima alla kai auto stis kardies mas giati tin koupa tin pire o diorismemos.Den antexete kai mou lete eseis oi pio megaloi na paw na tin dw pou eseis pia exete meinei me tis anamniseis tis palias kai tis videokasetas pou tin vlepete sto video kai sto DVD tin AEK tou '8eiou' mparlou pou petage i omada tis dekaeties 70 me arxes 80' i tis epoxes Bajevic me tin swsti douleia pou ekane tote (den eimai apo ta ma@@@@@na pou... Συνέχεια ton evrizan giati exw dei polous snomilikous mou na ton vrizoun xwris na 3eroun ti exei prosferei stin AEK autos o an8rwpos ws podosfairistis alla kai ws proponitis alla epeidi akoun tin Original pou exei kolisei me to peristatiko tote pou efige kai pige ston olimpiako exoun kai auta kai to pipilane kai ton vrizoun kai ekeinoi) giati twra stis teleutaies xronies i douleia tou den itan kai poli swsti ston agwnistiko tomea panta.Kai lete na pame gipedo enw eseis exete na patisete posa xronia kai an erxeste me kanena agwna Milan kai genika CL i UEFA kai kana derby kai tis perissoteres fores ka8este sto spiti kai krinete kai lete ston leonardo kai ston ka8e leonardo den eisai esi gia tin AEK.Den milaw gia olous sas alla exw polla proswpika paradeigmata kai sigoura einai edw merikoi pou to idio kanoun.Pantos o kirios pappas exei dikio se ola auta pou eipe mono sto 8ema na pigainoume gipedo sto opoio opws eipa kai prin den ginete an sinexisoun etsi me adiaforia.Ginete na pairneis apo ta 4 derby 3 nikes kai mia ita opou kanonika itan gia isopalia kai na min mporeis na pareis niki apo
atromito,olimpiako volou,kerkira kai alla.Telos,an ginei kanena asteio kai figei kai autos 8a meinei mono o kirios notias alla an figei o enas 8a pane malon xeraki xeraki oi dio enapominantes kai tote zito pou kaikame giati oute tigrides oute leopardales 8a er8oun.Distixos exoume katantisei kakomiroulides kai mas exoun katantisei mia le3i tin opoia otan tin akouw trelenomai alla distixos einai i ali8eia kai einai i le3i 'AEKakia'.Min piasoume to 8ema tigris giati katantaei aidia auto to pragma i prwti ili8eia protasi: valte 70 eseis kai vazw 70 egw.An itan evazan kai monoi tous 70 kai eixame xtipisei prwta8lima gia dio xronia kai parapanw.Gi'auto einai ili8iotita an i8ele pragmatika na tin parei 8a tin epairne kai oxi protasi meso kinitou.

parissisnik - 11/1/2011 13:18

ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ;

gamara_898 - 11/1/2011 13:17

ΜΑΓΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο Κ.ΠΑΠΠΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΝΕΤΑ!!! ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΟΤΙ Κ ΑΝ ΚΑΝΕΙ...ΦΥΓΕΙ Η ΜΕΙΝΕΙ...Κ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠ΄'ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;; ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!! Ο ΤΙΓΡΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΠΑΙΝΕ;;; Κ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΡΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!!

machete - 11/1/2011 12:20

re paidia, an dosoume 300.000 atoma aektzides 20 euro , mazeuonte 6.000.000 euro! poli kalo poso! giati dn to kinigane kata auton ton tropo stin dioikisi! an ginete auto mia fora to hrono i dio(12.000.000) dn tha ehoume kanena provlima! kai tha esthanomaste tin omada kai pio dikia mas! re dimosiografoi tou aek365 pou milate pou kai pou me paragontes, proothiste auto pou leo!

toolaek - 11/1/2011 13:14

pou na tous breis tous 300 000????pws tha tous piseis????edw egine palaiko kalesma kai hrthan 1000 sto bakset...kai oi misoi de goustaran kai na plhrwsoun!!!!!!!!!!!!!!! mpanania...!kai eimaste meros ayths ths xwras pou bythizete!!!!!!!!!!! kai oi aektzides to mono pou kanoun einai na ftiaxnoun groupakia sto facebook!!!!!!! akou 300 000 palabos eisai???????!!!! egw dinw kai 100 eyrw kai as bgazw ...skata lefta!!!!! alla pou????kai se poion???? sto prwtodikio??????

elias_21_sparth - 11/1/2011 09:14

ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΠΠΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΟΤΕΡΟ Κ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΕΡΠΑΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΛΕΦΤΑ......ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΤΕΤΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ.ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κ ΜΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Κ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ!!!!!!!

elena_higuita - 11/1/2011 13:14

ο΄΄ρομαντικός ΄΄λαός,του έχει σούρει τα εξ΄αμάξης...

toolaek - 11/1/2011 09:31

ρομαντικο???????last year....! mono romantikos den einai....an htan romantikos tha tigkare to basket....akoma kai osoi hrthan oi misoi frontisan na mpoun tsampa....kai sto telos 3-4 lepta prin lhxei to mats enw vlepan oti xanoume xekinhsan na feygoun!!! giayto...sorry kiolas....alla XESE ME me toys romantismous.....!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΗΤΣΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑΞΗΡΟΜΕΡΟΥ21 - 11/1/2011 10:36

TOOLAEK Οπως παντα μιλας σωστα και προσωπικα επαυξανω . Ο Κυριος Παππας (με το Κ κεφαλαιο) εχει στα παντα απολυτο δικιο κι αν εκανε και καποιο λαθος δεν νομιζω οτι μπορουμε να τον κατηγορησουμε ουτε για λαμογιά αλλα ουτε και για τσιγουνια ποσο μαλιστα όταν οι περισοτεροι απο μας δεν μπενουμε στον κοπο να παμε στο γηπεδο για ενισχυση τησ ΕΝΩΣΗΣ. Πρεπει ολοι μας να συνειδητοποιησουμε οτι το να εισαι ΑΕΚ ειναι κατι το μοναδικο και αν πραγματικα την εχουμε την ομαδα μας σαν θρησκεια τοτε... Συνέχεια πρεπει με κρυα και βροχεσ και σκοτωμενοι απο την κουραση της καθημερινησ δουλειας να βρουμε το κουραγιο και την υπομονη και να παμε στο οακα και να εκδηλωθουμε ειτε φωναζοντας μανολο ειτε φωναζοντας ντουσαν ειτε βριζοντας τον ντουσαν ή με οποιοδηποτε αλλο ξεχωριστο τροπο νομιζει ο καθενας, σαν τα παιδια της οριτζιναλ ( που προσωπικα διαφωνω μαζι τουσ σε χιλια δυο σημεια οπως ντουσαν,κροτιδες και λοιπες μαλακιουλες) που οικονομικα βρισκονται στη χειροτερη κατασταση απ ολους τουσ υπολοιπους ΚΑΙ ΟΜΩς ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ( παρεα με κατι αλλους γραφικους πατεραδες που σερνουμε στο γηπεδο τα παιδακια μας 3-4-5 και 6 χρονων μη μας ξεφυγουνε και γινουνε κω..γαβροι). ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΤΕ ΡΕΕΕ (οποιος θελει λουσα , να παρει νοβα και ναβλεπει μονο μπαρτσα ρεαλ και ματζέστερ).

Nefertiti - 11/1/2011 13:11

@ SPARROW1924, & ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΧΗ, για μένα τα είπατε όλα. Δεν χρειάζεται να συμπληρώσω τίποτα άλλο .........εκτός από την ερώτηση που μου δημιουργείται.....ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ όλα αυτά?????? Μήπως -λέω εγώ τώρα- η απάντηση στην ερώτησή μου είναι ...Χαρδαβέλας? Και είναι ώρα να την κάνουν κι αυτοί με ....ελαφρά πηδηματάκια με ότι βγει στο φως???

elena_higuita - 11/1/2011 13:11

O λόγος του είναι στρωτός και κατ'επέκταση δηλωτικός ειλικρινούς ανθρώπου.

dimscarecrow - 11/1/2011 13:10

Θα γυρίσει η ΑΕΚ στη Ριζούπολη; Το βρίσκω δύσκολο γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις του Απόλλων είναι αρκετά μεγάλες. ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΖΗΤΑΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ................... ΕΝΩ ΟΤΑΝ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΟΣΟ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ...

hasogolis - 11/1/2011 11:59

Κανείς μα κανείς δεν έχει ενημερωθεί για τις αλλαγές που έγιναν το 2010 στο καθεστώς του financial fair play όπως το καθορίζει η UEFA; Δεν τό'χετε πάρει πρέφα πως ο πρώτος χρόνος της μεταβατικής τριετίας παρήλθε και πως μετά την 1/1/2013 οι ποδοσφαιρικές εταιρείες που υπάγονται στην UEFA θα δικαιούνται να πραγματοποιούν τόσα έξοδα όσα έσοδα έχουν; Στην έννοια του εσόδου δεν περιλαμβάνονται φυσικά οι χρηματοδοτήσεις πάσης φύσεως (δάνεια από μετόχους, αυξήσεις ΜΚ, τραπεζικά δάνεια κλπ.) αλλά μόνο... Συνέχεια αυτά που προέρχονται από την εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας (εισιτήρια, έσοδα από συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, διαφημίσεις, αποτελέσματα εκκαθάρισης πώλησης παικτών ως πάγια στοιχεία, royalties εμπορικών σημάτων κλπ.). Όποιες ποδοσφαιρικές εταιρείες δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στις προδιαγραφές της "UEFA Club Licensing and Financial Fair Play Regulations" θα παίρνουν τον πούλο από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήδη από την περίοδο 2013/14. Άρα αυτό που προέχει σήμερα είναι η προσπάθεια εξορθολογισμού των δαπανών, το συμμάζεμα του χρέους, και -αν είναι δυνατόν- η ανέγερση γηπέδου. Κι ο κάθε πικραμένος γράφει εδώ μέσα ότι του κατέβει... Όποιος έχει διάθεση μπορεί να δει το καθεστώς που ισχύει στο: http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/protectingthegame/financialfairplay/news/newsid=1500331.html

space - 11/1/2011 13:04

Poly swsta ta les file mou. Epitelous kapoios logikos edw mesa. As Prospa8hsei o Pappas me ton Adamidh na ftia3oun TOULAXISTON oswn afora ta dioikithka mia Eyelikth AEK, pou na 3odeyei liga leitourgika, na exei ola ta grafeia ths sta Spata (oute ena Eyrw allou), poly ligo proswpiko, pollous sponsores ki an ginetai ghpedo opou na'nai alla me megalo Mall-cinemas-estiatoria wste na plhrwnetai mono tou ki oi ependytes na bgaloun lefta. ... Oi ygeieis AEKtzhdes einai k realistes ki eimaste h megalh pleiopshfia.

ritzeri - 11/1/2011 12:40

proti fora sti zoi mou akouw epixeirimatia na rixnei tis efthines gia tin kaki poria tis eterias tou stous pelates tou. diladi aftos einai ikanos an den paei kala kai i naytiliaki toy eteria na pei pws ftene kai osoi taxidiwtes gia tino-paro-naxo-santorini pane me alli eteria kai oxi me ti dikia tou. kai na tous protrepei na taxidepsoun me ta dika tou ploia, dioti diaforetika ta ploia tou de tha ta anakainizei. distixws omows, einai episis i prwti fora pou vlepw kai pelates na lene pws exei dikio enas tetoios idioktitis. skefteite ligo kata analogia, ena taksidivti na leei pvw exei dikio o pappas pou den sintirei swsta ta ploia tou giati emeis den taksidevoume poli kai pvs prepei na arxisoume na kanoume taksidia gia na ton stiriksoume. kala na pathoume afou exoume tetoius filathlous, pou den apaitoun tipota. an afta ta elege proedros tou gavrou tha ton eixan lintsarei oi... Συνέχεια opadoi. kai min pei kaneis eksipnos, pvs i aek den einai eteria. giati o pappas kai oi ipostiriktes tou einai oi prwtoi pou milane me orous eterias (isologismoi-esoda-eksoda-mpatzet klp). an o pappas den ti vlepei ws eteria, as rixei 50.000.000 ki as ta xasei. telos gia tous ponirous poy tha poun na ta valw egw ta xrimata, tha tous proteinv kati allo, eiste simfvnoi na valoyme oloi to 1% tis periousias mas??? o pappas simfwnei??? giati egw miniaiws dinw poli megalitero pososto apo ta esoda mou stin aek apo ton pappa. ara thisiazw perissotera apo afton. egw den pigaina diakopes me tin oikogeneia mou gia na parw diarkeias.

marios21_11 - 11/1/2011 12:36

poly mizeria evgale sth synenteyxh tou...kyrie papa pws apaithte na erthoun oi opadoi sto ghpedo otan eseis o idiokthths exete sixathei opws lete k den patate? as poume oti i AEK einai ena magazi...einai dynaton o magazatoras na exei parathsei sto ermaio tou to magazi tou,na mhn exei mesa katholou emporeyma k oti yparxei mesa na einai tou petamatou na mhn pataei o idios sto magazi tou alla na apaitei apo ayto na einai tigka sto kosmo k na agorazei o kosmos ta proionta tou?k epitelous stamathste na lete oti anagkasthkate k ginate megalometoxos k sas emplexan k mphkate sthn AEK..ti eiste kana anhliko ,kana paidaki k mplexthkate,kanas kathysterhmenos k oi ponhroi sas emplexan?epixeirhmatias eiste mhn mas poulate foumara oti mplexate athela sas...

davelepard - 11/1/2011 12:30

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΟΠΑΔΟΥ: 1) ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΠΑ??? ΤΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΦΟΥ "ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ"???ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ??? 2) ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ??ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ... Συνέχεια ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ??? 3) ΤΟΝ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ???

kounta_kinte - 11/1/2011 12:25

ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο.ΠΑΠΠΑ ΔΛΔ ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 100ΧΙΛ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ Κ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΤΑΤΟΜΟ ΕΚΑΝΕ 12 ΧΙΛ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΕΟΣ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ... Συνέχεια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ 10 , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤIΚΑ ΛΑΘΗ Κ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ Κ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ Κ ΜΕ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ? ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΛΕΣ ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ..ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ..ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΟΣΦΠ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ,ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΓΕΛΟ Κ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ..ΕΚΕΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ .ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Κ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ..Ο ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΙΖΝΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΙΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Κ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΗΓΕΤΗ Κ ΟΧΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟ ΡΙΨΑΣΠΙΣ.. ΚΑΙ ΗΑΕΚ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ : ΨΕΜΑΤΑ,ΔΥΣΩΔΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ Κ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ... Υ.Γ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΥ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΜΚ 15 ΕΚΑΤ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ Κ ΑΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ..

george_1 - 11/1/2011 12:19

ΜΗΝ ΚΛΑΙΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ 5 ΜΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ!!!ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΧΕ ΟΧΙ ΤΗ ΦΑΓΕ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ!!!ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΜΠΑΤΖΕΤ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ?ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ Κ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ!!!ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ... Συνέχεια ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΛΠ,ΚΛΠ.ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!!ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΜΟΝΟ 1 ΔΙΚΙΟ!!!!ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ!!!ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!ΧΡΕΗ,ΧΡΕΗ,ΧΡΕΗ Κ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ!!!ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ!!!ΕΜΕΙΣ ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΦΩΣ Κ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!!!ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ Κ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ!!!!ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ!!!!ΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΑΛΛΟ!!!ΠΟΝΑΤΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΠΤΕΣΤΑΙ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ!!!!

machete - 11/1/2011 12:14

paidia, no money no honeyyyyyy! mono apo emas mporei na sothei i aek! oloi gipedooo gia panta! eidika oi athineoi! gia tous eparhiotes eine +30 euro toulahiston ta metaforika! kata ta alla kapoios dn prepei na sihenete tin aekkk!!!

kounta_kinte - 11/1/2011 12:13

ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ . Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κο.ΠΑΠΠΑ ΔΛΔ ?Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ 100ΧΙΛ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ Κ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΝΤΑΤΟΜΟ ΕΚΑΝΕ 12 ΧΙΛ. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΠΠΑ-ΝΟΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΕΟΣ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ Κ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ... Συνέχεια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟ ΦΘΗΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ 10 , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ? ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ? ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΣΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤIΚΑ ΛΑΘΗ Κ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ Κ ΜΕ ΕΠΑΡΣΗ Κ ΜΕ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ? ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΛΕΣ ..ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ..ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ..ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ.. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ..ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ,ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ Κ ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ..ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ..ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ Ο ΟΣΦΠ..ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ.. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΑ..ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΜΕ ΥΠΟΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΜΙΑ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Κ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ,ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΕΚ ΠΕΡΙΓΕΛΟ Κ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΤΕ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ..ΕΚΕΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ .ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
Κ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΨΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ..Ο ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΙΖΝΕΣ Κ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΛΟ ΑΠΟ ΚΑΡΑΒΙΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ..ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ Κ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΛΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ? ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΟΡΑΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.. ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΗΓΕΤΗ Κ ΟΧΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟ ΡΙΨΑΣΠΙΣ.. ΚΑΙ ΗΑΕΚ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ : ΨΕΜΑΤΑ,ΔΥΣΩΔΙΑ,ΜΙΖΕΡΙΑ Κ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ... Υ.Γ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΥ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΜΚ 15 ΕΚΑΤ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΟΛΥ Κ ΑΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ..

adiabroxos - 11/1/2011 12:08

RE LETE NA MAS DWSEI ORAMA K NA XRIMATODOTISI THN OMADA EMEIS TI THA KANUME THA PERIMENOUME KAPOION NA MAS DWSEI ORAMA APO MONOI MAS TI KANUME? H OLOI GIPEDO H KALH PORIA PROS TA KATW. EEEE OOOOOO DE THELOUME STHN AEK PSEYTH OPADO! H PAME K TA SKAME H SKAME TO KEFALI STO TOIXO NA MI THYMOMASTE TH OMADA EIMASTAN! AEK

spearfishing - 11/1/2011 12:06

ωριμότατη η σκέψη σου,

tasaros_21 - 11/1/2011 11:52

PESTA RE PAPA... MONO NA GRAFETE KSERETE KE ME TIN KERKIRA HMASTAN 5200 STO GIPEDO, O X A T S X R I S T O S POU EINAI POU DEN AFISE TON MELISANIDI NA MPI STIN ERASITEXNIKI... TORA SAS FTEEI O TIGRIS POU DEN MPENI EEEE ,TI EINAI KANENA PEDAKI O MELISANIIS???? OLOI GIPEDO RE NA FONAKSOUME TIGRI THEEE PARE TIN PAE, TOSA XRONIA DEN EXO XASI PEXNIDI KE MIA FORA DE AKOUSA AYTO TO SINTHIMA....TIGRI THEEEE PARE TIN P.A.E.

periergos - 11/1/2011 12:01

ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ ΑΠΑΝΩ ΤΟΝ ΒΑΤΡΑΧΟ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

aektzh_21 - 11/1/2011 12:00

Κι εγώ έχω βρίσει τον Παππά αλλά έχει βάλει λεφτά στην ομάδα και την έχει στηρίξει.Πιστεύω η αγάπη του για την ΑΕΚ είναι αγνή.Αξίζει ένα ευχαριστώ για όσα έχει προσφέρει.

admiral - 11/1/2011 12:00

Επειδη καποια πραγματα ξερουμε απο shipping και μεις....(27+χρονια στην γυρα) τα πραγματα ΔΕΝ ειναι ακριβως ετσι....ο Χιωτης δεν ξερω αν εχει τα λεφτα του Μαρινακη (η πιατσα λεει οτι μπορει να 'χει και τα διπλα) αλλα ειναι σφιγχτος φυσει και θεσει ...για την Μαμα Νοτηα που βασταει το πορτοφολι του καπτα Χαρη δεν συζηταμε μιλαμε για παθολογικη κατατσταση........οποτε μαλλον δεν σπρωχνουν λογω νοοτροποιας ..τα αλλα περι βλακειας περι ρομαντισμου και λοιπα ειναι κουτοπονηραδες για την... Συνέχεια καταναλωση...ολοι οι μαγκες σπρωξανε το (λιγο) χρημα το 2004 διοτι ο μεγιστος ΑΕΚΑΡΧΗΣ και ο παρανοικος παρτενερ του τους εταζαν κονομες τυπου Λυων......καλα να παθουν.... πριν απο ολα να κοιταγαν σε ποιον εδιναν τα λεφτα τους .....αν εχουν στοιχειωδη επαγγελματικη νοοτροποια ας συμμαζεψουν τα χαλια τους και ας φυγουν......ολα τα αλλα ειναι καραγκιοζηλικια........

tasaros_21 - 11/1/2011 11:50

PESTA RE PAPA... MONO NA GRAFETE KSERETE KE ME TIN KERKIRA HMASTAN 5200 STO GIPEDO, O X A T S X R I S T O S POU EINAI POU DEN AFISE TON MELISANIDI NA MPI STIN ERASITEXNIKI... TORA SAS FTEEI O TIGRIS POU DEN MPENI EEEE ,TI EINAI KANENA PEDAKI O MELISANIIS???? OLOI GIPEDO RE NA FONAKSOUME TIGRI THEEE PARE TIN PAE, TOSA XRONIA DEN EXO XASI PEXNIDI KE MIA FORA DE AKOUSA AYTO TO SINTHIMA....TIGRI THEEEE PARE TIN P.A.E.

periergos - 11/1/2011 12:00

ΤΙ ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΙΓΡΑΚΙ?

carlee - 11/1/2011 14:53

Απο το 2004 εως το 2008 ηρθε δυο φορες και καποιοι τον εδιωξαν ! Μηπως θυμασαι ποιοι ητανε;

tasaros_21 - 11/1/2011 11:53

PESTA RE PAPA... MONO NA GRAFETE KSERETE KE ME TIN KERKIRA HMASTAN 5200 STO GIPEDO, O X A T S X R I S T O S POU EINAI POU DEN AFISE TON MELISANIDI NA MPI STIN ERASITEXNIKI... TORA SAS FTEEI O TIGRIS POU DEN MPENI EEEE ,TI EINAI KANENA PEDAKI O MELISANIIS???? OLOI GIPEDO RE NA FONAKSOUME TIGRI THEEE PARE TIN PAE, TOSA XRONIA DEN EXO XASI PEXNIDI KE MIA FORA DE AKOUSA AYTO TO SINTHIMA....TIGRI THEEEE PARE TIN P.A.E.

dimitri_aeksc - 11/1/2011 11:42

Δεν είναι απλό πράγμα στη σημερινή συγκυρία, με τον Μαρινάκη να μαζεύει ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά, να πάρει η ΑΕΚ παίκτη που θέλει (και) ο Ολυμπιακός. Ή ακόμη και να μην τον έχει ανάγκη (ο Ολυμπιακός), άνετα να κάνει κίνηση για να τον στερήσει από την ΑΕΚ. Ο μέγας θείος-Λουκάς ήταν ο μοναδικός παράγοντας της ΑΕΚ που σάρωνε τα πάντα και έπαιρνε με τα λεφτά του ο,τι πιο ποιοτικό υπήρχε. Από Μαύρο και Αρδίζογλου μέχρι Νικολούδη, αλλά και Δομάζο από Παναθηναϊκό. Στη... Συνέχεια μετά-Μπάρλου εποχή και τις δεκαετίες που ακολούθησαν, η ΑΕΚ σημείωνε μεμονωμένες μετεγγραφικές επιτυχίες σε βάρος κόκκινων και πράσινων, όχι επειδή είχε περισσότερα χρήματα να διαθέσει, αλλά επειδή χειριζόταν έξυπνα, μεθοδικά, ενίοτε και ...σατανικά κάποιες υποθέσεις. Ο Ζαφειρόπουλος για παράδειγμα, με τις ενέργειες του Ανδρέα Βούλγαρη και του (αφανή) εργάτη Τάκη Μαϊτού (μονάχα παλαιότεροι θα τον θυμούνται) άρπαξε το καλοκαίρι του '81 μέσα από τα χέρια του Βαρδινογιάννη τον Γιάννη τον Δίντσικο. Δεκατρία χρόνια αργότερα, ο Μελισσανίδης εκμεταλλευόμενος και τις άριστες διαπροσωπικές σχέσεις με τον Πέτρο Θεοδωρίδη και στήνοντας ένα άριστο δίκτυο στη Θεσσαλονίκη, ουσιαστικά “βούτηξε” τον Κωστή από τα χέρια του Κόκκαλη που πρόσφερε περισσότερα χρήματα. Μεσάνυχτα πήρε την υπογραφή του παίκτη στη Θεσσαλονίκη ο Στράτος, την άλλη μέρα το πρωί τον περίμενε στο παλιό αεροδρόμιο ο ίδιος ο Μελισσανίδης (με τον Σφαέλο), τον έβαλε σε μια λιμουζίνα και τον φυγάδευσε. Υπάρχει και ο θρίαμβος της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού το 1996 με τον Ντέμη. Εκεί όμως καταλυτικό ρόλο έπαιξε η στάση του ποδοσφαιριστή. Ο Αλαμάνος και ο αείμνηστος Παθιακάκης προτιμούσαν Ολυμπιακό. Ο Ντέμης μόνο ΑΕΚ. Και κλώτσησε τα 50 εκατομμύρια επιπλέον που του έδινε τότε ο Κόκκαλης. Με απεσταλμένους τον Λούβαρη και τον Σάββα Θεοδωρίδη. Του Ντέμη θαρρώ πως ήταν και η τελευταία “μετεγγραφική νίκη” της ΑΕΚ απέναντι σε ανταγωνιστή της. Ο Τροχανάς, ένα χρόνο νωρίτερα προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει Λυμπερόπουλο . Το '96 κυνήγησε αλλά δεν
μπόρεσε να κλείσει Τζόρτζεβιτς και Γιαννακόπουλο. Η NetMed, αν και σπατάλησε εκατομμύρια (στον βρόντο) και χρέωσε ενάμισι εκατομμύριο ευρώ τη μετεγγραφή Γεωργέα (το συμβόλαιο του οποίου με την Καλαμάτα έληγε έξι μήνες αργότερα), προσπάθησε και μέσω των τηλεοπτικών συμβάσεων τον Δεκέμβριο του 2000 να πάρει τον Κωνσταντίνου, αλλά τελικά πλειοδότησε ο Παναθηναϊκός. Πρόχειρα θυμάμαι επίσης τα τελευταία χρόνια την αποτυχημένη προσπάθεια του Ντέμη να “ψήσει” τον Πανόπουλο για τον Τοροσίδη. Άντε και την αδυναμία να ακολουθήσει (και ορθώς δεν ακολούθησε) στα ποσά που ζητούσε ο Τσακίρης για τον Σπυρόπουλο. Ή την υποχρέωση Πηλαδάκη να δώσει τον Κλέιτον στον Βγενόπουλο κι έτσι σώθηκε η ΑΕΚ. Με το πέρασμα των χρόνων και ιδίως την τελευταία δεκαετία, μειωνόταν ο αριθμός των Ελλήνων παικτών στο ρόστερ της ομάδας. Η εύκολη λύση, από τη στιγμή που δεν μπορούσε να “χτυπήσει” στην ελληνική αγορά τις πιο καλές περιπτώσεις, ήταν ο ξένος ποδοσφαιριστής. Το πεδίο δράσης εκεί είναι αχανές. Δεν κινδυνεύει εκεί η ΑΕΚ να χάσει κανέναν Μίτσελ ή Φιόλουσον. Κανέναν Ντιόπ ή Νταντόμο. Είναι απειροελάχιστες οι περιπτώσεις παικτών απ' έξω, για τους οποίους κονταροχτυπήθηκαν ελληνικές ομάδες. Πιο πρόσφατη περίπτωση, θυμάμαι το χουνέρι που έπαθε πριν από 18 μήνες ο Παναθηναϊκός, που νόμιζε ότι είχε ...κλείσει τον Μέλμπεργκ, αλλά τελικώς ο Σουηδός κατέληξε στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ με τις οικονομικές δυνατότητες που εμφανίζει να διαθέτει (από περιορισμένες έως ανύπαρκτες) δεν θα έπρεπε να διαλαλεί το ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές της ελληνικής αγοράς. Και ο πιο αδαής θα γνώριζε ότι με το επίπεδο συνεργασίας-φιλίας Βεντούρη-Μαρινάκη, ήταν φύσει αδύνατον να πάρει τον Μανιάτη ή τον Κουμόρτζι. Κι όμως μπήκε στο “τρυπάκι” να δείξει ότι κινείται για τον Μανιάτη, το διαφήμισε, έβγαλε προς τα έξω τις κρούσεις προς τον Βεντούρη, “κακοποίησε” περιουσιακά στοιχεία της ομάδας που εμφανίζονταν στα ανταλλάγματα με όρους απαράδεκτους (“ελεύθερος Λεονάρντο”) και στο τέλος έγινε αυτό που όλοι απ' την αρχή φαντάζονταν πως
θα γίνει. Στην περίπτωση Γεωργιάδη και μόλις βγήκαν δημοσιεύματα ότι η ΑΕΚ κινήθηκε για τον 23χρονο επιθετικό, έβγαλε μια διάψευση το βράδυ της Κυριακής. Και καλά έκανε που το διέψευσε, αφού και ο ίδιος ο Θεοδωρίδης δήλωσε ότι κανείς από την ΑΕΚ δεν τον ενόχλησε. Ο γενικός αρχηγός – εμψυχωτής, όπως λένε τα ρεπορτάζ, πλεύρισε τον παίκτη στις Σέρρες. Για τον Γεωργιάδη και για κάθε Γεωργιάδη, τα πράγματα είναι απλά. Αν κρίνεις πως σου βγαίνουν τα κουκιά, κινείσαι με απόλυτη μυστικότητα. Καμία διαρροή, καμία ένδειξη ότι πας να πάρεις τον παίκτη. Η δουλειά η δική μας είναι να δημοσιοποιούμε τέτοιου είδους επαφές. Μετεγγραφικές κινήσεις. Η δουλειά της διοίκησης είναι να θολώνει τα νερά και να μην βγάζει ούτε ένα φωνήεν προς τα έξω. Αν κρίνω από τα λεγόμενα του προέδρου του Πανσερραϊκού, ο παίκτης κοστολογείται με το ποσό που αναφέρεται στη ρήτρα του. Δυο εκατομμύρια ευρώ. Κανείς φυσικά, ούτε ο Μαρινάκης δεν θα δώσει αυτό το ποσό και όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα (μυστικών) διαπραγματεύσεων. Με την ομάδα, με τον παίκτη. Τα ίδια θα ισχύσουν για τον Ανάκογλου, για τον Βέλλιο, για τον Τάτο, για τον Φορτούνη, για οποιοδήποτε Ελληνόπουλο αξίζει προσοχής. Βλέπουμε όμως όλοι ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν. Μπάτζετ μετεγγραφικό δεν φαίνεται να υπάρχει, ο Χιμένεθ περιμένει ουσιαστική ενίσχυση για να μην χάσει (όπως λέει) την τρίτη θέση από τον ΠΑΟΚ (λες κι έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία, αν θα είσαι τρίτος ή τέταρτος), αλλά προς τιμήν του ο Ισπανός το προχωράει παραπέρα και λέει ότι θέλει να πάρει μονάχα καλύτερους παίκτες απ' αυτούς που διαθέτει. Αυτή είναι μια τίμια και ξεκάθαρη θέση που αφήνει μια χαραμάδα αισιοδοξίας. Περιμένουμε την υλοποίηση της, περιμένουμε το πρακτικό μέρος του ζητήματος... ΥΓ: Αν η ΑΕΚ έπαιζε σε άλλα ματς στην περιφέρεια, όπως έπαιξε στα 80 από τα 90 λεπτά στις Σέρρες, τότε πιθανόν να είχε άλλους 7-8 βαθμούς, συν τους δυο που της “έκλεψε” με τον Αστέρα ο Κουκουλάκης. Με τα “αν “ όμως δουλειά δεν γίνεται, γιατί ό,τι γράφει δεν ξεγράφει... ΥΓ 2: Για να πούμε χαλάλι
τα 550 χιλιάρικα τον χρόνο, θα πρέπει να δούμε τον Γκερέιρο, το ίδιο ουσιαστικό και σε άλλα 5-6 συνεχόμενα ματς. Η προϊστορία του μας δείχνει ότι είναι πολύ λάιτ ποδοσφαιριστής για να βγάζει τις πάσες που έβγαλε στις Σέρρες... ΥΓ 3: Δεν έχω άποψη για τον Μίτσελ, ο Χιμένεθ κάτι παραπάνω ξέρει και στάζει μέλι το στόμα του. Ένα πράγμα μονάχα με χαλάει. Εάν γίνει, δεν θα πρόκειται για μετεγγραφή προοπτικής. Σε πέντε μήνες θα πρέπει να γυρίσει στο Μπέρμιγχαμ. ΥΓ 4: Εξαιρετικό ματς στις Σέρρες από Γεωργέα και Καράμπελα. Τα δυο από τα τρία γκολ είναι δικά τους. Όμως η πραγματικότητα δεν αλλάζει.. Ότι η ΑΕΚ χρειάζεται κανονικό δεξί μπακ. Επιπέδου. Και κάτι πιο ποιοτικό στα αριστερά. Εκτός κι αν ο Καράμπελας συνεχίσει με τούτη την κεκτημένη ταχύτητα. Και βουλώσει τα στόματα όλων μας... ΥΓ 5: Στο 9ο λεπτό του αγώνα στις Σέρρες, γυρίσαμε 8-9 χρόνια πίσω. Φάουλ Τσιάρτα, γυριστή κεφαλιά Νικολαΐδη, γκολ... ΥΓ 6: Η original εδώ και χρόνια είναι το κέντρο του κόσμου στην ΑΕΚ. Με (σχεδόν) όλες τις διοικήσεις. Το αντιλήφθηκε εγκαίρως και ο Χιμένεθ. Ο οποίος, είπαμε, εκτός από άριστος προπονητής είναι και άσος στο επικοινωνιακό κομμάτι. Αν στην πορεία υπερισχύσει το πρώτο (άριστος προπονητής), θα είναι προς όφελος της ΑΕΚ... ΥΓ 7: Αν αποδειχτεί στην εκδίκαση της υπόθεσης, ότι η ΑΕΚ χρωστούσε στον Τζιμπούρ χρήματα που θα του έδιναν τη δυνατότητα να κάνει προσφυγή και να δικαιωθεί, τότε θα πρέπει να ενημερωθεί και ο Παππάς. Για τη χασούρα... ΥΓ 8: Αν ο Τζιμπούρ δικαιωθεί στην προσφυγή και μείνει ελεύθερος, θα πρέπει να (κυνηγήσει να) δικαιωθεί στο καπάκι και δεύτερη φορά. Πως; Να μας πείσει ότι βρήκε στην αγορά καλύτερη πρόταση, απ' αυτή που του έκανε η ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο...

toolaek - 11/1/2011 11:36

h monh emfanish tou pou thymamai....htan stis synanthseis gia to ghpedo! erwthsh.....eidate pouthena na leei kati gia to ghpedo??????den einai paraxeno ayto????

AEKthesaloniki - 11/1/2011 11:33

Ότι βάλατε λεφτά δεν το αρνείται κανείς. Μόνο τα λεφτά που βάλατε ήταν για παίχτες που φέρατε παλτά (εξαιρούνται 4 με 5 πρωτοκλασάτοι που κάνουν αυτή τη στιγμή την διαφορά) και αυτά τα λεφτά πήγαν χαμένα. Με τόσα λεφτά που χάθηκαν ένα παίχτη καλό τον χρόνο να παίρνατε, τώρα θα είχαμε ομάδα που θα βγαίναμε στο τσάμπιον λιγκ. Με τα ψίχουλα ομάδα δεν κάνουμε, μη μας ταλαιπωρείτε άλλο, αν δεν τα βάλετε χοντρά κύριε Παπά για να βγούμε τσάμπιον λιγκ καλύτερα να τα μαζεύετε και να φεύγετε. Ξέρω... Συνέχεια έχετε βλέψεις για το γήπεδο, αλλά δεν μπορείτε να έχετε σε ομηρία την ΑΕΚ για να επενδύσετε πάνω στην πλάτη της. Φτάνει ποια κουραστήκαμε, καλύτερα να πέσουμε να μηδενιστούν τα χρέη και να αρχίσουμε από την αρχή, παρά αυτό το πράγμα.

yellowheart - 11/1/2011 11:30

Δεν μπορεί ο άνθρωπος -δεν έχει κάποια φιλοδοξία για την ΑΕΚ,μπήκε κατά τύχη -δεν μπορεί να κοντράρει Μαρινάκη,μένει γιατί μας λυπάται μην πέσουμε Δ' Εθνική, από οίκτο.Κάποια στιγμή θα βαρεθεί ,δε θα κάνει ούτε τα στοιχειώδη ,θα είμαστε μία ζωή πεμπτοέκτoi,μετά θα παραπαίουμε ,θα γίνει νέος Φιλίππου και η ΠΑΕ σαν την ομάδα μπάσκετ.Καλύτερα αυτό να γίνει μία μέρα νωρίτερα ,να πέσουμε και κατηγορίες ,να διαλυθεί αυτό το σάπιο καθεστώς ,μήπως κάνουμε φιλάθλους με πιό σωστή... Συνέχεια νοοτροπία και τότε ίσως ενδιαφερθεί κανένας σοβαρός επενδυτής να επενδύσει στην ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ που δημιούργησαν ΠΑΠΠΑΣ-ΝΟΤΙΑΣ και όλη αυτή η μυστήρια ομάδα .Το να διατηρείται αυτή η άρρωστη κατάσταση ,όπου ο καθένας κάνει ότι γουστάρει ,χωρίς σχέδιο και φιλοδοξία,είναι ντροπή.Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΟΙΚΤΟ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΙΑ.Σε ποιά σοβαρή ΠΑΕ θα έστεκαν επιχειρήματα σαν αυτά που παρουσιάζει ο Κ.Παππάς;

gayrofagos - 11/1/2011 11:29

αυτους εχουμε, με αυτους θα πορευτουμε μαγκες..

psilos035 - 11/1/2011 09:55

γαβ γαβ, μουουου, γουτς γουτς, κο κο κο, μπεεεεε κλωτσιες ουστ ουστ ουστ no more comments

space - 11/1/2011 11:19

pseytomagkies blepw filika o Pappas exei balei oktapshfio noumero eyrw sthn AEK mas. Esy ;;;

psilos035 - 11/1/2011 13:40

εγω εχω βαλει 40 ευρω (για να δω ενα παιχνιδι) αλλα εχω δικαιωματα να λεω οποιον θελω κλεφτη και ληστη και να μοιραζω κλωτσιες επειδη εγω ειμαι ΑΕΚτζης (και επειδη κανενας εισαγγελεας δεν θα μου ζητησει το λογο) και εχω ονειρα-απαιτησεις και εχω και πληκτρολογιο logitech ασυρματο εγω μπορω να λεω τον αδαμιδη αυτοφορακια και οτι τα παιρνει απο τον πηλαδακη και πουλαει ματς ή οτι χαιρεται αν χασει η ΑΕΚ στην τουμπα. ποιος θα μου ζητησει το λογο; ο λουκυ λουκ θα σκοτωσει τον νταλτον; ας τον... Συνέχεια σκοτωσει, εμενα δεν με αγγιζει, αλλαζω αβαταρ και ψευδονυμο αμα λαχει και τη γλυτωνω τη φυλακη τζαμπα μαγκας ειμαι και τζαμπα μαγκια πουλαω. αν ξερει κανεις που ειναι τα γραφεια μου, ας ερθει να γραψει απ εξω οτι ειμαι κλεφτης ή να μπει μεσα και να με απειλει... φιλε, δεν με νοιαζει για τον παππα, ας προσεχε (οπως προσεχει και ο μελλοντικος ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ) δεν σε παρεξηγω, ισως πρωτη φορα με διαβαζεις και νομιζεις οτι αυτα που ειπε ο παππας σημερα δεν τα ειχα πει εγω ηδη απο προχτες το avatar μου και το επωνυμο μου επιτελους δικαιωνεται...!!! χαχαχαχααα

panos21_aekara_mia_zoi - 11/1/2011 13:35

ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΨΗΛΟΣ. ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ

space - 11/1/2011 11:17

Geia sou re Pappa megale AEKtzh ! Na 3ereis oti oi ygeieis AEKtzhdes s'agapane eilikrina. Mhn akous tous trellous me ton Guru tous... Mas katastrefoun me thn dixonoia tous tosa xronia. Prospa8hste me ton Adamidh na ftia3ete estw oswn afora ta dioikithka mia Eyelikth AEK, pou na 3odeyei liga leitourgika, na exei ola ta grafeia ths sta Spata (oute ena Eyrw allou), poly ligo proswpiko, ki an ginetai ghpedo opou na'nai alla me megalo Mall-cinemas-estiatoria wste na plhrwnetai mono tou ki oi ependytes na bgaloun lefta. Oi ygeieis AEKtzhdes einai k realistes ki eimaste h megalh pleiopshfia.

spearfishing - 11/1/2011 10:48

καλημέρα νικόλα σου έγραψα και προχθές, αλλά μάλον δεν το είδες με τρελαίνει το ψέμα και η υποκρισία φίλε μου, ειδικά σε κάτι που αγαπάω και απο αυτά έχει μπόλικα η συνέντευξη του "αγαθού" αυτοαναιρείται συνεχώς, τόσα ψέματα λέει .

niko_arrwstaki - 11/1/2011 11:11

οχι δεν το ειδα,ομολογω.καλημερα κι απο μενα.αν το εβλεπα θα σου απανταγα.. το ψεμμα και η υποκρισια καλε μου spear υποβοσκει και βρισκει προσφορο εδαφος σαυτη την ερμαιη ομαδα πανω απο 20 χρονια...δυστυχως και αυτοι,δεν αποτελεσαν εξαιρεση,εκτος ισως απο λιγους... εγω μπορει τον παππα να μην τον θεωρω ικανο να σχοληθει μετο να ''φαει''5-10 εκατομμυρια,οπως καποιοι παλαιοι λησταρχοι,αλλα για μενα ηθικα και μονο που γνωριζει-πολυ καλα-τι ακριβως συνεβει απτο 04 και δωθε,και με το να... Συνέχεια συνεχιζει να μενει στην ουσια σιωπηλος και απλα να ακουμπαει επιδερμικα οσους ανακατευτηκαν,ειναι εξισου υπολογος... και δεν σου κρυβω πως αν το καραβι πηγαινε σχετικα καλα στην ροτα που του πρεπει,δεν θα με ενδιεφερε ποσως αν ο παππας εβγαινε κερδισμενος καποια εκατομμυρια,η αν ο νοτιας καρπωνοταν την επενδυση στα σπατα κερδοφορα...τοχω ξαναπει,το πιστευω κ δεν θα παψω να το λεω... ας ηταν η ομαδα καλα,κι ας θησαυριζαν νομιμα οσα ηθελαν... ομως η μεθοδος του ψεμματος και τα επικοινωνιακα τρυκ συνεχιζονται αδρα απο ολους τους και τα ηρωικα λογια,περαν μιας απλης ανθρωπινης συμπαραστασης που μπορεις να προσδωσεις σε αυτον η τον νοτια,δεν ειναι αρκετα για να παραμεριστουν οσα εγιναν η δεν εγιναν απτο 04 εως τωρα... τι ψαχνουμε τωρα?εδω εχουν αναγαγει το ψεμμα ως δευτερη φυση τους..προχθες ολη η πιατσα εμαθε οτι ο δημητριαδης προσεγγισε γεωργιαδη επανω στις σερρες,και καπακι εβγαλαν ανακοινωση οτι δεν εγινε τιποτα...και μολις μιλησε ο περουκας κ τους εξεθεσε,σιγη ιχθυος..τι να λεμε? ευχομαι κατι να γινει στο τελος κ να παει το καραβι καλα..δυστυχως μετα απο αυτη την συνεντευξη,ειδικα στο θεμα timing,νομιζω πως πλησιαζουμε ολοενα κ πιο πολυ στο πρωτοδικειο..πριν ενα μηνα ο παππας διερρεε πως θα συνεισφερει στο νεο γηπεδο,τωρα προαναγγελει εξοδο με το προσχημα της βλακειας?τι μεσολαβησε?η ισοπαλια με την κερκυρα τον χαλασε σε σχεση με το προτζεκτ? τεσπα...υπομονη spear....και συμβουλευτικα μην αναλωνεσαι σε συζητησεις με ατερμονη καταληξη και με επιλογο νευρων..δεν αξιζει...η συζητηση αξιζει
με σεβασμο στον απεναντι...ετσι μπορουν απαντες να βγουν κερδισμενοι...

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 10:50

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

periergos - 11/1/2011 11:07

Κ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

adriano - 11/1/2011 10:21

Αν δεν μπορείς, σήκω και φύγε όσο γίνεται πιο γρήγορα, να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε. Καιρός να προχωρήσουμε παρακάτω.

danielos - 11/1/2011 11:01

Λακωνικότατος... κατάφερες σε δύο γραμμές να τα πεις όλα.

londoncluboriginal - 11/1/2011 16:34

ohi mono den sprohtike, ( feugei monos tou) alla na mas parei mazei kai ton karpazoeispraktora tou !!!! pou sihathike tin AEK- sto mono pou den leei psemmata ine oti den ehei fragka, alla kai ekei afine na diareei oti ton ehei gia plaka autos kai o brostinos tou... pou iposhethikan exsigiansi kai megalosan to elleima, anikanous ohi, den theloume - na pane spitia tous!!

josephaek - 11/1/2011 11:00

ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..........ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ !!! ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ........ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.... ΜΟΝΟ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΝΙΚΑΙΩΤΗ, Η ΜΗ ΕΝΑΣΧΟΛΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΜΟ.... ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ....ΠΑΠΠΑ-ΝΟΤΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .... ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:ΛΕΦΤΑ & ΜΑΓΚΙΑ...Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ....

dimis21 - 11/1/2011 10:57

ΜΠΡΑΒΟ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΤΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ.

panda21 - 11/1/2011 10:46

Φύγετε όλοι σας ρε, να κατέβουμε στους δρόμους να ξαναβρεθούμε για την ΑΕΚάρα.

dikefalos1924 - 11/1/2011 10:46

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΑΝΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!! ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΑΚΡΙΒΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!!

gerolada - 11/1/2011 10:45

Ολοι κατάλαβαν τι εννοει ο κ.Παππας σε αυτή τη συνέντευξει και όλοι -μαζί και εγώ - του δίνουν δίκιο και συμπόνια ισως. Όντως, ο κ.Παππας δεν φταιει για την καταντια της ΑΕΚ αλλά όπως ο ιδιος λέει φταιει που μπήκε στα βαθια χωρίς τα απαραίτητα. Αυτό είναι κάτι όμως που όλοι οι ΑΕΚτήδες το σέβονται κ μέσα τους το καταλαβαίνουν κ σας το αναγνωρίζουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως είναι πώς μια ομάδα με το όνομα,την αξία κ ότι άλλο αντιπροσωπευει το όνομα ΑΕΚ δεν μπορεί να προσελκύσει... Συνέχεια -έστω και με 4% όπως ξεκίσησε ο κ.Παππας- νέους μετόχους.Και στο κάτω κάτω ας σκεφτούν όλοι τους πόσο στοιχισαν -μια κ πάντα μιλάμε για λεφτα!- παιχτες τύπου Σαβεφσκι,Κασαπης,Ατματζίδης. κ.Παππά ,με όλο το σεβασμό και την κατανόηση στην ¨προσφορά¨ σας στην ομάδα , το ξέρετε οτι κάτι δεν πάει καλα, δεν φταίνε μόνο οι φίλοι και οι ¨φίλοι¨ της ομάδας,απλά αυτόι λειτουργούν με την ψυχολογία της μάζας..

miazoiaek - 11/1/2011 10:42

“Τελικά μάλλον έμεινα από... βλακεία” Κύριε Παππά καταρχήν σας ευχαριστούμε για όσα έχετε κάνει για την ΑΕΚ όπως ισχυρίζεστε, αλλά αν θεωρείτε ότι το να ασχολείστε με αυτή την ομάδα είναι βλακεία μπορείτε να εγκαταλείψετε και εσείς το … καράβι. Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη από σωτήρες. Έχει την ιστορία της - που δεν πρόκειται να χαθεί- και τον κόσμο της που επίσης δεν πρόκειται να την αφήσει να χαθεί. Ένας ήταν ο σωτήρας. Ο Λουκάς Μπάρλος που όλους εσάς σας βλέπει και γελάει. Να είστε... Συνέχεια σίγουρος πως υπάρχουν Αεκτζήδες που αν διέθεταν τα μισά από τα χρήματά σας τον Μαρινάκη θα τον είχαν για να τους φτιάχνει κανά φραπέ. Ως επιχειρηματίας που είστε, δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι μπήκατε στην ΑΕΚ από συναισθηματικούς λόγους. Πιο εύκολα μπορώ να πιστέψω ότι το είδατε επιχειρηματικά. Αν λοιπόν θεωρείτε αυτό το επιχειρηματικό κομμάτι σας «βλακεία» μπορείτε να φύγετε. Η ΑΕΚ δεν θα χαθεί. Θα την στηρίξει ο λαός της, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται αυτό. Δεν μας περισσεύουν χρήματα, αλλά η ΑΕΚ για μας αποτελεί πραγματική αγάπη, ιδέα, οικογένεια, αναμνήσεις, χαρές, λύπες, συγκινήσεις…Υπάρχουν πολλοί που θα στηρίξουν την ομάδα μας σε κάθε δύσκολη στιγμή της. Προσωπικά, χωρίς να μου περισσεύουν, θα στερήσω όχι από την οικογένειά μου αλλά από εμένα πράγματα για να μπορέσω να στηρίξω την ομάδα μου. Και πιστεύω χιλιάδες άλλοι σαν και εμένα. Γιατί έτσι είναι ο λαός της ΑΕΚ. Δεν περιμένει πολυμετοχικούς και χοντρομπαλάδες προέδρους να του χαρίσουν ψεύτικα πρωταθλήματα για να χαρεί. Αλλά προσέξτε, αν έρθει η ομάδα στα χέρια των οπαδών, θα κλάψουν πολλοί… Και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσάς αλλά σε αυτούς που οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο για να φτιάξουν περιουσίες και βίλες εκατομμυρίων. Αυτούς που δεν αποκαλύπτετε. Που είναι τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου κ. Παππά. Γιατί δεν στέλνετε στον εισαγγελέα αυτούς που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο… Καλημέρα και περιμένω να δω και τη δική σας βουτιά.

kleftaki_gauro - 11/1/2011 10:17

" Δεν υπάρχει όμως κανένας! Ακόμα και οι φίλαθλοι έχουν εγκαταλείψει την ομάδα. " Ακούστε τι λέει Αεκάκια του Καναπέ.... Και μετά έχετε απαίτηση για πρωτάθλημα και μεταγραφές ??? Στα λόγια μόνο είστε Αεκτζήδες ρε.

toolaek - 11/1/2011 10:36

exete syneidhtopoihsei oti sxedon oloi osoi mpanoume edw mesa eimaste kai aytoi pou pame ghpedo???asxoloumaste olh mera me thn aek kai pame kai ghpedo...!opote to na grafeis edw mesa..."eidate aektzides pou de pate ghpedo" edw mesa den exei kai polu nohma...

filoktitis - 11/1/2011 10:27

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΤΑΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ - 11/1/2011 10:26

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΑΞΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩς ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΚΛΕΦΤΑΚΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΟΠΩς ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ 300 ΕΚ ΔΡΧ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ... Συνέχεια ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΣ. ΛΙΓΚ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΡΟΧΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΕΗ...ΑΥΤΟΣ ΟΜΩς ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ...ΕΝΩ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟΤΕΤΑΡΤΟΙ....ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕ ΠΙΣΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥς ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ...Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΩΣΑΜΕ ΑΠΟ 200-500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ? ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 20-25 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ....ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ Η ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΟΧΙ 20 ΑΛΛΑ 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕ....ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΩ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟ 5ΕΚ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...Ε ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ 50 ΕΚ ΣΤΗΝ ΑΕΚ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΚΟΛΟΓΙΑΟΥΡΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΕΚ...

tsakali - 11/1/2011 10:24

ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ (ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΟΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΥΡΔΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ,ΕΝΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ(ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ )ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. 1)ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΑΣ ΤΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ. 2)ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ... Συνέχεια ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ. 3)ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΥΣΤ -ΟΥΣΤ ΣΤΟΥΣ ΝΥΝ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΓΗΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΣΙΩΠΗΣΤΕ. 4)ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ.ΑΛΛΙΩΣ ΣΙΩΠΗΣΤΕ. 5)ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΣΤ-ΟΥΣΤ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΣΤ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ. 6)Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΜΕΣΣΙΑΣ!!!)ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ

spearfishing - 11/1/2011 10:06

«Μετά τα επεισόδια της Καλλιθέας, σιχάθηκα αυτή την κατάσταση. Η αποχή μου είναι μια σιωπηλή διαμαρτυρία στη βία, την ψευτιά, τη νοθεία και την αδιαφορία που χαρακτηρίζουν το ποδόσφαιρό μας. Ήμουν και θα είμαι πάντα ΑΕΚτζής». ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- το αυτό κάνουν και οι ΑΕΚτζήδες φίλαθλοι καλέ μου ιδιοκτήτη...... σιωπηλή διαμαρτυρία. επειδή ο ΑΕΚτζής δεν... Συνέχεια γιαουρτώνει,,,,,,,δεν ρίχνει κορνέδες,,,,,,,δεν πολιορκεί το πούλμαν με τους παίχτες της ομάδας ,,,,,,,, αλλά διαμαρτύρεται με περηφάνια, επέτρεψε λοιπόν και στους άλλους να έχουν το δικαίωμα της διαμαρτυρίας σε αυτά που κάνατε όλοι εσείς απο το 2004 και μετά ( ο μάκαρος δικάστηκε και καταδικάστηκε και ποινικά, αλλά και στην συνείδηση όλων μας) δεν μας εξήγησες πως σε έπεισε ο άλλος μεγαλοΑΕΚτζής ο νοτιάς να υπογράψεις την σύμβαση του προπονητικού, του οποίου η τιμή, απο διάφορους εκτιμητές υπολογίζεται στα 4,5 εκκ ευρώ (σύνολο) ενω αυτός δανείστηκε για αυτόν τον λόγο 13,5 εκκ; και αφού το έκανε αυτό σε παράτησε να του πληρώνεις 720 χιλ ενοίκιο; γιατί αργεί ο διαχειριστικός καλέ μου - αγαθέ και βλάκα ( όπως αυτοχαρακτηρίζεσαι) μεγαλομέτοχε; απο το 4% έφτασες στο 32% ακολουθώντας τις αμκ, πήρες και το μερίδιο των γκούμα χατζηιωάννου, τα λεφτά τους ποιός τα πήρε καλέ μου; αααα...... ξέχασα ...... τα ρίχνατε στην ομάδα, για να πληρώνετε τα συμβόλαια του ντατόμου, του καράμπελα και του μπέρνς,,,,, ξέχασα και την βενζίνη του πούλμαν,,,, αυτή είναι αμόλυβδη ενω η σούπερ ήταν φθηνότερη σας βρήκε και αυτό το κακό. πως θα βγει η ομάδα 2η ρε κακομοίρηδες; με ποιόν;;;;;; που έχετε να κάνετε μεταγραφή απο τον καιρό που ο Θεοδωρίδης του πανσεραικού είχε μαλλιά;;;; και πες οτι βγήκε,,,,,, πως θα μπει στους ομίλους του τσ.. λιγκ;;;; με ποιούς παίχτες;;;;;;; παραλάβατε την ομάδα την εποχή που απο τρίχα έχασε την 2η θέση δυναμικότητας στους ομίλους και σε λίγο καιρό θα παίζουμε προκριματικά απο τον Μάιο. σε πείραξε η επίσκεψη
των οπαδών ευαισθητούλη;;;; όταν χάναμε απο ομάδες β κατηγορίας της Γερμανίας,,,, όταν τρώγαμε τεσσάρες και χειροκροτούσαμε, όταν έχουμε γίνει η χαρά του κάθε πικραμένου και εμείς δεν βγάζουμε άχνα,,,,,, αυτά γιατί δεν τα εκτίμησες και να πράξεις ανάλογα ώστε να μην χρειάζεται να σε επισκεφθεί κανένας; άλλωστε η επίσκεψη είχε γίνει, γιατί 1) ήθελες να διώξεις τον μπάγεβιτς που εσυ (και καλά) έφερες και 2) ήθελες να πάμε ριζούπολη, με την empire τι γίνεται πτωχέ πλην τίμιε κακομοιρούλη εφοπλιστή;;;;; εντάξει;;;; τα σώσαμε τα 6 μύρια;;;;;; και ο γλου;;;; απο την τσέπη του το ρίμπο;;;;;;; γιατί ούτε αυτόν πληρώνατε,,,,, τα συμφωνήσατε με τον μέτοχο του γαύρου στις φανέλες που τελικά δε τους τις πληρώσατε,,,,, για αυτό έφυγε ο ρίμπο εεεεεεεε;;;;;;; αγαθούλη;;;;;;; αν δεν ήσουν στην ΑΕΚ ρε κακομοίρη, πως θα έκανες λεζάντα με τον σγουρό δίπλα σου προεκλογικά;;;; ποιός θα σε ήξερε;;;;; άντε στο καλό και πάρε μαζί σου και όλους αυτούς τους φιλάθλους που έφερες με ελεύθερη μεταγραφή απο τον Απόλλωνα, τα φερέφωνα χρειάζονται παντού,,,,, ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..... ΠΑΜΦΑΓΑ αιντε άπορες κορασίδες όλοι σας

niko_arrwstaki - 11/1/2011 10:23

τι την θες την empire ρε spear τωρα στην κουβεντα? καλα δεν ειμαστε σε ολα τα υπολοιπα?...κατσε εκει κ μη μιλας...ειπαμε,οι κακοι στην ΑΕΚ ηταν μονο οσοι καπνιζαν πουρα,ειχαν μπουζουξιδικα,και φοραγαν καρω σακακια..ολοι οι αλλοι ειναι υποψηφιοι για ανδριαντα..

spearfishing - 11/1/2011 10:56

καλημέρα νικόλα σου έγραψα και προχθές, αλλά μάλον δεν το είδες με τρελαίνει το ψέμα και η υποκρισία φίλε μου, ειδικά σε κάτι που αγαπάω και απο αυτά έχει μπόλικα η συνέντευξη του "αγαθού" αυτοαναιρείται συνεχώς, τόσα ψέματα λέει .

londoncluboriginal - 11/1/2011 16:29

pes ta megale!!!

isovitis - 11/1/2011 09:52

-Τι γίνεται με τον Μελισσανίδη; Νομίζω ότι δεν θέλει να μπει στην ΑΕΚ. -Υπάρχουν υποψήφιοι να πάρουν την ΑΕΚ; Δεν υπάρχει κανείς. Οποιος ενδιαφέρεται είναι καιρός να εμφανιστεί. Αυτο τα λεει ολα Η ομαδα μπαινει μεσα 10 μυρια .. να το βρασω το europa μονο το τσαμπιονσ λιγκ μπορει να βοηθησει Καντε τα μαγικα σας να μπει η ΑΕΚ και βλεπουμε Η μονη λυση ειναι οι ακαδημιες και το δυνατο σκαουτινκ ... και στα δυο μπορει να βοηθησει ο χιμενεθ ρυθμιστε την πορεια σας

kouros - 11/1/2011 10:23

Ti ehoun na poun oi aektsides tou "figete oloi"?paei kai aytos,pios na figei allos?Apo tin epohi tou zita ena "fyge"akoume me kapia sintoma dialeimata.Oriste figane oloi... Eime o teleyteos pou tha iropiisi enan epihirimatia eidika Greko,alla ek tou apotelesmatos akoma kai ta lamogia ayta einai animpora mprosta stin vroma tou Elladistanikou podosferou alla kirios stin nootropia tis pliopsifias pou krazi kapion pou vazi ta lefta tou .Oi arostia tis AEK einai h mizeria pou epikrati stis taxeis ton filon tis.Paradeigmata polla,akoma kai to mployzaki tis original tou Himeneth itan etia tsakomou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!xeftila leme........

tt1981 - 11/1/2011 10:18

Δε γουστάρει ρε παιδιά ο άνθρωπος και δε μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς. Δεν είναι Βαρδινογιάννης να υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά και αυτός να μη πουλάει. Αφού ρε παίδες δε τη θέλει κανείς την ΑΕΚ, τι να κάνουμε τώρα? Να τον υποχρεώσουμε να χώσει φράγκα έτσι με το στανιό? Το ότι έχει πιο πολλά απ τον Μαρινάκη είναι γνωστό σε όλους όσους ξέρουν από ναυτιλία...απλά δεν είναι λαμόγιο που να γουστάρει τη βρωμιά και τους προβατοστρατούς. Από μένα έχει μόνο μπράβο και να... Συνέχεια είμαστε σίγουροι πως όταν βρεθεί αγοραστής ο Παππάς θα πουλήσει Βλέπω πολλούς εδώ μέσα που λένε να φύγει, ουστ κλπ... και τι θα μείνει πίσω ρε μάγκες?? Να γίνουμε εταιρεία λαικής βάσης με 50 μύρια χρέη και την ομάδα πλέον μικρομεσαία??? Στην ΑΕΚ έχουνε γίνει εγκλήματα άνευ προηγουμένου σε πάρα πολλούς τομείς τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον. Ο Παππάς συμμετοχή σε εγκλήματα δεν είχε και του αξίζουν συγχαρητήρια

adiabroxos - 11/1/2011 10:15

MAGGES MOU EIDATE TI LEEI O POIHTHS ME LIGA LOGIA LEEI EMEINE MONOS NA TA SKAEI OSA BOREI GIATI H AEK DEN EINAI TO PEDI TOU K EXEI DIKIO OSO MPORW LEEI KANW. EMEIS TI KANUME? MAGGES H GEMIZOUME TO GIPEDO H THASERNOMASTE GIA 5H THESH ETSI PAEI ETOIMATZIDES DYSTYXWS DE MPORUME NA MASTE H PAME GIPEDO K SKAME LEFTA KAI VOITHAME THN OMADA MAS H MENOUME THEATES KAI KRAZOUME AYTOUS POU OSO MPOROUN KANOUN. TELOS EMEIS EIMASTE H LISI STO PROVLIMA ALLA EPIDI EIME SIGUROS PWS AYTO DE THA TO KATALAVEI KANEIS K TO OAKA PALI ADEIO THA NAI MALLON MAS KVO GIA TRELLH PORIA PROS TA KATW! VIVA AEK!

filoktitis - 11/1/2011 10:10

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΤΑΚΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.

ΚLEFTAKIS21-VIOLOGY - 11/1/2011 10:09

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟN ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Γιατί δεν μπαίνετε στη λογικά να λειτουργήσετε ως ένας... Μαρινάκης; Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του κ. Μαρινάκη. ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΩ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;

aekcy - 11/1/2011 09:12

Άντε τώρα τι να του πεις? Μετά τον κατηγορούν κάτι Diego Forlan και κάτι άλλοι ότι είναι κλέφτες μάλλον μόνο αυτός έμεινε να κρατάει την ομάδα δεν θα ήταν καλύτερα να την στηρίξουμε και εμείς να μην πάει στο πρωτοδικείο? Πολλές φορές παρασύρομαι και εγώ και τους κάνω κριτική αλλά μάλλον μόνο αυτοί έμειναν οι τίγρηδες και οι λιοντάρηδες του κλεφτάκη μάλλον σαν μακρινό παραμύθι είναι....

carlee - 11/1/2011 10:07

Οι τιγρηδες αδερφε,δυο φορες χτυπησαν την πορτα-μια μεσω ερασιτεχνικης και μια απ'ευθειας στην ΠΑΕ- αλλα ο "ανθρωπος μας" και η παρεα του τους την εκλεισαν καταμουτρα! Τωρα ειναι αργα....

space - 11/1/2011 11:18

Swstos ! oi katastrofeis mas me ton Guru tous... ws synh8ws...

g_g - 11/1/2011 09:24

Καλείς τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο αλλά εσύ ο ίδιος σιχάθηκες. Το ίδιο και εμείς. Ο κόσμος στήριξε. Πολύ δυνατά, οικονομικά και ψυχικά. 16 χρόνια ο κόσμος στήριξε. Θεωρώ ότι έχεις πολύ περισσότερα από τον Μαρινάκη. Δικαίωμά σου όμως είναι να μην δίνεις. Αν κρίνεις ότι πρέπει να φύγεις να το κάνεις. Ότι είναι να γίνει να γίνει μια ώρα αρχίτερα. Άλλωστε δεν βλέπω φως στο τούνελ. Όπως είπες δεν υπάρχει κανείς. Πάντως δεν φταίει ο κόσμος άν τα λεφτά που όλοι βάλατε και βάλαμε τα... Συνέχεια φάγανε άλλοι. Εσείς φταίτε που τους δώσατε εν λευκώ εντολή. Και επείδη δεν τους ελέγχατε έφαγαν και τα δικά μας. Και τώρα σιχαθήκαμε κι εμείς. Άντε χαθείτε όλοι σας.

toolaek - 11/1/2011 10:05

PAGKALOS...MAZI TA FAGAME...! EXEIS ENA DIKIO SE OSA LES....!PAROLAYTA....DE MPORW NA AKOUW...OPADO H PROEDRO OMADAS NA LEEI SIXATHIKA....! EIDIKA OPADO!!!AKOU SIXATHIKA...TI EINAI H AEK GKOMENA?KOMMA?H AEK EINAI KARDIA PANW APOLA....

Solo AEK - 11/1/2011 09:27

Eίναι προφανές ότι φεύγει και ετοιμάζει το έδαφος. Επειδή όμως δεν έχει πού να δώσει τις μετοχές και δεν γουστάρει, λόγω φιλοτιμίας, να συνδέσει το όνομά του με Πρωτοδικεία κ.λπ. προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα αποχώρησης. Βλέπω Αδαμίδη να ανακοινώνει την καθιέρωση συμμετοχικού μοντέλου αλά ΠΑΟΚ ή ακόμη και Άρη, αφού καθαριστεί μέρος των υποχρεώσεων της ομάδας από τους μετόχους. Ρε γαμώτο, το μόνο πράγμα που πάει καλά φέτος είναι η ξεφτίλα του Νιόνιου...

toolaek - 11/1/2011 10:03

KATSE NA DEIS...ME TO MARINAKH BOHTHO...POLU PITHANO TO THEWRW NA SWTHEI! PAIDIA....EINAI PROFANES....MONADIKH LUSH EINAI H FASH ARH! DYSTYXWS....TO ARNHTIKOEINAI OTI TRWGOMASTE METAXY MAS...(PROSFYGES GAR) ARA ISWS NA MH DOULEPSEI TO KOLPO....TO THETIKO EINAI OTI EIMASTE 5,6 FORES PERISSOTEROI APO TON ARH(KAI LIGO LEW...)TO THEMA EINAI AN PISTOUME NA SYMMETEXOUME...

Solo AEK - 11/1/2011 10:34

Φίλε μου, όπως θα έχεις διαπιστώσει οι ΑΕΚτζήδες εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον, για να μην πως μετά το 2006, αντιμετωπίζουν την ΑΕΚ απλά ως αφηρημένη ιδέα. Λένε πως είναι ΑΕΚ και μέχρι εκεί. Το ίδιο έκαναν από το 99 μέχρι το 2003, με εξαίρεση τη χρονιά του Σάντος που πήγαμε για πρωτάθλημα. Εάν είχαμε τη συσπείρωση Αρη- ΠΑΟΚ δεν θα χρειαζόμασταν κανέναν τίγρη, ή άλλο ζώο της ζούγκλας, γιατί είμαστε μεγαλύτερο μέγεθος πανελλαδικά και στηριζόμαστε σε μία σημαντική ιδέα. Οι βόρειοι μπορεί να τρώνε... Συνέχεια κουτόχουρτο, αλλά πιστεύουν σε αυτό που τους σερβίρουν και μένουν ενωμένοι. Εμείς χρειαζόμαστε ένα όραμα πιστευτό αλά 2004, αλλά πιο προσγειωμένο αυτή τη φορά, γιατί "ο δικός μας άνθρωπος" είχε πάντα και "το δικό του ψώνιο" που μας κατέστρεψε.

petros269 - 11/1/2011 17:17

και η αλήθεια είναι πως αφού πέτυχε στον αρούλη που εδώ θεσσαλονίκη πληρώνουν όλοι συνδρομή και ψηφίζουν δημοκρατικά πρόεδρο... πιστεύω και εγώ ότι ίσως να πετύχει

toolaek - 11/1/2011 11:02

TO ORAMA PLEON MAS TELEIWSE....KAI OI PARAGWGES DYNAMEIS AYTOU! ORAMA PLEON PREPEI NA BROUME MONOI MAS....! XEKINATE....

Samios - 11/1/2011 10:01

To θεμα ειναι αν η ΑΕΚ που ευαγγελίζεται ο κος Παπάς ειναι αντίστοιχη με την ΑΕΚ που επιτάσει η ιστορία της. Και δεν νομίζω οτι είναι. Αν προσέξατε αναφέρει συμμετοχή στο CL μεσω playoff MONO άρα ξεχνάμε καθε πιθανότητα πρωταθλητισμού. Και βέβαια ειναι δικαίωμά του να χαλάει τα χρήματά του οπως αυτός θέλει αλλα δεν μπορέι να δεσμεύει ετσι την ΑΕΚ. θεωρώ οτι η μετατροπή της ΑΕΚ σε τριτοτέταρτη ειναι χειρότερη περίπτωση απο την διάλυση της ΠΑΕ και την αναδημιουργία της σε... Συνέχεια υγιείς βάσεις , απαλαγμένη απο βαρίδια και χρέη. Και σίγουρα ελκηστικότερη για καποιον αλλον επιχειρηματία αλλά και με καλύτερες προοπτικές ακόμα και για κάποιον που θα θέλει απλώς να κανει διαχείριση. Είανι ενα πικρό ποτήρι που μάλλον πρέπει να το πιούμε.............

skastos - 11/1/2011 09:59

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ......................................ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ............ ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΩΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ? ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΛΑΔΑ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ..... ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΕ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ....................... ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ... Συνέχεια ΕΥΠΟΡΟΣ...................... ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ..... ΚΑΙ ΕΣΥ ''ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ'' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΣΕ.............ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.............ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΤΙΜΩ, ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΧΥΜΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ......................................ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ....................... ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑΖΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΚΥΠΕΛΑ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..........................................

aek_mia_zwi - 11/1/2011 09:59

Ox ti tha doune ta matakia mas molis vgei o diaxeiristikos elegxos... mas vazei ligo sto klima o Pappas gia na min mas erthei sigopi!

aekara_katerinh - 11/1/2011 09:58

Καλημέρα φίλοι ,ο ΠΑΠΑΣ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ..η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ μικραίνει επειδή κάποιοι την εκμεταλλέυονται και είναι δημόσιοι υπάλληλοι στην ΑΕΚ χρόνια..Κρίμα, τιγρης υπάρχει φυσικά. Είνια στην Αφρική και στην Ανατολική Ασία στην ζουγκλα..

aektzis_o_rodios - 11/1/2011 09:48

Είμαι σίγουρος οτι διάβασε το σχόλιο μου και μας είπε την αλήθεια!!Εσείς εκεί στο αεκ365 δεν παίρνετε και κανενα τηλ. τον Νοτιά!!Να μας πεί και αυτός τα δικά του!!Να μαθει ο λαός την Α.Ε.Κ την αλήθεια και μόνο τότε θα ενωθούμε!!!Μας την είπε χαλαρώτατα ο Κ.Παππάς και γιαυτό γουστάρω.....δούλεψα σκληρά για να αγοράσω πέντε πλοία ε και δεν είμαι και μ@@λ@κ@ς να τα πουλήσω για να κάνω το κέφι του κάθε ΑΕΚτζη που το μόνο που ξέρει είναι να έχει τον χαβά του και να ακούω και... Συνέχεια τα καντήλια μου!!Το δέυτερο βέλος απο την φαρέτρα του που έφυγε ήταν .....εγώ είμαι εδώ και ξοδέυω ότι έχω...οι αεκτζήδες που είναι????Η ιστορία το έχει δείξει πολλές φορές οτι ο εχθρός τρώγεται απο μέσα!!Σε εμάς ήρθε η διχόνοια και φαγωθήκαμε!!Διαλέξτε και εσείς τι γουστάρετε!!! @ΠαναγιώτηςΑΕΚ φίλε μου σέβομαι απόλυτα το σχόλιο σου αλλά γιατί να βγάλουμε τον εαυτό μας πάλι απο έξω??Αν δεν κάνουμε και κριτική στον εαυτό μας τότε πάλι στα ίδια θα έρθουμε!!Δεν φταίει ο λαός της Α.Ε.Κ που είχε χωριστεί σε μπαγεβιτσικούς και μή??Να φύγει ο μπάγεβιτσ και θα γεμίσουμε το ΟΑΚΑ...που είναι???λιγότερο κόσμο έχουμε!!Ευρωπαικό παιχνίδι και να έχουμε κόσμο λιγότερο και απο την νεωχορούδα???που ακούστηκε αυτό??Ας μην βγάζουμε τον εαυτό μας απο έξω!! @@elias_21 originalist όπως το είπες είναι φίλε μου!!είναι δικά του τα λεφτά!!Μπορεί να τα κάνει ότι θέλει!!κοτερα-φεράρι-παστέλια!!ότι θέλει να τα κάνει!!λουκουμάδες να του μείνει και η γλυκα του ανθρώπου!!Γεμίσαμε το ΟΑΚΑ όπως ο ΠΆ.Ο με 45000 κόσμο???????ΟΧΙ!!Τότε τι θέλετε???ας το γεμίσουμε και συζητάμε ξανά!!45000χ20ευρώ=900000 σε μια αγωνιστική βγάλαμε το συμβόλαιο ενώς χρόνου!!

voss_warlord_21 - 11/1/2011 09:44

Τι να του πεις...δικιο εχει ο ανθρωπος...

maestros - 11/1/2011 09:37

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΠΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΜΑΓΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ.Α ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

toolaek - 11/1/2011 09:34

exw polla neyra me osa diabasa...pros olous...kai kyriws pros emas olous....an de ginei sold out me to bazelo kai se ola ta mats twn play off....tha eimaste aparadektoi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kai meta tha kanoume kritikh giati de mpainoun lefta....!

socrates21 - 11/1/2011 09:33

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..........ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ-ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ...........ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ.....ΣΙΓΟΥΡΑ........ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΠΡΩΤΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΕΡΑΣΤΕΣ... Συνέχεια ΤΗΣ...........ΜΠΟ@@@@@@ΛΟ ΓΙΝΑΜΕ....... 69 ΓΚΟΛ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.....................

dgl - 11/1/2011 09:28

Πέφτουν οι μάσκες σιγά σιγά.

- 11/1/2011 09:13

Δεν έχει και άδικο.... Αλλά όσο δεν βγαίνει μπρόστα κάποιος να πληρώσει και να κάνει μια ομάδα ανταγωνιστική, θα καταντήσουμε σαν το μπάσκετ.... Πρέπει να έρθει κάποιος άφθαρτος επιχειρηματίας, να φέρει παίκτες, να πάμε προσωρινά στην Ριζούπολη και να τρέξει το θέμα του γηπέδου. Μόνο έτσι η ομάδα θα επιστρέψει στους τίτλους και θα γυρίσουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Δηστυχώς δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε το μοντέλο του Άρη, γιατί πρώτον δεν έχουμε γήπεδο και δεύτερο γιατί τρώγονται... Συνέχεια μεταξύ τους οι σύνδεσμοι... Μόνο με ένα πρόεδρο σαν τον Κόκαλη ή τον Μαρινάκη μπορούμε να προχωρήσουμε.... Αλλά για όλα αυτά χρειάζονται πολλά λεφτά.... Και αν βάρεθει να πληρώνει ο Παππάς και ο Νοτιάς θα καταντήσουμε σαν το μπάσκετ...

aekcy - 11/1/2011 09:28

Όχι ρε φίλε δεν δέχομαι να λέμε ότι θέλουμε πρόεδρο σαν τον Κόκκαλη-βιαστή του Ελληνικού ποδοσφαίρου είμαστε ΑΕΚ και η ΑΕΚ είναι κάτι το διαφορετικό!

entro - 11/1/2011 09:24

Με λίγα λόγια λέει ότι δεν ασχολείται γιατί 1) έχει άλλα πράγματα να κάνει 2)δεν έχει τα λεφτά του Μαριδάκη 3)δεν είναι μαφιόζος Είστε 6+ χρόνια στην ΑΕΚ δεν νομίζεται ότι θα έπρεπε να είχατε κανει την εξυγίανση ήδη και τώρα να έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε με ισχυρό τμημα σκαουτινγκ και 2-3 παίκτες επιπέδου με ομάδα μικρή σε ηλικία με σταθερό κορμό και προπονητή? Η ομάδα χτίζεται με τα χρόνια και φτιάχνεις γερά θεμέλια και προχωράς σε ισογειο, πρωτο, δευτερο. Εμείς καθε 1-2 χρόνια... Συνέχεια ξεκινάμε από την αρχή. Δυστυχώς αυτά τα λαθη κοστίζουν και το κόστος πάει μαζί με αυτόν που παίρνει τις αποφάσεις. Φυσικά και σας ευχαριστουμε που δεν αφήσατε την ΑΕΚ να πέσει Δ εθνική αλλά καποια στιγμή πρεπει να αποφασίσετε μαζί με τον Νοτιά ότι είτε είστε αρχηγοί και πρεπει να σπρωχνεται χρημα είτε είστε φίλαθλοι οπότε παρτε διαρκείας + νοβα για τα εκτός όπως οι υπόλοιποι. Η ΑΕΚ είναι θα σας αναμείψει εκτός των άλλων και με μια θέση στην ιστορία που αλλιώς δεν θα είχατε. Τα λεφτά που χρειάζονται δεν είναι πολλά και μπορείτε να τα αναλάβετε, δεν χρειάζεται να κολυμπάτε στο χρήμα. Υ.Γ.1 Δεν λεγεται... βλακεία... αλλά αρρώστεια Υ.Γ.2 Δεν σας βρίζει κανένας γιατί δεν βαζεται παραπάνω λεφτά αλλά γιατί δεν βλέπουμε μπάλα, είναι άλλο πράμα Υ.Γ.3 Όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς να είσαι ΑΕΚ

dimotis_filippon - 11/1/2011 09:22

Αυτές κατά τη γνώμη μου είναι οι αλήθειες που πονάνε! Όσοι δεν κατανοούν αυτά που λέει ο Παπάς, ζουν στη "χώρα του ποτέ". Κάποιοι θα βγουν πάλι να ειρωνευτούν και να τους καλέσουν στην έξοδο από τα διοικητικά της ΑΕΚ. Ποιος όμως θα έρθει μετά; Πόσο "απέχει" το "θέλω" από τη σκληρή πραγματικότητα; Που είναι οι αεκάρχες των Αθηνών που μετά βίας μαζεύονται 5.000 στο ΟΑΚΑ; Βγείτε πάλι να τον βρίσετε και να τον ειρωνευτείτε... ήδη αργήσατε!

ΕΠΟΜΕΝΟ