3 ΣΧΟΛΙΑ

Αυλωνίτου: Θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο Σαββίδης

«Ακόμα και αν δεν είχε διάθεση όταν φαίνεται το όπλο και μετά αλλάζει το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό είναι απαράδεκτο», λέει


Παράδοξο χαρακτήρισε το φαινόμενο με την εισβολή του οπλοφόρου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής η Ελένη Αυλωνίτου.

«Έχουμε πλέον το εξής παράδοξο: Μέχρι στιγμής τα επεισόδια τα προκαλούσαν οι οπαδοί και τώρα πλέον ο πρόεδρος μια ομαδας μπαίνει οπλοφορώντας. Ακόμα και αν δεν είχε διάθεση όταν φαίνεται το όπλο και μετά αλλάζει το αποτέλεσμα του αγώνα αυτό είναι απαράδεκτο» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 υπογραμμίζοντας ότι «τα γεγονότα αυτά βεβαίως και συνδέονται».

Σύμφωνα με την ίδια «θα έπρεπε να είχε συλληφθεί πάραυτα ο κ. Σαββίδης» υποστήριζοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ «δεν είμαστε κατά υπέρ ορισμένων πρόσωπων. Είμαστε υπέρ ή κατά πράξεων. Οι πράξεις χαρακτηρίζονται ως παράνομες».

«Δεν μπαίνει κάποιος στο γήπεδο οπλισμένος. Αν θέλει να κάνει σκοποβολή ο χώρος του γηπέδου δεν είναι προπονητήριο. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να είχε ενεργοποιήσει τις αρχές να τον συλλάβουν» επέμεινε η κυρία Αυλωνίτου.

Πηγή: Protothema.gr

ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
morten21 - 13/3/2018 18:20

αυτο το παρά ταύτα.....πωωω φιλε με συγκλονισε!!!!!!!! δεν μπορω συγκινηθηκα.....

biker - 13/3/2018 14:14

Δεν πρόκειται να σε ψηφίσω ποτέ, αλλά τουλάχιστον μίλησες με ονοματεπώνυμα κι όχι σαν τους απέναντι κουμπάρους που πάνε να τσουβαλιάσουν και την ΑΕΚ κι όλους μαζί, μπας και βγάλουν ακόμα και τώρα τον κουμπάρο πρωταθλητή.

mithridates134 - 13/3/2018 14:45

Φιλαράκο είναι η ίδια που έβγαζε χολή για την ΑΕΚ, το γήπεδο της και φυσικά τον Μελισσανίδη, όποτε της δινόταν η ευκαιρία σε εκπομπές κλπ. Και υποτίθεται ότι είναι και ΑΕΚ! Βέβαια από πολιτικούς τι να περιμένεις, για αυτούς υπάρχει μόνο το κόμμα και η κατεύθυνση που τους δίνεται να ακολουθήσουν. Και τον Μελισσανίδη όταν τον αποκαλούσε λαθρέμπορα με ονόματα μιλούσε.. Και στην τελική τι πάει να πει μίλησε με ονόματα; Για κάτι που το έβλεπαν όλοι σε ζωντανή μετάδοση;

ΕΠΟΜΕΝΟ